rubik Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 ego panta nomiza oti to splitter kai to filter einai to idio, apla to 1o anaferetai se isdn kai to 2o se pstn. tespa, ego pou exo pstn eite splitter tou elega tou texnikou stin hol eite filtro, to idio itan. sunennoithikame kai mou esteile to sosto marafeti. auto pou sou eipame prin to dokimases? sunedeses mono tou to router apeutheias stin mpriza? ekanes douleia?
louben Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Ναι το εκανα αλλα τζιφος. Ετσι και αλλιως οπως προειπα αν υπηρχε προβλημα μεσω των τηλεφωνων θα ειχε φανει απο την αρχη(δουλεψε για λιγο στην αρχη εστω και με προβληματα μετα σταματησε). Το ωραιο ειναι οτι ενω χθες ειχα δηλωσει βλαβη ξαναπηρα σημερα(στο 1242) και μου ειπαν οτι δεν ειχε δηλωθει σημερα και την ξαναδηλωσαν.Τελικα οι βλαβες δηλωνονται στο 121 ενω στο 1242 γινεται η διαγνωση.Καλα κρασια.Εχω αρχισει να νοσταλγω τις care free εποχες του isdn (με το οποιο και σας μιλαω τωρα). Υπαρχει καποια αυτοματοποιημενη μεθοδος να δω ο ιδιος αν υπαρχει βλαβη στη γραμμη μου ή αυτο γινεται μονο μεσω Οτε?
geoal1973 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 αν δεν συγχρονιζει το modem μεσα στο σπιτι δεν υπαρχει αλλη μεθοδος παρα μονο να πας στο κουτακι του ΟΤΕ και να το δοκιμασεις εκει (κανονικα απαγορευετε) ωστε να αποκλεισεις την καλωδιωση απο το κουτι μεχρι το σπιτι. Επειδη ομως αυτο ειναι δυσκολο να γινει απο οτι καταλαβαινω παρε τηλεφωνο στο 121 και δωσε βλαβη ADSL ωστε να ερθουν με ADSL Analyser να το κανουν οι τεχνικοι του ΟΤΕ.
louben Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Εδωσα ηδη τη βλαβη.Το ζητημα ειναι οτι χθες ειχα παρει το 1242 και μου ειπαν οτι θα το προωθουσαν αυτοι.Τελικα η βλαβη δηλωθηκε σημερα στις 2 απο εμενα στο 134(απο εμενα) οποτε απο δευτερα και βλεπουμε>οπως και να χει θα σας πω τι εγινε τελικα. ΠΑντως οσο αναφορα το θεμα του θορυβου αυτο με τα δυο φιλτρα με προβληματισε.Αγορασα καινουργιο φιλτρο το εβαλα μονο του και η γραμμη εχει τρομερο θορυβο.Μονο αν βαλω 2 στη σειρα ειναι οκ οποτε και η γραμμη(συν τοις αλλοις) εχει προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.