Προς το περιεχόμενο

iTunes ....Loading Problem...

LambrosN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας παιδια

εχω αποκτησει προσφατα ενα macbook pro 15ari 2.16 και μετα απο 2 εβδομαδες λειτουργιας το itunes δεν ανοιγει!!!! παταω στο εικονιδιο στο dock ανοιγω και απο τα utilities να δω ti processes τρεχουν και δειχνει το itunes NOT RESPONDING.

το απεγκατεστησα με το appzapper και το ξανα εγκατεστησα αλλα τιποτα παλι... τα ιδια ... μηπως μπορειτε να μου πειτε τι μπορει να φταιει??? ειμαι στα προθυρα να το φορμαρω παλι το λαπτόπι. :evil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνε ένα repair permissions (από το Disk Utility), και δες αν το ανοίγει. Για ποια έκδοση μιλάμε?

Φτιάξε και ένα καινούργιο user account και δες αν απο κει το ανοίγει.

den doulepse tipota,,, oute me νεο λογαριασμο ουτε με repair permissions ουτε με το onyx !!!! τιποτα απολυτως...

ετσι εκανα ενα ξεσυγιρισμενο format... (οπως παλια με τα windows) και ετσι ξαναδουλεψε...

ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ AYTO το προβλημα... τι γιναμε windows??

Βασικά υπάρχει και η επιλογή να εγκαταστήσεις το λειτουργικό "από πάνω". Έτσι, κρατάει αρχεία και ρυθμίσεις δικές σου, αλλά διορθώνει τυχόν ελλείψεις που έχουν παρουσιαστεί στο software (και άρα κάνει και τις επισκευές που χρειάζονται).

7 μήνες χρήστης mac, μια φορά χρειάστηκε να το κάνω, και μάλιστα αυτό από δικιά μου μαλακία (στην πρωτη μου προσπάθεια να βάλω πατσαρισμένο frontrow - χωρίς να έχω υπέρυθρες και τηλεκοντρόλ - δεν φώρτωνε το λειτουργικό). Και τρέχει το ίδιο ελαφρά που έτρεχε και πριν 7 μήνες που του πέρασα το λειτουργικό. Γι'αυτούς, και πολλούς άλλους λόγους, ΟΧΙ, δεν γίναμε windows. :mrgreen:

p.s.: πάντος βιάστηκες να κάνει format. Είχα και κανα 2 άλλα πραγματάκια να σου προτείνω. Αλλά αφού βολεύτηκες έτσι, no harm done.

Σορρυ που το βλέπω κατόπιν εορτής αλλά κατα πάσα πιθανότητα δεν είχες την τελευταία έκδοση του quicktime..Aυτά τα 2 πάνε πακέτο πια..

paidia perasa kai to leitourgiko apo pano kai san quick time eixa tin teleutaia ekdosi pro!

pernontas to leitourgiko apo pano pali den diorthose tipota... gia auto kai proevisa sto format... ontos xalastika alla ti na kano.

den ksero ti to peirakse exo kapoia ipopsia gia ena add in pou evala to srs wow alla kai to onyx pou etrexa . tha ta ksanavalo auta kai tha sas apo deutera poio to xalaei...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...