Προς το περιεχόμενο

Αδέσποτα, ας κάνουμε κάτι για αυτά! Ποιός ειναι ο σωστός φιλόζωος;

valantis315

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ξανα λεω:

Ρωτηστε σοβαρους και ενηλικους ανθρωπους αν ειναι σωστη η αποψη σας (οτι προτιματε να ζησει ενα ζωο αντι ενας ανθρωπος) και αν βρεθει εστω κι ενας να συμφωνησει εγω θα αυτοκτονησω.

γράφτηκε στα πρακτικά:o :o :o :o :o :o

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
paredwse και λοιποι παλαβιαρηδες...:

Αντι να με βριζετε και να μπουρδολογειτε ασυστολα υπερασπιζομενοι τα... σκυλακια σας σε βαρος των συνανθρωπων σας, καντε το εξης πολυ απλο:

Ρωτηστε τους ανθρωπους γυρω σας τη γνωμη εχουν για το θεμα(οχι συνομιλικους σας, μεγαλους λεω). ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ σοβαρος ανθρωπος δε θα σας δωσει δικιο. Ξεκινηστε και θα με θυμηθειτε...Αρχιστε απ τους γονεις σας.

α. Δεν βλέπω να σε βρίζω - εν αντιθέσει με εσένα που αποκαλείς όσους διαφωνούν με τις απόψεις σου "παλαβιάρηδες".

β. Περιμένω να ακούσω γιατί "Το σημαντικοτερο ειναι αυτο που ειπα, να μην μπαινει το ζωο σε ιδια ή μεγαλυτερη μοιρα με τον ανθρωπο."

Δημοσ.
Ξανα λεω:

Ρωτηστε σοβαρους και ενηλικους ανθρωπους αν ειναι σωστη η αποψη σας (οτι προτιματε να ζησει ενα ζωο αντι ενας ανθρωπος) και αν βρεθει εστω κι ενας να συμφωνησει εγω θα αυτοκτονησω.

το σοβαρους μπορεις να μου το ερμηνευσεις?

• Super Moderators
Δημοσ.
Ξανα λεω:

Προσωπικά προτιμώ να μην αυτοκτονήσεις.

Βλέπεις, είμαι ζωόφιλος... :-D

Δημοσ.
Παντως αν ανοιγετε τακτικα και ξεσκονιζετε τα εξαρτηματα σας θα κρατησουν περισσοτερο. Και φυσικα να περνατε παντα τους τελευταιους drivers και bios update στον μητρικο σκελετο.

Α μαθατε τα νεα, κυκλοφορησαν νεοι εγκεφαλοι με ισχυρο επεξεργαστη στα 100.000GHz. Hδη φοραω εναν τετοιο, τωρα λυνω και το πυθαγορειο!

Απάντηση ενός "σοβαρού" ατόμου πάνω σε ένα θέμα αμελητέας σημασίας (επάρετος νόσος)....

Μπράβο,συγχαρητήρια....οι γονείς σου θα καμαρώνουν,πάνω και κάτω απο τα σύνεφα.

Δημοσ.

Άλλη η κοινωνία των ανθρώπων άλλη των γυναικών... Ωστόσο υπάρχουν γυναίκες που είναι περισσότερο άντρες από πολλούς "άντρες" εδώ μέσα και έξω από δω... και σε τελική άνθρωποι δεν υπάρχουν πολλοί... οπότε ναι, θα προτιμούσα να πεθάνουν κάποιοι "άνθρωποι" αντί να πεθάνουν τα ποντίκια, ας πούμε.

Δημοσ.
Κανένα είδος να μην εκλείψει ... αφήστε τον Κο Lucky something να περιφέρει την εμμονή του στο διαδίκτυο ... στην αληθινή ζωή θα έπαιρνε αμέσως τη μόνη απάντηση που του αξίζει: το γέλιο.

δεν θα τα λεγε καν βασικα.

Δημοσ.
Κανένα είδος να μην εκλείψει ... αφήστε τον Κο Lucky something να περιφέρει την εμμονή του στο διαδίκτυο ... στην αληθινή ζωή θα έπαιρνε αμέσως τη μόνη απάντηση που του αξίζει: το γέλιο.

και δυο φασκελα...και ισως αν συνεχιζε καμια μπουνια.

Εγω παντως απο οτι καταλαβα, ο Lucky δεν συμπαθει καν τα ζωα, και απο τα λεγομενα του ολα σε αυτες τις 6 σελιδες δεν θα μου εκανε και εντυπωση αν ηταν ενας απο τους πολλους ανθρωπους που πετανε φολες στα καημενα τα ζωα.

Δημοσ.

Παίζει να το έχει κάνει και στο παρελθόν. Μόνο έτσι υποστηρίζεις κάτι χωρίς επιχειρήματα. "ΕΧΕΙ ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΕΕΕΕΕΕΕΣ" φάση κ έτσι.

Δημοσ.

Να του πει κανείς ότι σε πολιτισμούς σαν της αρχαίας Αιγύπτου όποιος σκότωνε γάτα τιμωρούνταν με θάνατο ή να μην τον τυραννάμε άλλο?

Είναι ψεύτικο δίλημμα τo: άνθρωπος ή ζώο. Δε μπορεί να υπάρξει άνθρωπος που να φολιάζει αθώα πλάσματα και να υποστηρίζει ότι ανήκει στο ανθρώπινο είδος. Τελεία και παύλα.-

Δημοσ.
Δε μπορεί να υπάρξει άνθρωπος που να φολιάζει αθώα πλάσματα και να υποστηρίζει ότι ανήκει στο ανθρώπινο είδος.

Ετοιμάζεσαι να κάνεις έναν τεράστιο, αχανή, διαδιαστατικό κύκλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...