giorgos222 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα. Πως μπορώ να εισάγω ένα λογαριασμό τάδε.otenet.gr στο outlook express ? Στη διαδικασία εισαγωγής, κάπου με ρωτάει για τους διακομιστές . POP3, IMAP και λοιπά. Βοηθήστε με please
Darkman_dd Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Αν θυμάμαι καλά, και οι 2 (pop3 και smtp) είναι mail.otenet.gr . Λογικά θα τους έχει και στο site της otenet, ή μπορείς να τους πάρεις ένα τηλ και να τους ρωτήσεις!
Adavis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 OTEnet POP3: mail.otenet.gr SMTP: mailgate.otenet.gr
giorgos222 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστώ πολύ πολύ. Θα το δοκιμάσω αύριο στο γραφείο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 OTEnet POP3: mail.otenet.gr SMTP: mailgate.otenet.gr Ετσι ειναι...Μολις το τσεκαρα. Αλλα αν και εχω δικο μου domain ο ΟΤΕ που εχω με Connex εχει κοψει τους διακομηστες εξερχομενης καποιων και βαζω κι εγω για εξερχομενη στα email μου mailgate.otenet.gr ενω πριν εβαζα και στους δυο mail.omomadomain.gr
giorgos222 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Επίσης, και συγνώμην που σας ζαλίζω, μήπως ξέρετε τα αντίστοιχα για λογαριασμό yahoo και για λογαριασμό gmail ?
nobleman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Επίσης, και συγνώμην που σας ζαλίζω, μήπως ξέρετε τα αντίστοιχα για λογαριασμό yahoo και για λογαριασμό gmail ? Καταρχήν και στους δύο πρέπει να το δηλώσεις στις ρυθμίσεις τους. Ειδικά στο yahoo αν θυμάμαι καλά, πρέπει να δηλώσεις ότι θα παίρνεις τις διαφημίσεις τους. Εν συνεχεία χρησιμοποιείς τον server της otenet, δεν αλλάζει κάτι... Αν όμως θέλεις να μπαίνεις από άλλο isp provider και να μη τον αλλάζεις κάθε φορά, δες εδώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.