kostk0 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα, Έχω το εξής πρόβλημα. Σε ενα pc με xp τρέχω το vmware player, το οποίο τρέχει Linux με Apache. Τοπικά ολα δουλεύουν ok. Δεν γίνεται όμως port forward (port 80 πχ) στο ip του linux. Με τον router (SMC 7204BRB) μου δεν έχω καποιο πρόβλημα και έχω κάνει στο παρελθόν αρκετά port forward. Έχει κανείς εμπειρία στο θέμα ?
random Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 το πραγματικο pc ποια lan ip εχει; και ποια το εικονικό; απο τα xp, μπορεις να κανεις Ping to linux, και αντιστροφα; απο τα xp, o browser βλεπει την αρχικη του apache στο λινουξ; απο linux, κανεις ping τον router? Το network adapter του virtual machine, πρεπει να δουλευει με τον 1ο τρόπο (Bridged). και στα net settings του linux, βαλε να παιρνει αυτοματα ip απο dhcp, ειτε καρφωτα την επομενη διαθεσιμη πχ real xp = 192.168.0.1, linux= 192.168.0.2 αν βλεπει ο ενας τον αλλο, μετα κανεις port forward. μπας και εχει κανενα firewall ενεργό στο λινουξ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.