gokal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα, Δεν μου εχει ξανατυχει το ακολουθο κ θα ηθελα να μαθω .... Λοιπον, το κομπιουτερ μου κατερευσε (απο πλευρας hardware, μαλλον cpu ή mb ή ... το κακο του το καιρο:twisted: ). Στον δισκο εχω εγκατεστημενο ArchLinux. Εαν αλλαξω mb, ή κ ολο το συστημα (εκτος δισκων) θα μπουταρει? Καταλαβαινω οτι εαν αλλαξω και gpu θα χρειαστουν νεες ρυθμισεις για να ξεκινησει ο KDE αλλα αυτο δεν πειραζει, το κανω ... τουλαχιστον boot θα γινει? Η εμπειρια απο τα windows λεει οτι με αλλαγη mb μπορει να χρειαστει κ format ... με το Linux εχει κανεις βρεθει σε παρομοια κατασταση ωστε να μου πει τι παιζει? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Όχι, θα bootarei μια χαρά αν χρησιμοποιείς generic (default) kernel. Ακόμα και αν δε bootarei λόγω custom kernel, δεν υπάρχει περίπτωση να χρειαστείς format, γιατί μπορείς πολύ εύκολα να αντικαταστήσεις τον kernel ξεκινόντας με ένα live cd. Το πονάει χέρι - κόψει χέρι ανήκει μόνο στη φιλοσοφία των windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PATRINOS06 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Όχι, θα bootarei μια χαρά αν χρησιμοποιείς generic (default) kernel. Ακόμα και αν δε bootarei λόγω custom kernel, δεν υπάρχει περίπτωση να χρειαστείς format, γιατί μπορείς πολύ εύκολα να αντικαταστήσεις τον kernel ξεκινόντας με ένα live cd. Το πονάει χέρι - κόψει χέρι ανήκει μόνο στη φιλοσοφία των windows yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (δεν ηξερα την απαντηση,αλλα πολυ το χαρηκα που ειναι ετσι τα πραγματα!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eusebius Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Kαι στα Windows γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PATRINOS06 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 αν αλλαξεις ολο το συστημα?????δεν νομιζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 ευχαριστω πολυ παιδια! Η διαισθηση μου ηταν οτι σιγουρα γινεται γιατι δεν μπορουσα να βρω λογο να μην ... αλλα η επιβεβαιωση χρειαζονταν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Σε ArchLinux παίζουν όλα μια χαρά. Άλλαξα μητρική κάρτα ήχου και έναν σκληρό και επανέφερα backup που είχα πάρει στο άλλο pc. Το μόνο που έκανα ήταν να περάσω τον grub στον νέο σκληρό μέσω του boot cd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Super .... αλλαξα μητρικη και τη σειρα των δισκων κ χωρις κανενα προβλημα ολα λειτουργουν οπως πριν (μονο 2-3 απαραιτητες διορθωσεις σε grub κ fstab) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PATRINOS06 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Ωραιοσ!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.