Nero Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους!! Έχω το εξής πρόβλημα: Το σύστημά μου είναι ένα PIII στα 1000MHz με 512ΜΒ RAM και Windows 2000 Gr SP4 HDD 40GB. Έβαλα ένα DVDRW το Sony Nec εγκατέστησα το Nero 6.6 και πήγα να γράψω 1 DVD τπτ.!!!! Μόλις κάνει leadin και πάει να φορτώσει τον buffer πετάει ένα μνμ "Η εγγραφή απέτυχε στα16χ". Έχω δοκιμάσει τα πάντα: 1. Unistall/install Nero, 2. Αλλαγή καλωδιοταινίας DVDRW και σκληρού, 3.Δοκίμασα με άλλο πρόγραμμα Alchohol, Clone DVD..., 4.Δοκίμασα άλλο DVD RW συσκευή μήπως είχε προβλημα αυτό τπτ. από μάρκες LG, Plextor, Samsung. Τα οποία τα δοκίμαζα και σε άλλο PC και δουλεύουν μια χαρά. Στο συγκεκριμένο μηχάνημα είχα DVDRW αλλά μου χάλασε ήταν ένα Sony. Ευχαριστώ!!!
blackstar Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 mporeis na dieykrinisis ligo to 4, dld ebales kai alla drive kai den epe3an, eno ola pezoun se alo pc? an nai, tote den mipos exei problima h m/b sou h kamia kalodiotainia, isos kai kanena trofodotiko? telos mporeis na kaneis setup to frogaspi.
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 i poli apla an kai se allo mixanima kanei to idio to pas piso gia elegxo.dokimase na grapseis kai se alla dvd mipos fteei i partida ton media.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.