Προς το περιεχόμενο

Το μπλε βατραχι τζαζεψε

tade_efi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

οπως πολυς κοσμος ετσι και εγω εχω συνεργασια με τον azur.......

τα προβληματα που αντιμετωπιζω εθναι τα εξης:

1)ενω το ratio ειναι 2.061 και φυσικα o.k καθως και το nat(πρασινακια και τα δυο) σερνεται σε οτι "τσιμπαει" ενω σε οτι απλοχερα προσφερει το παρακανει.Μιλαμε για σχεση μεγεθους στην εισοδο 5 και στην εξοδο 30.Η ρυθμιση και των δυο ειναι στο unlimited.Το εχω σκαλιξει αλλα καμμια διαφορα.

2)ενω υπαρχει κοσμος και κοσμος και κοσμακης που θελει να μου δωσει εγω δεν παιρνω.

τι πρεπει να κανω ή τι κανω λαθος?δειτε την φωτο!!!!

Η γραμμη μου ειναι χιλιαρα αλλα παει σαν σκουτερακι.

ευχαριστω εκ των προτερων.

attachmentphpal5.th.jpg

Δημοσ.

καλα ολα οσα μου λετε και συγνωμη που σας γεννησα συναισθηματα θαυμασμου και αποριας αλλα στην ουσια τι κανουμε?πως μπορω να διορθωσω την υπαρχουσα κατασταση?πρεπει να κανω κατι στις ρυθμισεις?να διορθωσω,προσθεσω ή αφαιρεσω κατι?

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Επειδή είναι λίγο x-files η περίπτωση σου να πάμε από την αρχή μήπως και σου έχει ξεφύγει κάτι.

1.Δοκίμασε να βάλεις μια άλλη port στο azureus Προσωπικά έχω δει καλύτερες ταχύτητες αν παίξεις με μεγάλη πόρτα. Βάλε 15000και πάνω.

2.Τσέκαρε ότι στον router σου έχεις κάνει σωστά το nat forward. (Αν πάρουμε ως παράδειγμα την port 15150 θα πρέπει να είναι open σε router και TCP και UTP και να δείχνουν στην local ip του pc )

3.Δοκίμασε να βγάλεις off το firewall των Windows και όποιο άλλο ίσως έχεις.(Βέβαια μου λες ότι σου πρασινίζει αλλά….)

4.Κάνε off το DHT στο azureus (Μερικοί trackers την ακούν)

5.Δοκίμασε με ένα μόνο torrent και αυτό αν μπορείς από Ελληνικό tracker και με πολλούς seeders.

Κάνε τα βήματα και πες μας. Αν μπορείς γράψε και πιο modem/router έχεις

Δημοσ.

Από τις περιγραφές σου καταλαβαίνω ότι αυτό που φταίει είναι που έχεις unlimited το upload speed. Πρέπει να το χαμηλώσεις λίγο π.χ αν έχεις σύνδεση 768/128 βάλε το upload speed limit στο 9kb/s. Φυσικά το ότι το είχες unlimited μέχρι τώρα εξηγεί το share ratio που έχεις. Επίσης μπορείς να δεις τα azureus good settings από τα azureuswiki peges.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Από τις περιγραφές σου καταλαβαίνω ότι αυτό που φταίει είναι που έχεις unlimited το upload speed. Πρέπει να το χαμηλώσεις λίγο π.χ αν έχεις σύνδεση 768/128 βάλε το upload speed limit στο 9kb/s. Φυσικά το ότι το είχες unlimited μέχρι τώρα εξηγεί το share ratio που έχεις. Επίσης μπορείς να δεις τα azureus good settings από τα azureuswiki peges.

Χαμήλωσε το upload, αυτό σε μπλοκάρει.

lol δεν διαβάζεται τα post... :twisted:

καλησπέρα,

όπως πολύς κόσμος έτσι και εγώ έχω συνεργασία με τον azur.......

τα προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι τα εξής:

1)ενώ το ratio είναι 2.061 και φυσικά o.k καθώς και το nat(πρασινακια και τα δυο) σέρνεται σε ότι "τσιμπάει" ενώ σε ότι απλόχερα προσφέρει το παρακάνει.Μιλάμε για σχέση μεγέθους στην είσοδο 5 και στην έξοδο 30.

Η ρύθμιση και των δυο είναι στο unlimited.Το έχω σκαλίσει αλλά καμιά διαφορά.

2)ενώ υπάρχει κόσμος και κόσμος και κοσμάκης που θέλει να μου δώσει εγώ δεν παίρνω.

τι πρέπει να κάνω ή τι κάνω λάθος?δείτε την φωτο!!!!

Η γραμμή μου είναι χιλιάρα αλλά πάει σαν σκουτερακι.

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...