Hercules@CsD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ έναν τέτοιο?Αγόρασα τροφοδοτικό από ebay.com αλλά η υποδοχή της πρίζας είναι για αμερικανικού τύπου,τάσης των 110V ενώ εγώ θέλω για ευρωπαϊκού τύπου υποδοχή,τασης 220V.Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Υ.Γ.:Το ωραίο είναι ότι έχω τέτοιους μετατροπείς για τις αγγλικές πρίζες.LoL. Υ.Γ.¨Μα καλά,τι θέλουν και βάζουν άλλη υποδοχή ό ένας,άλλη τάση ο άλλος κτλπ?Ας βγεί τελικά ένα διεθνές πρότυπο να τελειώνουμε!
Pink_Panther Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 8a xreiasteis metasximatisth apo 110V se 220V, 8a ton vreis se katastimata pou poulane ilektrologiko yliko klp Den alazeis mono thn priza
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Σε καταστήματα ηλεκτρονικών,που αλλού;... Εχουν γύρω στο 20άρικο(ανάλογα τι θες να συνδέσεις βέβαια)και μετατρέπουν και την τάση, που είναι το σπουδαιότερο.
kx5 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Λες ότι αγόρασες τροφοδοτικό 110V... για ποιο λόγο? Τι θα δουλέψεις με αυτό? Πρέπει να προσέξεις όταν αγοράσεις μετατροπέα 220V/110V να δεις και πόση ισχύ είναι ικανός να παρέχει. Αν αυτό που αγόρασες τραβάει πολύ ρεύμα θα σου ερχόταν φθηνότερα ένα καινούριο τροφοδοτικό με 220V είσοδο παρά ένας μετατροπέας.
Hercules@CsD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Vasika den mou perase apto mualo ekeinh thn stigmh otan agoraza.Phra CPU,phra main e ... phra kai trofodotiko.Mono pou ksexasa oti me to reuma alla exoun oi amerikanoi alla oi aggloi kai alla emeis.Vlakeia mou to kserw alla twra thn ekana thn patata.:oops:
kx5 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 lol για υπολογιστή πήρες τροφοδοτικό 110V? Πόσα watt είναι και αν επιτρέπεται πόσο σου κόστισε? Edit: Και κάτι άλλο. Είσαι σίγουρος πως δέχεται μόνο 110V? Μήπως έχει διακόπτη για αλλαγή σε 220 ή δέχεται από 100 εως 240V? Τσέκαρε το manual.
geopoul Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δες αν το τροφοδοτικό δέχεται και ευρωπαϊκό ρεύμα. Οι περισσότερες σύγχρονες συσκευές το κάνουν αυτό (στην ετικέτα του τροφοδοτικού πρέπει να γράφει input: 100-240V, 50/60 Hz). Αν συμβαίνει αυτό τότε (και μόνο τότε) απλά πρέπει να πάρεις ένα μετατροπέα που μετατρέπει μόνο το "σχήμα" της πρίζας και ότι το ρεύμα (τάση/συχνότητα). Αυτοί οι μετατροπείς είναι πιο φθηνοί και πιο αξιόπιστοι. Μα καλά,τι θέλουν και βάζουν άλλη υποδοχή ό ένας,άλλη τάση ο άλλος κτλπ?Ας βγεί τελικά ένα διεθνές πρότυπο να τελειώνουμε! Αυτό έχει ήδη γίνει στην Ευρώπη (εκτός της Μεγ. Βρετανίας που στην πραγματικότητα δεν ανήκει στην Ευρώπη) με την υιοθέτηση του schuko. Στην Αμερική δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν τις καθημερινές συνήθειες τους για να υιοθετήσουν οποιουδήποτε διεθνές πρότυπο. Εδώ δεν έχουν υιοθετήσει ακόμα το μετρικό σύστημα, οι πρίζες είναι το λιγότερο.
Hercules@CsD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Koita to kouti pisw grafei "Universal AC input range for all countries:100~240VAC." Twra an eksaireseis thn priza ola ta ypoloipa,me vash thn empeiria mou,einai "fysiologika" dld oi connectores kai ta molex cable einai pantou idia ap'oso gnwrizw.Pisw pou to koitaksa exei : Ena diakopth On/Off kai thn ypodoxh gia na to syndeseis sto reuma kai grafei apo katw apo thn ypodoxh 100~240V Modelo:Tagan TG700-U25
kx5 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Είσαι τυχερός. Αγόρασε τον αντάπτορα που λέει ο geopoul (κοστίζει λιγότερο από 5 ευρώ) και θα είσαι οκ. Ή αγόρασε καινούριο καλώδιο.
Hercules@CsD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Fxiouuuuu!Kai egw auto fantazomouna alla lew katse na rwthsw gt thn ekana thn patata mhn kanw kai deuterh.OK,euxaristw gia thn vohtheia olous sas.Sas eimai ypoxreos. P.S.:Mexri kai mail sthn tagan esteila.Anrwtiemai an apanthsoun...
zoranb Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά εγώ θα πάω Κούβα και δεν ξέρω τί έχουν εκεί! Να έχουν Αμερικάνικο βύσμα, ποιό είναι αυτό? Έχει πάει κανείς να μου πεί! Όσο για την μετατροπή σε άλλα v, φτάνει μόνο να γράφει η συσκευή 100-240v 50-60Hz και μπορώ να φορτίσω χωρίς πρόβλημα? Μιλάμε τώρα για κινητά, φορτιστές κάμερας και φωτογραφικής ε!
tzotzo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 αδερφε αν εχουν το ιδιο βυσμα με βενεζουελα εχουν δυο πλακε παραλληλα. http://www.kropla.com/electric2.htm Εδω ομως λεει οτι εχει 4 διαφορετικες υποδοχες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.