Προς το περιεχόμενο

Προτείνετε μια οθόνη 19αρα μέχρι 250ευρώ

kosmasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Tρωτε ολοι το παραμυθι της LG με τα 1000,1400,2000 και 3000 contrast,πολυ απλα δεν ειναι πραγματικο,γιατι νομιζετε οτι οι περισσοτερες εταιριες στις 19ρες εχουν contrast 700,δηλαδη η LG ειναι η εταιριαρα που το εκανε και η εξυπνη ενω οι αλλες δεν θα μπορουσαν να το κανουν (μιλαω παντα για οθονες με τιμη γυρω στα 250 ευρω);Γι'αυτο λοιπον ψαξτε το λιγο παραπανω!Εχω δει και δουλεψει την LG1919s (την εχει ενας φιλος μου) απο κοντα και εχω να πω τα εξης:υπερβολικος φωτισμος που με μειωση του δεν ξερω αν θα εχεις το καλυτερο αποτελεσμα,υπερβολικο για τα σημερινα δεδομενα bleeding στο μαυρο αντιθετα με την samsung 920N που την εχω δουλεψει αρκετα επειδη ειναι του αδερφου μου η οποια εχει σωστα χρωματα,σωστο φωτεισμο,σχεδον ανυπαρκτο bleeding και απο ghosting τα παει εξαιρετικα (πραγματικα μου εκανε εντυπωση για την τιμη της)!Η αποφαση ειναι δικια σου!

συμφωνω απολυτα με τα περι contrast αλλα διαφωνω για την 1919! η φωτεινοτητα στο 100 που ερχεται απο το εργοστασιο εννοειται δεν βλεπεται(στο 28 την εχω και ειναι μια χαρα). και με τη μειωση της φωτεινοτητας μειωνεται και το backlight bleeding οπου για την κατηγορια της οθονης ειναι σε ικανοποιητικα επιπεδα. γενικα για τα λεφτα της ειναι καλη επιλογη.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Φιλε παρε χωρις δευτερη σκεψη την Samsung SyncMaster 920N (γενικοτερα προτεινω samsung),την εχει ο αδερφος μου και πραγματικα ειναι πολυ καλη (εδω εχω δει αλλες που κανουν 400+ και ειναι αθλιες)!Καθολου backlight bleeding και πολυ καλο response time (μιλωντας οχι με την αναγραφομενη τιμη του,αλλα απο κοντα που την εχω δει και μου εκανε εντυπωση) και με πολυ ωραια χρωματα!Δεν ξερω για lg γιατι τωρα τελευταια πηρε ενας φιλος μου στα ιδια λεφτα με τη samsung που σου προτεινω και δεν μου αρεσε καθολου,πολυ backlight bleeding,παρα πολυ φωτεινη (δεν ειναι απαραιτητα καλο) και με ενα καμμενο pixel (καλα αυτο ειναι να μην σου τυχει)!Αυτα :)

tin exw kai go tin syncmaster 920n.gamaei mono pou exw kameno pixel kai go....

Δημοσ.

εγω θα σου προτεινα την LG L1900R-BF μολις την παρελαβα απο eshop ειναι καταπληκτικη οθονη...κοστος 269 αλλα το αξιζει..contrast 3000:1 kai response 2ms...ειναι 20 ευρω πιο ακριβη αλλα....

Δημοσ.
εγω θα σου προτεινα την LG L1900R-BF μολις την παρελαβα απο eshop ειναι καταπληκτικη οθονη...κοστος 269 αλλα το αξιζει..contrast 3000:1 kai response 2ms...ειναι 20 ευρω πιο ακριβη αλλα....

Αυτή είναι για περίεργα γούστα :-D

Tρωτε ολοι το παραμυθι της LG με τα 1000,1400,2000 και 3000 contrast,πολυ απλα δεν ειναι πραγματικο,γιατι νομιζετε οτι οι περισσοτερες εταιριες στις 19ρες εχουν contrast 700,δηλαδη η LG ειναι η εταιριαρα που το εκανε και η εξυπνη ενω οι αλλες δεν θα μπορουσαν να το κανουν (μιλαω παντα για οθονες με τιμη γυρω στα 250 ευρω);Γι'αυτο λοιπον ψαξτε το λιγο παραπανω!Εχω δει και δουλεψει την LG1919s (την εχει ενας φιλος μου) απο κοντα και εχω να πω τα εξης:υπερβολικος φωτισμος που με μειωση του δεν ξερω αν θα εχεις το καλυτερο αποτελεσμα,υπερβολικο για τα σημερινα δεδομενα backlight bleeding στο μαυρο αντιθετα με την samsung 920N που την εχω δουλεψει αρκετα επειδη ειναι του αδερφου μου η οποια εχει σωστα χρωματα,σωστο φωτεισμο,σχεδον ανυπαρκτο backlight bleeding και απο ghosting τα παει εξαιρετικα (πραγματικα μου εκανε εντυπωση για την τιμη της)!Η αποφαση ειναι δικια σου!

Δηλαδή αυτά που γραφει στο site είναι μπούρδες;

http://www.lge.com/products/model/detail/l1952tq_1_6.jhtml

Δημοσ.

Παιδια εγω ψαχνω μια οθόνη 19" (όχι wide) με

DVI και Αναλογικό,

Ηχεία,

Ρύθμιση ύψους και περιστροφή, κλίση (height adjustment, tilt, swivel - όχι pivot)

εγγύηση 0 καμμένα pixel για 3 έτη,

16,77εκ χρώματα και υψηλό contrast,

4ms,

άσπρη ή λίγο silver

E δεν υπάρχει !!!!

Δημοσ.

.....Αν και δεν εχω εμπειρια απο TFT οθονες περα απο αυτες των laptop, τα 100+ ευρω που κοστιζουν οι Eizo σε σχεση με τον ανταγωνισμο δικαιολογουνται με καποιον τροπο? Δηλαδη αξιζει καποιος να δωσει 100+ Ευρω για να παρει την Eizo παρα μια Samsung ή Viewsonic?

Δημοσ.
Re paidia prin arxisete na proteinete othones koitate proton AN TA XROMATA EINAI 16.7. Ola ta 16.2 APORIPTONTAI

Οπότε συνεχιζω να ειμαι μεσα και θεωρω οτι ειναι η καλυτερη αγορα αυτην την περιοδο. Τα υπολοιπα στην κριση σας

Δημοσ.
Re paidia prin arxisete na proteinete othones koitate proton AN TA XROMATA EINAI 16.7. Ola ta 16.2 APORIPTONTAI

Γιατί, η διαφορα ειναι μεγαλη;

Δεν φαίνονται μερικες αποχρώσεις του γκρι; Τι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...