TrAd3MaN Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά,ετοιμάζομαι να κάνω μία κίνηση τώρα και χρειάζομαι τη βοήθεια σας.Έχω ένα video club στο οποίο σκοπέυω τώρα να βάλω και παιχνίδια για ps2 kai pc.Σκέφτομαι να αρχίσω με γύρω στουσ 50 τίτλους απο το καθένα και θέλω να μου πείτε ποιοί τίτλοι είναι must για ένα video club τι δεν πρέπει δηλαδή να μου λείπει με τίποτα.Ευχαριστώ
ilos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά,ετοιμάζομαι να κάνω μία κίνηση τώρα και χρειάζομαι τη βοήθεια σας.Έχω ένα video club στο οποίο σκοπέυω τώρα να βάλω και παιχνίδια για ps2 kai pc.Σκέφτομαι να αρχίσω με γύρω στουσ 50 τίτλους απο το καθένα και θέλω να μου πείτε ποιοί τίτλοι είναι must για ένα video club τι δεν πρέπει δηλαδή να μου λείπει με τίποτα.Ευχαριστώ Λοιπόν δεν θα σου πω ποιους τίτλους θα πάρεις, αλλά θα επισημάνω ποια είναι τα συνήθη λάθη που κάνουν τα περισσότερα μαγαζιά ενοικιάσεων, εκτός από μερικές μεγάλες αλυσίδες.//Προσοχή για τους καρδιακούς μανατζαρέους και φιλόδοξους game developers θα γραφτούν μεγάλες αλήθειες. 1) Το μεγαλύτερο λάθος είναι IMHO η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. Πρέπει πάντα μα πάντα να προσφέρεις τους launch τίτλους γρηγορότερα απο τον ανταγωνισμό. Για αυτό διάλεξε σοφά τον προμηθευτή σου με κριτήριο αυτό και την διαθεσιμότητα. 2) Να έχεις πάντα αρκετά αντίγραφα κατά το launch σε εμπορικούς τίτλους (fifa,pes,nfs κτλ.). Δεν θα ήθελες να καταλάβεις μετά από μια βδομάδα οτι το μοναδικό δισκάκι του pes είναι defected και να περιμένεις τον προμηθευτή. Επίσης από την υπερβολική χρήση, τα τσιπιά, και το γεγονός οτι όταν κάτι δεν είναι αγορασμένο από τα λεφτά μας δεν το προσέχουμε θα έχεις απώλειες στην διάρκεια του χρόνου. 3) Κάνε Update την βιβλιοθήκη σου ΣΥΝΕΧΩΣ με νέους τίτλους. Προσπάθησε επίσης να μεταπωλήσεις τους παλιούς-μεταχειρισμένους (ειδικά στα πολλαπλά αντίγραφα) μετά από 1-2 έτη. Πρέπει επίσης να σκεφτείς οτι με την διάδοση των ευρυζωνικών η πειρατεία έχει "μετακινηθεί". Προτίμησε λοιπόν τίτλους με αρκετά δεδομένα (double layer DVD, πολλά δισκάκια) έτσι ώστε ο άλλος να δελεαστεί να πληρώσει τα ίδια λεφτά στην ΔΕΗ. Κακά τα ψέματα λίγοι είναι οργανωμένοι σε private trackers (θα χρειάζονται υψηλό upload για να διατηρήσουν το ratio) ή έχουν rapidshare accounts. 4) Το συχνότερο λάθος που κάνουν όλοι.Η πειρατεία δεν είναι ΕΧΘΡΟΣ σου, αλλά σύμμαχος (μέχρι το 2050 που θα έχουμε πραγματικό S-DSL ή FTTH). Μην χρεώνεις υπερβολικά >3? min γιατί ο τοπικός τεμπελχανάς πειρατής της γειτονιάς θα σου φάει τους πελάτες με 5-10? το δισκίο. Αν θέλεις καλά περιθώρια κέρδους θα πρότεινα 2-3? το διήμερο-τριήμερο και 5? την βδομάδα. 5) Απέφυγε επίσης στα pc προβληματικές προστασίες τύπου starforce. Εκ πρώτης γνώμης θα πιστεύεις οτί ισχύει το ακριβώς αντίθετο αλλά κανένας δεν θέλει να φορτώνει driver που γ@μ@νε το pc του ή δεν παίζουν σε 64-bit λειτουργικά ή και στο κάτω κάτω βαριέται να δοκιμάζει workaround και να περιμένει +1 μήνα για αξιοπρεπές crack. Απλώς με την πληθώρα τίτλων προσπερνάει το συγκεκριμένο παίγνιο. 6) Κατά την διαλογή τίτλων να έχεις άτομα που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ το αντικείμενο. Έχω δει σε πάμπολλους "μπακάληδες" το φαινόμενο να έχουν προς ενοικίαση mmorpg, online activation titles ή και expansion χωρίς το original τρομάρα τους! Και μετά φταίει η "μικρή" αγορά... 7) Εννοείται οτί όταν νοικιάζει κάποιος του δίνουμε και τα συνοδευτικά (manual,bonus discs κτλ.). Εκπαίδευσε καλά τους πωλητές σου να μην τους πιάσουν κώτσους - βάλε ένα label με τα περιεχόμενα του τίτλου. Αυτά και άλλα όταν έχω όρεξη.
Vole Maulder Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Να προσθέσω και εγώ πως μερικές φορές λειτουργεί αποθαρρυντικά όταν ένα παιχνίδι νοικιάζεται με την εβδομάδα. Καλύτερα ημέρας με 1?/μέρα ή άντε 3ήμερο με 2-3?. Στην περιοχή μου υπάρχουν δύο video club που πηγαίνω. Μεγάλη ποικιλία και τα δύο και όλους τους καινούργιους τίτλους. Το ένα έχει τα καινούργια 7.50?/εβδομάδα και τα παλιά 3? το τριήμερο. Το άλλο ( που όσους ξέρω το προτιμούν) έχει τα καινούργια 1?/ημέρα και τα πιο παλιά 3?/εβδομάδα. Όπως καταλαβαίνεις κάθεται καλύτερα στον άλλον το να έχει την ελευθερία να το γυρίσει όποτε θέλει από το να πρέπει να το κρατήσει μία εβδομάδα και να πληρώσει 7μιση ευρά και ας μην του αρέσει το παιχνίδι. Γενικώς, be flexible με αυτά τα θέματα. Και θα σου πρότεινα να βάλεις και παιχνίδια για X360 σιγά σιγά αν δεις πως υπάρχουν πελάτες. Άντε, καλή αρχή και καλή επιτυχία! ...με τα game rentals i mean.
TrAd3MaN Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά,το μόνο σίγουρο είναι ότι η ενοικίαση θα γίνεται για 2-3 μέρες γιατί για μία μέρα δεν λέει,το παίρνουν το γράφουν και έχεις πάρει μόνο 1?!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.