Προς το περιεχόμενο

στησιμο ασυρματου δικτυου

Nemesis1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να στησω ενα δικτυο ασυρματο μεταξυ του λαπτοπ μου και του ντεσκτοπ μου. Εχω αγορασει ενα pci wireless kai ena pcmcia για το λαπτοπ.

Το προβλημα ειναι μετα την εγκατασταση των συσκευων και στους 2 υπολογιστες δεν ανιχνευεται κανενα ασυρματο δικτυο!!!!

Εχω βαλει τους τελευταιους οδηγους αλλα τπτ δεν εχει δουλεψει...

Μηπως μου διαφευγει κατι βασικο?

Firewall κτλ δεν εχω.

Δημοσ.

Εχω στησει το δικτυακι με desktop και laptops, βλεπει το ενα το αλλο κανονικα, ping, sftp, remotedesktop, VNC, sharing ολα κανονικα.

Ομως, κατα την μεταφορα καποιου αρχειου, δεν περνανε τα αρχεια, παρα κοβεται και κολλαει πριν καν αρχισει ή αργει απελπιστικα.

router sagem 1500

OS XP, firewalls Off.

το προσεξα χτες, any ideas γιατι δεν βλεπω καμια προφανη λυση στις ρυθμισεις του ρουτερ?

Δημοσ.
Εχω στησει το δικτυακι με desktop και laptops, βλεπει το ενα το αλλο κανονικα, ping, sftp, remotedesktop, VNC, sharing ολα κανονικα.

Ομως, κατα την μεταφορα καποιου αρχειου, δεν περνανε τα αρχεια, παρα κοβεται και κολλαει πριν καν αρχισει ή αργει απελπιστικα.

router sagem 1500

OS XP, firewalls Off.

το προσεξα χτες, any ideas γιατι δεν βλεπω καμια προφανη λυση στις ρυθμισεις του ρουτερ?

ο φιλος παραπανω δε θελει να χρησιμοποιησει ρουτερ αλλα να κανει adhoc συνδεση (σα να εχει καλωδιο cross)

anyway, η χαμηλη ταχυτητα οφειλεται κυριως στο οτι το δικτυο ειναι ασυρματο και οχι ενσυρματο.

τωρα αν σου κοβει τα αρχεια και δε περνανε καθολου, κοιτα μηπως και εχει firewall το ρουτερ σου αφου εχεις κλεισει των XP.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...