sotalotsopa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Εκανα εγκατασταση το Ubuntu 6.1, αλλα δεν μου εμφανιζεται ο grub. Εμφανιζεται μονο αν εχω μεσα το cd εγκαταστασης και κανει boot απο εκει. τι να κανω? να ξανακανω εγκατασταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotalotsopa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 οκ, το βρηκα... τον ειχα κανει εγκατασταση στον αλλον σκληρο. να ρωτησω ομως κατι αλλο: εχω ασυρματο πληκρολογιο με usb και δεν λειτουργει οταν ειμαι στον grub. μπορω να κανω κατι για αυτο ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dklearhos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μπορείς να συνδέσεις το πληκτρολόγιο με PS/2?Έχω και εγώ ασύρματο πληκτρολόγιο αλλά δουλεύει μια χαρά.Επίσης τσέκαρε από το BIOS τις ρυθμίσεις σου για τις USB και κάνε enable το usb keyboard και το legansy support. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotalotsopa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 καλα, ειμαι πολύ μπαζο... νομιζα οτι τις usb τις ειχα enable και δεν μοηκα στον κοπο να το τσεκαρω... thanks παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.