ofara4 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα! Στο hardware γίνεται αναβάθμιση? Απο προγραμματα όπως mathlab, spice, altera VHDL και dc++, DVD Shrink, Internet Explorer (έχει σταματήσει νομίζω). Ο χρόνος εκκίνησης είναι μικρότερος από Windows, Linux? Υπάρχει τρόπος να το δοκιμάσουμε virtual? Είναι UNIX-LIKE δηλαδή καλύτερο από Windows σε σταθερότητα και ασφάλεια? Έκατσα σε ένα iMAC για λίγο, το μονο που μου σπάσε τα νεύρα ήταν το mighty mouse... ps. Πάμε BLAUGRANA!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Συγνώμη ρε φίλε αλλα χαλάρωσε λίγο. Συμμάζεψε λιγο το post σου. Αναλόγως το μηχάνημα παει η αναβάθμιση. Δεν τα ξέρω μερικά απο τα πραγραμματα που λες αλλα ψάξε λιγο στο google..... O χρόνος εκκίνησης δεν βρίσκω κανένα λογο να σε απασχολεί αλλα σχετικα πανω κατω ειναι το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 υπάρχει spice στο mac? και altera είναι όνομα εταιρείας όχι προγράμματος... βέβαια βγάζει το max+plus (μάλλον αυτό εννοείς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ofara4 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 υπάρχει spice στο mac? και altera είναι όνομα εταιρείας όχι προγράμματος...βέβαια βγάζει το max+plus (μάλλον αυτό εννοείς) nai akrivos auto elega kai spice ennoo tis intusoft... anyway gia ta ypoloipa mporei na me katatopisei kapoios Mac xristis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 ................gia ta ypoloipa mporei na me katatopisei kapoios Mac xristis Όλοι είμαστε Mac Users αλλά γιατί να μην σε κατατοπίσει το GOOGLE? Αν δεν δείχνει ενδιαφέρον εσυ απο την μεριά σου γιατί να σου δείξει καποιος αλλος? :???: Φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Πχ για matlab, dvd shrink, IE και dc++ υπάρχουν απαντήσεις στο forum… To conclude Το matlab υπάρχει, για τη δουλειά του dvd shrink μπορείς να δουλέψεις το mac the riper, IE δεν υπάρχει ποια, και υπάρχει κλώνος του dc++ που δε θυμάμαι το όνομα του! Σε imac / macbook (pro) μπορείς εύκολα να αλλάξεις δίσκο και ram, σε mac mini πάλι αλλάζεις δίσκο και ram αλλά λίγο πιο δύσκολα γιατί ανοίγει δύσκολα. Σε γενικές γραμμές αυτά παίζουν αλλά σίγουρα μου ξέφυγε κάτι, ακόμα καφέ δεν έχω πιει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Επιβεβαιώνω για το Matlab, καθώς το έχω δουλέψει. Επίσης, το MacTheRipper είναι το αντίστοιχο του DVD Decrypter των Windows. Κάνει αποκρυπτογράφηση του dvd. Για συμπίεση σε 4.5 gb θα χρησιμοποιήσεις το DVD2OneX. Και μην μας παρεξηγείς, αλλά έχει παραγίνει το κακό να ανοίγει καινούργιο θέμα κάθε νέος χρήστης, και να ρωτάει πράγματα που έχουν 1000-ειπωθεί. Με μια μικρή αναζήτηση, και συ παίρνεις πιο γρήγορα τις απαντήσεις σου, και μεις δεν γράφουμε τα ίδια πράγματα over and over again. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Είναι UNIX-LIKE δηλαδή καλύτερο από Windows σε σταθερότητα και ασφάλεια? Θα το έθετα περισσότερο ως unix-based. Το MacOS βασίζεται στο NextStep (λειτουργικό που είχε αναπτύξει η εταιρεία του Steve Jobs, από τέλη 80 έως μέσα 90, όσο αυτός ήταν εκτός Apple και δραστηριοποιούταν επιχειρηματικά ανεξάρτητα), το οποίο NextStep βασίζεται με τη σειρά του στο BSD Unix. Άρα, μπορούμε να πούμε πως το MacOS είναι Unix-based. Αυτό σημαίνει πως κουβαλάει τα περισσότερα χαρακτηριστικά διαχείρισης των βασικών λειτουργιών του συστήματος, καθώς και των αρχείων του, από το Unix. Πράγμα που σημαίνει ότι έχει αυξημένο επίπεδο ασφάλειας και σταθερότητας σε σχέση με τα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ofara4 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Eυχαριστώ όλους!!! Sorry για το πρήξιμο η αλήθεια είναι ότι δεν έψαξα αρκετά αλλα ήθελα πιο πολυ γνώμη από ενεργούς χρηστες Mac! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Ολοι μας ειμαστε ενεργεί χρηστες .......... Μαλλον δεν μπορεις να το καταλαβεις αν δεν δοκιμασεις........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ofara4 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Ποιος θα μου δανείσει το Mac του για test drive :p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Ποιος θα μου δανείσει το Mac του για test drive :p:p Αυτοκίνητο και Mac δεν δανείζονται. Αν θες τη γυναίκα ευχαρίστως, τον Mac όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ofara4 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 και την εβδομη μέρα Ο Θεός έκλεισε το Mac του... lol (κάπου το χω δει δε θυμάμαι) τόσο κόλλημα είναι ρε παιδιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathispap Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 και υπάρχει κλώνος του dc++ που δε θυμάμαι το όνομα του! Shakespeer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 πάντως matlab υπάρχει, οι βιβλιοθήκες (toolboxes) όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.