Προς το περιεχόμενο

TOSHIBA Satellite A100-003

lukes1960

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτόμουνα vaio FE 31M, αλλά βλέπω και αυτόν εδώ και μου φαίνεται καλύτερα εξοπλισμένος, από σερβίς Toshiba τι λέει, δεν είχα ποτέ, αλλά μάλλον έχει σοβαρή υποστήρηξη έτσι δεν είναι?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975846&product=934909&tab=specs

Δημοσ.

ναι αλλά το μόνο που υπερτερεί ο vaio είναι 40GB HDD αλλά......... 4.500 - αργός, και πιο αργή μνήμη 533/667, και κυρίως επεξεργαστής όχι μόνο πιο αργός αλλά και μόνο με 2ΜΒ cache

Δημοσ.

Εγώ απλά θα αναφέρω ότι το service της toshiba είναι κορυφαίο, συγκεκριμένα ο σκληρός ήταν ελαττωματικός (χτύπησε) και μέσα σε μία μέρα με πήραν τηλέφωνο να μου πούν ότι αντικαταστάθηκε! Φυσικά διάβασα και για μιά άλλη περίπτωση όπου τα πράγματα ήταν κάπως τραγικα (μήνα +) αλλά εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!

Toshiba++ από μένα

Δημοσ.
βασικα υπερτερει σε οθονη, που για καποιους ειναι αρκετα σημαντικο

αλλα τοσιμπα εχει 2 χρονακια εγγυηση

παίζεται, μπορεί να είναι και μύθος, έχει ο γιος μου ήδη Fe31M και εγώ FJS 3438G και δεν βλέπω καμία διαφορά - ίδιες επιστρώσεις γυαλιστερές έχουνε πια όλες οι μάρκες.

ναι ο vaio έχει άλλη αίγλη, αλλά ίσως να είναι μόνο αίγλη για την αίγλη χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα

λέω ...δεν ξέρω....σκεπτικός είμαι ακόμα

σίγουρα όμως μετράει η υποστήριξη και συχνά νομίζω ακούμε διάφορες τραγικές καταστάσεις, αλλά Toshiba΄ακούγεται προσεκτική....

Δημοσ.

εγω οταν πηρα το σονυ μου (FE 21B) πριν λιγους μηνες επαιζα αναμεσα σε αυτο και ενα τοσιμπα,το οποιο ειχε πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα

ετυχε και τα ειδα ανοιχτα και τα 2,το ενα διπλα στο αλλο στο πλαισιο,και οντως η οθονη ειναι πολυ καλυτερη. γενικα τα σονυ εχουν καλυτερες οθονες. ομως εχω και τοσιμπα σπιτι,ιδια σειρα,και με ιδια οθονη,και μπορω να πω πως ειναι επισης παρα πολυ καλη. γενικα η λογικη λεει πως ο τοσιμπα ειναι πολυ καλυτερος,και καλυτερα να παρεις αυτον.

εγω πηρα σονυ επειδη ηθελα εξαρχης σονυ,οχι επειδη ειναι καλυτερο..

Δημοσ.

Εχω δουλεψει χρονια φορητους τοσιμπα και η αξιοπιστια τους ακομα και σε ενα παλιο Μιλενιουμ ειναι κατι το μοναδικο. Φυσικα δεν υπερτερει σε εποδοσεις αλλα θα ελεγα το αντιθετο δεδομενου οτι τα υποσυστηατα του ειναι ποιοτικα μεχρι το τελευται οεξαρτημα της μητρικης...

• 11 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...