The_Judas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Επίσης λάκη στράηκ, σου έχω κάνει 2 φορές την ίδια ερώτηση εγώ και άλλες 2 ο παρεδώσε, ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ? Εγώ λέω να τα κάνουμε εκτός από ισότιμα και ισόνομα... δηλαδή αν με δαγκώσει ένας σκύλος να του κάνω μύνηση και να τον βάλω πίσω από τα σίδερα
blueviper Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Ούτως ή άλλως τώρα θανατώνεται με συνοπτικές διαδικασίες...ευτυχώς όχι διά της Σανταμικής μεθοδου.
lucky_strike Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 εν μερει, εχεις δικιο, αλλα διαφορετικη φροντιδα απαιτει το ενα, και διαφορετικη το αλλο. Eυτυχως που βρεθηκε και κατι στο οποιο μου δινεις εν μερει δικιο! Αποψε με εκανες ευτυχισμενο Σου υποσχομαι, πως τις αποψεις που εκφραζεις δεν θα τις βγαλω παραεξω, για να μην σε κλεισουν στο δαφνι...οκ? Στο δαφνι κλεινουν θεοπαλαβους οπως εσενα και τους αλλους που βαζουν το ζωο ιδιο με τον ανθρωπο. Οσο για το ποιος ειναι ανηλικος, αστο καλυτερα, δεν μας πειθεις... Ποιους δεν πειθω? Εσενα και τα αλλα 12χρονα? Εσεις δε θελετε πειθω με λογικα επιχειρηματα γιατι απλα δε τα καταλαβαινετε. Μια βρεγμενη μονο σανιδα... Σας δωσανε ενα pc κι ενα net και νομιζετε οτι γινατε γενικοι γ@μ@ω... Μα στ' αλήθεια τώρα. Τι ακριβώς θες να πεις με το παραπάνω που να έχει αξία επιχειρήματος; θελω να πω οτι για να μην πατησει ενα ζωο, καποιος ανοητος οδηγος προκαλεσε τροχαιο και σκοτωσε ανθρωπους που δε του φταιγαν σε τιποτα. Θα μπορουσε να ηταν συγγενεις σου/μου.
blueviper Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μπήκαμε αισίως στην οδό της αγάπης...αναμενόμενη εξέλιξη.
mandate Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 δε καταλαβαίνω πώς μπήκαμε στη φάση 1 μουλάρι = 3 γάτες > 1 σκύλο > χαραμοφάη > κτηνοβάτη
Lucifer Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Lusifer εσυ εχεις φαντασια?Σε φτιαχνει να σε γληφει οταν εχει γλυψει τα παπαρια του? Δεν είπα αυτό γλυκέ μου. Παρ' όλο που δν ενοχλούμαι ιδιαίτερα, παπάρια είναι, δν είναι καρκίνος, μπορώ να μείνω 2 δευτερόλεπτα με τα αποδεκατισμένα από τη λυσοζύμη του σάλιου βακτήρια μέχρι να πλύνω το πρόσωπό μου. Αυτό που εννοώ είναι πως και εμείς κάνουμε παρεμφερή πράγματα -και μάλιστα όχι στους εαυτούς μας.
