bchris Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Το συμπερασμα βγαινει απο τους τιμοκαταλογους της microsoft & redhat. αν δεν με πιστευεις, πηγαινε σε οποιαδηποτε μεγαλη εταιρεια ΙΤ και ζητα καμμια προσφορα για enterprize mail + collaboration λυση απο reedhat kai ms. Μετα αφου συγκρινεις τις τιμες ελα να μας πεις τα αποτελεσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Εκτός αυτού, η βασική θέση στο linux δεν ήταν να μπορούμε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με το μικρότερο κόστος σε επίπεδο hardware και software; Ε δε νομίζω ότι ότι στέκουν αυτά πλέον... Προσπάθησα να βάλω την καινούρια suse (τη δωρεάν) και συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να αλλάξω επειγόντως την κάρτα γραφικών. Τι είπατε; Νομίζατε ότι άλλη κάρτα γραφικών θέλουν μόνο τα vista για το aero interface; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 bchris μπορεί να είναι και έτσι που τα λές danaos η βασική θέση του GNU/Linux ήταν και είναι να είμαστε ελεύθεροι για να υπάρχω χρειάζομαι αέρα, όχι aero. :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Αν ξαναδιαβάσεις το μήνυμά μου θα δεις ότι εννοώ το εξής: "Νόμιζα ότι μόνο βάζοντας vista πρέπει να αλλάξω κάρτα γραφικών. Τώρα βλέπω ότι η ίδια απαίτηση υπάρχει βάζοντας μια σχετικά αξιοπρεπή έκδοση linux σαν το suse 10.2" bchrisμπορεί να είναι και έτσι που τα λές danaos η βασική θέση του GNU/Linux ήταν και είναι να είμαστε ελεύθεροι για να υπάρχω χρειάζομαι αέρα, όχι aero. :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Ε δε νομίζω ότι ότι στέκουν αυτά πλέον... Προσπάθησα να βάλω την καινούρια suse (τη δωρεάν) και συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να αλλάξω επειγόντως την κάρτα γραφικών. Τι είπατε; Νομίζατε ότι άλλη κάρτα γραφικών θέλουν μόνο τα vista για το aero interface; Δεν υπάρχει μόνο το SUSE σε αυτόν τον κόσμο. Τι κάρτα γραφικών έχεις; Γιατί χρειάζεται να την αλλάξεις; Προσωπικά ακόμα στο desktop μου έχω μια GeForce2 με 32 ΜΒ RAM, η οποία και δουλεύει υπέροχα και κάνει όλα όσα θέλω. Στο laptop μου έχω ένα ταπεινό onboard i915 chipset, το οποίο τρέχει και AIGLX με beryl άμα λάχει. Τώρα, αν έχεις κάποια παλιά S3 ή SiS και θες 3d acceleration οπωςσδήποτε, δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό από το να αλλάξεις κάρτα ούτως ή άλλως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Τα οικονομικά της Novell φέτος πάνε πολύ καλά.. Για να δούμε θα κάνει τίποτα για τη κοινότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkoum Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 h dinatotita pou sou dini ena leitourgiko sistima aniktou kodika einai oti skeftesai ti efarmogi theleis na ektelei o upologistis ,kai apla briskis tin ekdosi pou antistoixei se ayto pou theleis na kaneis uparxouyn dianomes gia oti theleis apo aplo leitourgiko mexris cluster-computing se 32 bit kai 64 bit orexi kai xrono na exeis kai uparxoun polles dinatotites o kosmos opos kai ego douleuo windows giati poli apla auta exo sinithisei kaka ta psemata oti litourgiko basizete pano se UNIX einai apla oti kalitero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μιλάω για τη δωρεάν suse... Τα οικονομικά της Novell φέτος πάνε πολύ καλά..Για να δούμε θα κάνει τίποτα για τη κοινότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkoum Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 poios ellinas dimosios upalilos gnorizei gia linux kai tha xrisimopoiei efarmogi se linux 0 50aris upallilos tha mathi linux to dimosio tha xriastei perisotera na dosei gia ekpaisdeusei se linux se olous tous upalilous para na plirosei tin ms gia ta windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Ούτως ή άλλως οι υπάλληλοι που αναφέρεις δεν έχουν ιδέα για κανένα λειτουργικό, παρά μόνο έχουν μάθει παπαγαλία που πατάνε για να κάνουν τι στις 2-3 μοναδικές εφαρμογές που χρησιμοποιούν για τη δουλειά τους. Αυτό το έχω δει από κοντά σε μια μεγάλη επιχείρηση, όταν άλλαξε η εφαρμογή ERP που χρησιμοποιούταν στα ταμεία των καταστημάτων. Οι υπάλληλοι απλά χρειάστηκε να λάβουν 1-2 σεμινάρια χρήσης της νέας εφαρμογής και για τους πρώτους μήνες έτρεχε λίγο η μηχανογράφηση να διορθώνει εσφαλμένες καταχωρήσεις και να απαντάει σε τηλέφωνα με απορίες. Σε ό,τι αφορά το λειτουργικό, ο υπάλληλος θέλει μόνο να γνωρίζει που θα πατήσει για να εκκινήσει τις εφαρμογές που θα χρησιμοποιήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firfiris Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 +1 nske Δε χρειάζεται να μάθουν πως να δουλεύουν το linux οι υπάλληλοι πέρα από το πως να ανοίγουν τις εφαρμογές που αυστηρά χρειάζονται. Γι'αυτό θα φροντίζουν οι διαχειριστές του συστήματος όπου θα εγκαθιστούν τα προγράμματα και θα το συντηρούν. Ένα ρημαδοword και o firefox δε νομίζω ότι διαφέρουν και πολύ από το αντίστοιχο του openoffice και το ..... firefox!! Απλά όπως πάντα ο Έλληνας αισθάνεται υπανάπτυκτος από τον πολίτη μέχρι την κυβέρνησή του.Γι'αυτό και η συμφωνία με microsoft του φαίνεται πρόοδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.