lucky_strike Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο; :? Γιατί δεν πρέπει να μπαίνει το ζώο στην ίδια μοίρα με τον άνθρωπο; :? Aστειευεσαι τωρα ή μιλας σοβαρα? Μετα απ τα κουφα που μου ειπες στα pm πρεπει να τα υποθετω ολα:neutral: Το σιγουρο ειναι οτι οι ρατσιστες ξενοφοβοι (που μιλαμε στο αλλο thread) σιγουρα θα αλλαζαν τη ζωη ενος αλβανου για ενα σκυλο...ισως και για ενα σπουργιτι
bandito Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο; :? Γιατί δεν πρέπει να μπαίνει το ζώο στην ίδια μοίρα με τον άνθρωπο; :? Γιατί εμείς είμαστε άνθρωποι και έχουμε συναισθήματα, ενώ ως γνωστόν τα ζώα ειναι "ζώα" και δεν αισθάνονται τίποτα. Οταν τα σαπίζεις στο ξύλο, όταν τα πατάς με αυτοκίνητο ή τα ταϊζεις μπιφτέκια με γυαλιά δεν αισθάνονται τίποτα γιατί ειναι "ζώα". Ρε μάγκες, το λέτε αυτό μπροστά σε ένα ντόπερμαν που έχει να φάει 3 ημέρες; Υ.Γ. Πρόσφατα πέθανε το ένα απο τα δυο μου σκυλιά. Μετά απο 10 χρόνια η απώλεια είναι σχεδόν ίδια με ανθρώπου. Υ.Γ2. Αν τάιζε κάποιος σκυλί μπιφτέκι με γυαλιά θα του έκοβα τα δάχτυλα την ιδια μερα. Το ίδιο αν το έκανε σε άνθρωπο. Δεν βλέπω την διαφορά.
Lucifer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Aστειευεσαι τωρα ή μιλας σοβαρα:neutral: Μιλάει σοβαρά. Και ρωτάει και εκ μέρους μου. Για πες, γτ η ζωή της μαμάς μου είναι πιο σημαντική από του γάτου του Αιγέα?
lucky_strike Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Εχεις δικιο τελικα... Ας κανουμε και πιο σωστους τους νομους, αν για το φονο ενος ανθρωπου πας 20 χρονια φυλακη, για το φονο ενος γατου θα πηγαινεις επισης 20, για να μη πω ισοβια. Διευκρινηση: Αν ο γατος ηταν αδεσποτος η ποινη θα μειωνεται κατα το ημισυ. Υ.Γ2. Αν τάιζε κάποιος σκυλί μπιφτέκι με γυαλιά θα του έκοβα τα δάχτυλα την ιδια μερα. Το ίδιο αν το έκανε σε άνθρωπο. Δεν βλέπω την διαφορά.Aν ηταν να παιρνουμε ολοι το νομο στα χερια μας θα ειμασταν ζουγκλα. Υπαρχει συντεταγμενη πολιτεια και θεσμοθετημενα οργανα, οποτε μην ανησυχεις, θα απονεμηθει δικαιοσυνη και χωρις να χρειαστει να κανεις αυτοδικια.
Lucifer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Σε καλό σου άτιμε, ακόμα πονάω με τον σαρκασμό σου. Να 'σαι καλά, έκανα κοιλιακούς. Για πες τώρα όμως σοβαρά.
palawiaris Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δεν μου λέτε εσείς οι τάχα φιλόζωοι,πόσα παιδάκια και πόσοι άνθρωποι δαγκώθηκαν ή και φαγώθηκαν από σκυλιά χωρίς λόγο; Και σας λέω τάχα φιλόζωους γιατί ζώο δεν είναι μόνο το σκυλί ή η γάτα,αλλά και το γουρουνάκι ή το μοσχαράκι που μόλις το καταβροχθίσαμε σε σουβλάκια και μπριζόλες
Lucifer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Σε αυτό ας απαντήσει κάποιος άλλος, εγώ προσωπικά είμαι υπέρ της ανώδυνης θανάτωσης ανεξαρτήτως ζώου.
blueviper Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δεν μου λέτε εσείς οι τάχα φιλόζωοι,πόσα παιδάκια και πόσοι άνθρωποι δαγκώθηκαν ή και φαγώθηκαν από σκυλιά χωρίς λόγο; Θα απαντούσα, αλλά δυστυχώς μου κόβεις τη δυνατότητα της συμμετοχής, μιας και δεν είμαι "τάχα φιλόζωος". Θυμάμαι το People του Boyd Rice, γνωστού μισάνθρωπου, ώρες ώρες κι αντιλαμβάνομαι πόσο δίκιο είχε όταν κατέληγε: Whatever happened to Vlad the Impaler? Where's Genghis Kahn when you need him? Or Roi d'Ys? Ayatollah Khomeini? Adolf Hitler? Benito Mussolini? Nero? Diocletian? Kitchener? Come back! Come back!