N1ghtW0lf Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Eυτυχως που βρεθηκε και κατι στο οποιο μου δινεις εν μερει δικιο!Αποψε με εκανες ευτυχισμενο Στο δαφνι κλεινουν θεοπαλαβους οπως εσενα και τους αλλους που βαζουν το ζωο ιδιο με τον ανθρωπο. Ποιους δεν πειθω? Εσενα και τα αλλα 12χρονα? Εσεις δε θελετε πειθω με λογικα επιχειρηματα γιατι απλα δε τα καταλαβαινετε. Μια βρεγμενη μονο σανιδα... Σας δωσανε ενα pc κι ενα net και νομιζετε οτι γινατε γενικοι γ@μ@ω... θελω να πω οτι για να μην πατησει ενα ζωο, καποιος ανοητος οδηγος προκαλεσε τροχαιο και σκοτωσε ανθρωπους που δε του φταιγαν σε τιποτα. Θα μπορουσε να ηταν συγγενεις σου/μου. 25 ειμαι, και ευτυχως πολυ πιο εξυπνος απο εσενα, και πραγματικα ευχομαι να μην υπαρχουν αλλοι με τα ιδια μυαλα με εσενα, και αν υπαρχουν, που υπαρχουν δυστυχως, ευχομαι να μην ειναι τοσο πολλοι. Και προσπαθω ακομα να καταλαβω την λογικη σου, γιατι να μην βαλω στην ιδια μοιρα ενα ζωο με εναν ανθρωπο? Αν ειχα να διαλεξω μεταξυ εσενα και ενος ζωου, θα διαλεγα το ζωο, χωρις αμφιβολια, πιο εξυπνο απο εσενα θα γινοταν. Οσο για το σκυλι στην εθνικη, εχεις σκεφτει ποτε σου ή μηπως εχεις δει, ποσα καθικια και ποσοι μαλακες υπαρχουν που επειδη ξαφνικα τους καπνισε να μην θελουν τα σκυλια τους, τα πετανε εξω απο το αυτοκινητο τους στη μεση της εθνικης? Και μετα μου λες εσυ να μην βαλω τη ζωη ενος ζωου το οποιο υποφερει πολλες φορες περισσοτερο απο τους ανθρωπους στην ιδια μοιρα? Ασε ρε φιλε, βαλε μυαλο και ξαναελα...
lucky_strike Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 25 ειμαι, και ευτυχως πολυ πιο εξυπνος απο εσενα, και πραγματικα ευχομαι να μην υπαρχουν αλλοι με τα ιδια μυαλα με εσενα, και αν υπαρχουν, που υπαρχουν δυστυχως, ευχομαι να μην ειναι τοσο πολλοι. Και προσπαθω ακομα να καταλαβω την λογικη σου, γιατι να μην βαλω στην ιδια μοιρα ενα ζωο με εναν ανθρωπο? Αν ειχα να διαλεξω μεταξυ εσενα και ενος ζωου, θα διαλεγα το ζωο, χωρις αμφιβολια, πιο εξυπνο απο εσενα θα γινοταν. Οσο για το σκυλι στην εθνικη, εχεις σκεφτει ποτε σου ή μηπως εχεις δει, ποσα καθικια και ποσοι μαλακες υπαρχουν που επειδη ξαφνικα τους καπνισε να μην θελουν τα σκυλια τους, τα πετανε εξω απο το αυτοκινητο τους στη μεση της εθνικης? Και μετα μου λες εσυ να μην βαλω τη ζωη ενος ζωου το οποιο υποφερει πολλες φορες περισσοτερο απο τους ανθρωπους στην ιδια μοιρα? Ασε ρε φιλε, βαλε μυαλο και ξαναελα... Exεις δικιο εσυ εισαι πολυ εξυπνος. Συνεχισε να θεωρεις τα σκυλια ανωτερα απ τον ανθρωπο. Αρα δεν θα προσβληθεις αν σου πουμε οτι εχεις μυαλο ζωου, αφου θεωρεις το ζωο πολυ εξυπνο, σωστα? Συνεχισε να φροντιζεις τα ζωα και να περιφρονεις τους ανθρωπους. Οπως ειπες, μεταξυ εμενα και του ζωου θα διαλεγες το ζωο, οποτε δεν θα σε πειραζε αν κι εγω στην εθνικη διαλεγα να πατησω εσενα αντι για ενα ζωο.....
lucky_strike Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Nαι αλλα κατ οπως φαινεται το παλουκαρι ειναι υπερανω νομων. Αν ηταν στο χερι του θα εκανε νομους υπερ των ζωων και κατα των ανθρωπων, ο ανθρωπος ειναι απλα ενα δευτερευον θηλαστικο... Το περιμενες οτι θα υπηρχαν τετοια ατομα? Απο κατι τετοιους παρεξηγειται και βγαζει κακο ονομα η φιλοζωϊα. Θυμαμαι κατι κτηνοτροφους παλιοτερα που διαμαρτυρονταν γιατι οι λυκοι τους ετρωγαν τα προβατα αλλα αντιδρουσαν οι... φιλοζωικες οργανωσεις που θε θελαν να σκοτωνονται οι λυκοι!! Σε ενα παρκο παλι, μια γρια λεει ταιζε καθε πρωι 10 αδεσποτα, περασε μια κυρια απο κει και 2 της επιτεθηκαν, παραλιγο να τη φανε... η γρια λεει απλως κοιταζε. Οταν καποιοι ειναι πολυ αφελεις δυστυχως δε μπορουμε να κανουμε τιποτα. Ελπιζουμε μονο να μη προκαλεσουν δυστυχηματα.
