polis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Καπου θα υπαρχει στο φορουμ αλλά δεν το βρισκω.. ενω εχω adsl me asyrmato opote mpainw internet μου βγαζει το εικονιδιο για συνδεση μεσω τηλεφωνου, ενω στα options τουχω βαλει never dial aconnection. το ιδιο μου κανει και στην αλεπου.δεν θελω να αφαιρεσω τις ρυθμισεις της συνδεσης γιατι καλου κακου καμμια φορα στο χωριο κλπ
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 to na sbiseis kai na xanaftiaxeis to ikonidio einai eukolo.gia dokimase ena apo ta dio.tools internet options kai meta connections lan setting kai tsekare to automatically detect .an ine idi check xetsekare to.min exeis proxy episis kai dose kai karfota ip sto tcp ip
polis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 μαλλον τρομαξε πού τοβγαλα στο φορουμ και δεν ξαναεμφανίστηκε!! (πηγα στις ιδιοτητες συνδεσης για προχωημενους και ξετσεκαρα "να συνδεεται οποτε επιχειρειται συνδεση στο internet").auto to karfota ip sto tcp ip pws ginetai;me endiaferei
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 pas sto tcp ip tis kartas diktiou kai bazeis karfota ip.auto tha sou xrisimepsei kai otan theliseis na kaneis port forward oste to pc sou na exei tin idia ip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.