warchief Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 πάντως matlab υπάρχει, οι βιβλιοθήκες (toolboxes) όχι Μια χαρά υπάρχει το Matlab με όλα τα toolboxes... Αυτή την στιγμή έχω εγκατεστημένο το r2007a. Επίσης υπάρχει και Mathematica και Maple. /Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fractal87 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 και η r2007b έχει βγει και είναι όλα κυριλέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 To widget που εχει το ΜacOs X για τον καιρο της AccuWeather, το βρίσκετε αξιόπιστο ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 To widget που εχει το ΜacOs X για τον καιρο της AccuWeather, το βρίσκετε αξιόπιστο ?? Αρκετα!(για Αθηνα τουλαχιστον) Το ιδιο χρησιμοποιει και ο firefox με το plugin forecastfox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theoxaris Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 To widget που εχει το ΜacOs X για τον καιρο της AccuWeather, το βρίσκετε αξιόπιστο ?? Εγώ πάλι όχι. Είμαι Εδιμβούργο και πολλές φορές έχω διαπιστώσει ότι οι θερμοκρασίες που λέει είναι άκυρες (έχουν μεγάλες αποκλίσεις από τις πραγματικές). Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι μία μέρα που έλεγε 3 βαθμούς ενώ ήταν 12 βαθμοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Tι να πω ...εδω τα καναλια λενε για θερμοκρασιες κατω του μηδενος , ενω το widget π.χ για αυριο λεει απο 8-14.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 To widget που εχει το ΜacOs X για τον καιρο της AccuWeather, το βρίσκετε αξιόπιστο ?? Προσωπικά χρησιμοποιώ ένα άλλο widget, το οποίο λαμβάνει στοιχεία από το BBC Weather Service. Το βρίσκω σαφώς πιο αξιόπιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KotZer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Σιγουρέψου ότι έχεις τη σωστή πόλη... Εμένα by default μου είχε μια αμερικάνικη Athens.. Γράψε Athens Greece να σαι σίγουρος.. Αυτή τη στιγμή μου γράφει -4 και για αύριο Δε μου γράφει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.