blueviper Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Και τι ήθελες να κάνει η γριά δηλαδής; Να μπει σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο και να βγει με τη μπέρτα του Superman; Υπόλογος η παλιόγρια που φρόντιζε απλώς να δίνει φαΐ και δε φρόντισε να γίνει και θηριοδαμαστής ταυτόχρονα; Κι εγώ όταν βγάζω βόλτα το δικό μου, ένα σκυλί της γειτονιάς με παίρνει στο κατόπι και του δίνω τίποτα να τσιμπήσει καθοδόν. Δεν είμαι τ' αφεντικό του όμως (κι ούτε έχει αφεντικά) για να του δίνω παραγγέλματα και να κάθεται σούζα όποτε χρειάζεται.
Harkon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Και τι ήθελες να κάνει η γριά δηλαδής; Να μπει σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο και να βγει με τη μπέρτα του Superman; Υπόλογος η παλιόγρια που φρόντιζε απλώς να δίνει φαΐ και δε φρόντισε να γίνει και θηριοδαμαστής ταυτόχρονα; XAAXXAXAXAXAXAAXAXAXAXAXA ΘΕΟΣ!!!!! respect!!!
1980 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 ανθρωπος και <<ζωο>> ειναι και τα δυο πλασματα της φυσης. ο ανθρωπος απλα λογω νοημοσυνης και αντιληψης ειναι το κυριαρχο πλασμα (εκτος και αν βρεθεις face to face με ενα πεινασμενο πανθηρα π.χ. και δεν εχεις οπλο). λογικο ειναι να θεωρησει καποιος την ζωη ενος σκυλου π.χ. οτι εχει ας πουμε μικροτερο κοστος γιατι δεν ειναι το ειδος του και κοιταει την παρτη του. αλλα αντικειμενικα ειμαστε ισοτιμα μελη της φυσης. τωρα με την ιδια λογικη και η ζωη ενος εξυπνου ανθρωπου εχει μεγαλυτερη σημασια απο την ζωη ενος ανθρωπου με μικροτερο δεικτη ευφυιας. εγω παντως αν βρισκομουν στην δυσαρεστη θεση να πατησω π.χ. ενα σκυλο η εναν ανθρωπο με κακα ενστικτα χαλαρα παταγα τον δευτερο διοτι ο σκυλος δεν εχει τασεις να κανει κακο σε καποιον αν δεν τον εχει ενοχλησει ενω ο δευτερος ολο και κατι ασχημο θα προσπαθησει.
1980 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπον παληκαρια, ξεφορτωθειτε το ζωα σας και υιοθετηστε ενα αλβανακι. Ετσι θα προσφερετε και κατι. προτιμω να υιοθετησω εναν κροταλια. λιγοτερες πιθανοτητες εχω να με δαγκωσει ο κροταλιας παρα ο αλβανος.
The_Judas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Η αισθητική είναι ένα ζήτημα που αφορά τόσο τους φιλόζωους, όσο και τους φιλάνθρωπους. Λες κι αυτοί οι τελευταίοι θα προτιμούσαν να υιοθετήσουν τη Βασιλειάδου κι όχι τη Σκλεναρίκοβα. Πράγματι, όμως οι πιο πολλοί άνθρωποι είναι σκυλόφιλοι και γατόφιλοι. Οπότε κακώς χρησιμοποιείται ο όρος φιλόζωος. Σύμφωνα με μια ουτοπική έννοια, ο φιλόζωος δεν θα δεχόταν να φάει κανένα ζώο. Και θα μπορούσα εγώ παραδείγματος χάρην να καταγγείλω έναν γείτονα μου επειδή σκοτώνει το κοπάδι με τα πρόβατά του ...ή μήπως έχει πιο μεγάλη αξία η ζωή του γουρουνιού και του προβάτου απ΄οτι ενός σκύλου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.