mandate Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 cooooooooooooooooooooooooooool δωρεά από τον fun ΕΛ γουστάρω γάτες και από σκυλιά μόνο κυνηγόσκυλα + λυκόσκυλα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Aστειευεσαι τωρα ή μιλας σοβαρα? Γράφω σοβαρότατα. Και περιμένω να μου εξηγήσεις: α. Γιατί αυτό που γράφεις είναι το σημαντικότερο όλων, όπως λες. Επειδή το λες εσύ ή επειδή είναι σημαντικό αυτό καθ'εαυτό; Και γιατί είναι σημαντικό αυτό καθ'εαυτό; β. Γιατί δεν πρέπει να μπαίνει το ζώο στην ίδια μοίρα με τον άνθρωπο; Μετα απ τα κουφα που μου ειπες στα pm πρεπει να τα υποθετω ολα:neutral: Το προσπερνώ γιατί θέλω να διατηρήσω την αξιοπρέπειά μου. Εχεις δικιο τελικα... Ας κανουμε και πιο σωστους τους νομους, αν για το φονο ενος ανθρωπου πας 20 χρονια φυλακη, για το φονο ενος γατου θα πηγαινεις επισης 20, για να μη πω ισοβια.Διευκρινηση: Αν ο γατος ηταν αδεσποτος η ποινη θα μειωνεται κατα το ημισυ. Το παραπάνω θεωρείς ότι είναι "ευφυολόγημα"; Aν ηταν να παιρνουμε ολοι το νομο στα χερια μας θα ειμασταν ζουγκλα. Υπαρχει συντεταγμενη πολιτεια και θεσμοθετημενα οργανα, οποτε μην ανησυχεις, θα απονεμηθει δικαιοσυνη και χωρις να χρειαστει να κανεις αυτοδικια. Ευτυχώς που μας το θύμησες. Θα'θελα να'ξερα πού ήταν αυτή η... συντεταγμένη πολιτεία όταν δύο φορές τα τελευταία 15 χρόνια κάποιος/κάποιοι πέταξαν φόλα μέσα στην αυλή του σπιτιού μου και σκότωσαν από ένα σκύλο τη φορά. Γιατί αν το κράτος στο οποίο ζούμε λέγεται συντεταγμένη πολιτεία, προφανώς δεν έχεις βγει από τα σύνορα της χώρας για να δεις πώς είναι οι υπόλοιπες πολιτείες. Ειδικά στο θέμα των ζώων μας ρίχνουν στα αυτιά μερικές χιλιετίες.
N1ghtW0lf Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 ή προφανως μερικοι δεν εχουν δει καποιες απο τις απειρες εκπομπες που υπαρχουν, δυστυχως στα καναλια της νοβα, να δουνε τι συμβαινει σε περιπτωσεις του εξωτερικου... εδω δεν υπαρχει δυστυχως η παραμικρη οργανωση... στην Γερμανια, καποτε που ημουν βρηκε μια γριουλα στο παρκο, μια παπια χτυπημενη και φωναξε την αστυνομια, η οποια ηρθε μετα απο 5 λεπτα max μαζι με καποια φιλοζωικη οργανωση...ενω εδω οι περισσοτεροι θα την αφηναν στη μοιρα της... Εχω χασει 4 σκυλια τα τελευταια 5 χρονια απο φολες, και 15 περιπου γατες επειδη καποιος "παρεκλινε" επιτηδες της πορειας του με το αυτοκινητο του, ή γιατι οι γατες μου ενοχλουσαν το σκυλο τους, ή γιατι κατουρουσαν τα φυτα καποιου... αλλα πραγματικα, ευχομαι οποιοσδηποτε πραττει τετοιες κακουργιες, να μη βρεθει στο δρομο μου...γιατι θα παρω το νομο στα χερια μου, και θα τον σταυρωσω απο τα χερια να κρεμεται σαν σκουλικι απο ενα παλουκι...
Tenshi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δεν μου λέτε εσείς οι τάχα φιλόζωοι,πόσα παιδάκια και πόσοι άνθρωποι δαγκώθηκαν ή και φαγώθηκαν από σκυλιά χωρίς λόγο; Και που να δείς πόσα παιδάκια και πόσοι άνθρωποι (χώρια τα ζώα) "φαγώθηκαν" χωρίς λόγο απο οδηγούς πολυτελών κάμπριο οχημάτων...άμα βάλω μπροστά και τα αρχικά BMW λές να καρφωθώ; Και σας λέω τάχα φιλόζωους γιατί ζώο δεν είναι μόνο το σκυλί ή η γάτα,αλλά και το γουρουνάκι ή το μοσχαράκι που μόλις το καταβροχθίσαμε σε σουβλάκια και μπριζόλες Επέτρεψε μου λοιπόν και εμένα να σε αποκαλέσω τάχα οδηγό,αφού δέν μπορείς να αποδείξεις οτι εσυ βαδίζεις σε ένα τέλειο μονοπάτι. Προφανώς κάποια άτομα δέν είχαν την ευτυχία να βιώσουν την παρέα ενός κατοικιδίου,πολύ περισσότερο μιας γάτας ή ενός σκύλου όπου πραγματικά μιλάμε για ΣΥΝΤΡΟΦΟ. Καταλαβαίνω τι τράυμα μπορεί να σας δημιούργησε η άρνηση της μαμάς και του μπαμπά σας όταν σας αρνήθηκαν μια τέτοια παρέα σε τρυφερή ηλικία.Το σπίτι είναι μικρό...δέν έχουμε κήπο... Δέν πειράζει όμως...εμείς οι πυροβολημένοι και αλλού γι'αλλου φιλόζωοι σας αγαπάμε όλους!
