hansp Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Kalhspera se olous, Exw to akolou8w diktyo. Episis exw kai 8 statika IPs ta opoia einai gia to ka8e mhxanhma pou bgenei internet. To NAT to exei analabei o M0N0WALL -> Firewall O web server trexei windows 2003 Web Edition SP1. Agorasa 1 domain name kai 8elw na to kanw host ston web server pou exw. Mhlhsa me thn etairia pou agorasa to domain kai tous eipa oti oi name servers kai ta ips einai oi e3eis. ns.domainname.gr -> 62.62.62.62 ns1.domainname.gr -> 62.62.62.62 Episis na mhn 3exasw na sas pw oti exoun proste8ei ta katallhla rules ston firewall etsi wste na epitrepei kinhsh pros ton web sever. Exoun perasei 10 meres twra, alla to domain den douleuei akomh. Mhlhsa me thn etairia pou mou exei poulhsei to domain name kai mou eipan oti exoun dhmiourghsei ta dns zones kai oti apo meros tous ola einai kala. Exeis kaneis kamia idea? Eyxaristw
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 sorry gia na katalavo kati.efoson exeis diktio me pragmatikes ip to nat giati to exeis baleis?ola tha paroun real ip's oste otan kapoios thelei na brei to pc sou 62.62.62.62 na mporei na to dei apeuthias.an iparxei kapou fake ip kai nat to mixanima me tin real ip den tha mporesei pote na to kanei kapoios ping apexo me tin pragmatiki tou ip
hansp Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Kalhmera, O logos gia ton opoi xrhsimopoiw ta local IPs einai gia na mhn xreiazetai na bgenw internet ka8e fora pou 3elw na parw ena arxeio apo kapoio mhxanhma pou einai local. Kai o deuteros logos einai giati den mporesa na balw apeu8eias to public ip sthn karta diktiou pou exw kai na doulepsei. Episis prepei na pw oti o NAT pou exw douleuei se mode 1:1 dhladh, to ka8e local IP otan einai na bgei sto internet exei to diko tou public IP. Mhpws 3erei kaneis gia ta DNS ektos apo to port 53 poio allo(a) port(s) prepei na pros8esw sto firewall rules? Eyxaristw
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 gia na baleis apeutheias tin public ip stin karta diktio ukai na doulepsei prepei na pantou na ine klisto to nat kai ola ma ola router firewall ktl na exoun public ip.
hansp Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Katanohto auto pou les. Twra auto pou 8elw na rwthsw einai poia ports prepei na pros8esw sto firewall rules gia ta DNS. Mexri twra exw anoi3ei to TCP 53 gia to DNS mono, prepei na anoi3w alla? an nai poia einai auta? Ta 80, 21 klp ta exw anoi3ei. Eyxaristw.
hansp Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Thnx.... To ebala kai auto kai douleuei kanonika twra.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.