chem Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Κατ'αρχήν γεια σας, μιας και είναι το πρώτο μου post. Θα ήθελα να μάθω αν κανείς που έχει το συγκεκριμένο dvd player, έχει δοκιμάσει το πειραγμένο firmware που κυκλοφορεί ώστε να παίζει ελληνικούς υπότιτλους σε divx. Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω και θέλω να πάιζει greek subs σε divx. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
chem Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Οπότε θα προχωρήσω στην αγορά του γιατί έχω ακούσει ότι είναι αρκετά καλό player.
kavouras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά έχει καλή απεικόνιση στους υπότιτλους?Εννοώ μέγεθος,φόντο κτλ? Μπορείτε να ανεβάσετε κάποια φώτο...? Ευχαριστώ πολύ...
avatarious Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 καλησπέρα να ρωτήσω κατι, μόλις αγόρασα το pioneer 393 και παρατηρώ ότι τα xvid video τα αναπαράγει ασπρόμαυρα, ενώ παράλληλα χαλάει η ποιότητα του video.εκτός από αυτό οταν σταματάω την αναπαραγωγή το pioneer στο background γίνεται και αυτό γκρί και θολό σαν να χάλασε το dvd player.ο μόνος τρόπος να ξαναφτιάξει είναι να του βάλω ένα άλλο φορματ που μπορεί να αναπαράγει, αλλιώς μένει έτσι συνέχεια.ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω?ευχαριστώ
chem Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 καλησπέρα να ρωτήσω κατι, μόλις αγόρασα το pioneer 393 και παρατηρώ ότι τα xvid video τα αναπαράγει ασπρόμαυρα, ενώ παράλληλα χαλάει η ποιότητα του video.εκτός από αυτό οταν σταματάω την αναπαραγωγή το pioneer στο background γίνεται και αυτό γκρί και θολό σαν να χάλασε το dvd player.ο μόνος τρόπος να ξαναφτιάξει είναι να του βάλω ένα άλλο φορματ που μπορεί να αναπαράγει, αλλιώς μένει έτσι συνέχεια.ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω?ευχαριστώ Λογικά τα xvid που παίζεις ειναι NTSC και γι'αυτό στα δείχνει ασπρόμαυρα. Για να μην έχεις πρόβλημα σύνδεσέ το στην tv με scart και διάλεξε από το μενού του pioneer να βγάζει rgb σήμα, θα στα παίζει έγχρωμα. Αυτό έχω κάνει εγώ με το DV-490 που έχω. Η δεύτερη λύση είναι με κάποιο συνδυασμό πλήκτρων από την πρόσοψη (λέει στο manual) από auto να το κάνεις pal.
avatarious Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 ευχαριστώ πολύ το διαπίστωσα χθες το βράδυ κατα τις 3 τα ξημερώματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.