Προς το περιεχόμενο

wianvi + vobsub + ffdshow ???

Charis_75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα σε ό,τι αφορά την ένωση υποτίτλων με avi. Ίσως η λύση να είναι απλή αλλά έχω μπερδευτεί με τις δοκιμές...

Παραθέτω αναλυτικά τη διαδικασία που ακολουθώ μήπως μπορέσει να με βοηθήσει κανείς :

~ Tρέχω το winavi και επιλέγω το αρχείο avi από το φάκελο ὀπου βρίσκεται μαζί με το αρχείο srt (στην ίδια πάντα ονομασία) για να δημιουργήσω ένα νέο υποτιτλισμένο αρχείο avi.

~ Κατά τη διαδικασία εμφανίζεται κάτω δεξιά το ffdshow και το πράσινο βελάκι του vobsub (και τα δύο περιέχονται στο k-lite).

~ Αφού όμως τελειώσει η διαδικασία, δεν παίζουν οι υπότιτλοι σε ορισμένα σημεία της ταινίας !! Στα ίδια σημεία όμως παίζουν κανονικά στο αρχικό avi (που βρίσκεται στο φάκελο με το srt), επομένως δε φταίει το srt...

~ Στις ρυμθίσεις του ffdshow (VFW configuration) παρατηρώ ότι έχει διάφορες επιλογές για υπότιτλους όπου μπορώ να παρακάμψω το vobsub (;)

Τί φταίει τελικά ;

Και κάτι ακόμα που μάλλον δεν αναφέρεται στους οδηγούς : Εάν το avi βρίσκεται στον ίδιο φλάκελο με το srt μπορεί να μετατραπεί απευθείας σε dvd μέσω του winavi με το ίδιο αποτέλεσμα ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά....Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη :?

Δημοσ.

To ffdshow δεν χρειάζεται καλό θα ήταν να το απεγκαταστήσεις. Το VobSub είναι υπέρ αρκετό.

Για να λειτουργήσει σωστά το VobSub θα πρέπει οι υπότιτλοι να έχουν κοινό όνομα με την ταινία.

Το WinAvi μπορεί ταυτόχρονα να ενσωματώσει υποτίτλους και να μετατρέψει την ταινία σε DVD.

Δες τον οδηγό "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER" από εδώ: www.kastel.gr

Δημοσ.

φίλε το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ στις τελευταίες ταινίες που μετέτρεπα σε dvd. εδώ και 1 μήνα χρεισιμοποιώ το convertXtoDVD και έχω δρεί την υγειά μου. το θεωρώ πολύ καλύτερο πρόγραμα

Δημοσ.
To ffdshow δεν χρειάζεται καλό θα ήταν να το απεγκαταστήσεις. Το VobSub είναι υπέρ αρκετό.

Για να λειτουργήσει σωστά το VobSub θα πρέπει οι υπότιτλοι να έχουν κοινό όνομα με την ταινία.

Το WinAvi μπορεί ταυτόχρονα να ενσωματώσει υποτίτλους και να μετατρέψει την ταινία σε DVD.

Δες τον οδηγό "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER" από εδώ: www.kastel.gr

Μάλλον δεν είναι καθόλου αρκετό!

Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα.

Διάβασα τον οδηγό. Δεν υπάρχει κάτι δυσνόητο. Κοινή ονομασία του .avi με το .srt και στον ίδιο φάκελο. Εγκατεστημένο το VobSub. Κατα το converting με το WinAvi εμφανίζεται το πράσινο βελάκι.

Ορισμένοι υπότιλοι δεν μπαίνουν στην ταινία ενώ άλλοι διαρκούν λιγότερο απ'όσο έχει καθοριστεί στο .srt

Ωστόσο το παράδοξο είναι οτι κάθε φορά που ξανακάνω την ίδια διαδικασία, πάντα παραλείπονται διαφορετικοί υπότιτλοι. Είναι κάτι σαν τυχαία επιλογή υποτίτλων.

Δημοσ.

Κι'αυτό το δοκίμασα. Τσεκαρισμένο το έχω. Τα αποτελέσματα είναι πάλι αποτυχημένα.

Πράγματι πάντως το ConvertXtoDVD έκανε καλή δουλειά. Το δοκίμασα. Αυτό όμως που μου άρεσε στο WinAvi είναι η εξαιρετική ταχύτητα με την οποία έκανε τις διαδικασίες του. Μια ταινία 2 ωρών μου την τελείωνε σε 35 λεπτά. Ενώ την ίδια ταινία το ConvertXtoDVD έκανε κάτι παραπάνω απο 1 ώρα.

Αν κάποιος αντιληφθεί το πρόβλημα στο WinAvi παρακαλώ να απαντήσει.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Εάν το απεγκαταστήσω πως θα αποκωδικοποιώ την ταινία ; Εκτός εάν εννοείς να ξετσεκάρω την επιλογή για υπότιτλους στις ρυθμίσεις του ffdshow...

Αυτό το έχω αναφέρει ως δεδομένο ήδη στην αρχή ....

Το WinAvi μπορεί ταυτόχρονα να ενσωματώσει υποτίτλους και να μετατρέψει την ταινία σε DVD. Δες τον οδηγό "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER" από εδώ: www.kastel.gr[/url.

Με αυτή ακριβώς τη διαδικασία οι υπότιτλοι δεν παίζουν σε ορισμένα σημεία της ταινίας (στο dvd) ενώ στον αρχικό φάκελο (pc) παίζουν κανονικά..:?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...