lucky_strike Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Tελικα αυτο το thread αποδεικνυει οτι η ανοησια δερνει πολλους φιλοζωους... Αλλο φιλοζωια αλλο παρανοια, ορισμενοι βαζουν το ζωο σε ιδια (ή και ανωτερη) μοιρα με τον ανθρωπο! Εσεις που εχετε καποιο ζωο σπιτι και το φροντιζετε, σας συνιστω ομοιως να φροντιζετε και τους απορους και φτωχους, ενα πεινασμενο παιδι εχει περισσοτερη αναγκη το φιλετακι με το οποιο θα ταισετε το... σκυλακι σας. Αγαπαμε μεν τα ζωα, δε γινομαστε ομως εμεις οι ιδιοι ζωα... Τεσπα, σας βαζω και καποια ελαφρυντικα γιατι πρεπει να ειστε και πολυ μικροι στην ηλικια(σιγουρα κατω απο 15) οποτε το μυαλο ακομα δεν εχει πηξει, οταν μεγαλωσετε θα δωσετε περισσοτερο αξια στην ανθρωπινη ζωη, αυτη που τωρα περιφρονειτε γιατι τα βρισκετε ολα ετοιμα.
Harkon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 θέλω τώρα ένα τόπικ "Παιδικός Σταθμός" να γράφω γιατί εδώ είμαι πολύ μικρός για να συμμετέχω ρε λακι στραικ. πως την έχεις δει ρε συ; ΕΙΔΙΚΑ αν εισαι 17 όπως λεει στο προφιλ σου, πιστεύεις πως τα ξέρεις όλα δα; και μας δίνεις και ελαφρυντικά; μας ξέρεις και κρίνεις κιόλας; στην τελική το τόπικ δεν λέει "Αφήστε τους ανθρώπους στο έλεός τους, γίνεται φιλόζωοι". απλά μιλάει για τα αδέσποτα και τί μπορούμε να κάνουμε με αυτά. το ένα δεν αναιρεί το άλλο αμέσως .. περιφρονούμε τη ζωή Ω Μέγα Αρχηγέ δεν @##@!$#@$ λέω γω... πρωινιάτικα..
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Tελικα αυτο το thread αποδεικνυει οτι η ανοησια δερνει πολλους φιλοζωους...Αλλο φιλοζωια αλλο παρανοια, ορισμενοι βαζουν το ζωο σε ιδια (ή και ανωτερη) μοιρα με τον ανθρωπο! Εσεις που εχετε καποιο ζωο σπιτι και το φροντιζετε, σας συνιστω ομοιως να φροντιζετε και τους απορους και φτωχους, ενα πεινασμενο παιδι εχει περισσοτερη αναγκη το φιλετακι με το οποιο θα ταισετε το... σκυλακι σας. Αγαπαμε μεν τα ζωα, δε γινομαστε ομως εμεις οι ιδιοι ζωα... Τεσπα, σας βαζω και καποια ελαφρυντικα γιατι πρεπει να ειστε και πολυ μικροι στην ηλικια(σιγουρα κατω απο 15) οποτε το μυαλο ακομα δεν εχει πηξει, οταν μεγαλωσετε θα δωσετε περισσοτερο αξια στην ανθρωπινη ζωη, αυτη που τωρα περιφρονειτε γιατι τα βρισκετε ολα ετοιμα. Εδώ ακριβώς είναι η υποκρισία: εσύ που πονάς τόσο πολύ τους ανθρώπους, και ως θεός έχεις καθορίσει κιόλας ότι η δική σου ζωή έχει περισσότερη αξία από του μερμηγκιού, πόσο πολύ τους αγαπάς που φαντάζομαι μοιράζεις συσσίτιο στους άστεγους στην Ομόνοια. Εγώ πάλι αν έχω ένα χιλιάρικο και πρέπει να επιλέξω να το δώσω σε ένα αδέσποτο ή σε εσένα και πρέπει να επιλέξω τον καλύτερο από τους δύο, δεν προβληματίζομαι και πολύ σε τέτοιες αποφάσεις. Το παίρνει ο καλύτερος. Μα καθόλου δεν υποκρίνομαι, ούτε και είμαι μισάνθρωπος. Υ.Γ Εγώ προσωπικά είμαι 32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.