Προς το περιεχόμενο

Φτιάξτε μόνοι σας ένα card cooler

passenger57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalo.. kalh h douleia sou file mou .. tetia topic einai ta kalitera .. keep it up !<P>------------------<BR>Κάνε όνειρα για να ζεις. Αν δεν ονειρεύεσαι είσαι χαμένος..<BR>Φιλικά<BR>MaJoR_K

Δημοσ.

peirazei an adi gia anemisthraki 80mm balo ayto ths intel ??<P>------------------<BR>Κάνε όνειρα για να ζεις. Αν δεν ονειρεύεσαι είσαι χαμένος..<BR>Φιλικά<BR>MaJoR_K

Δημοσ.

βρε παιδια ρωτω πειραζει αν αντι για 80μμ ανεμιστηρα βαλω αυτον που δινει η ιντελ ??<P>------------------<BR>Κάνε όνειρα για να ζεις. Αν δεν ονειρεύεσαι είσαι χαμένος..<BR>Φιλικά<BR>MaJoR_K

Δημοσ.

Αν βρω χρόνο θα σας δείξω μία δική μου κατασκευή.<P>Έχω βγάλει το ένα πλαϊνό καπάκι και του έχω περάσει ένα ανεμιστήρα 220V και συνήθως το καλοκαίρι έχω εσωτερική θερμοκρασία mobo 32C.<P>ʼυτό που δείξατε ήδη είναι πολύ εύκολο και μπορεί να γίνει και με ανεμιστηράκι από καμένα τροφοδοτικά. Εγώ τα μαζεύω. Έχω κάπου 7-8 τέτοια και φυσικά ένα που βλέπει την κάρτα οθόνης μου.<P>Highlander<P><P>------------------<BR>Επειδή δεν έχω την δυνατότητα να διαβάζω όλα τα post λόγω έλλειψης χρόνου, για οτιδήποτε e-mail me.<BR> [email protected] <P>There can be only one...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...