Προς το περιεχόμενο

Αδέσποτα, ας κάνουμε κάτι για αυτά! Ποιός ειναι ο σωστός φιλόζωος;

valantis315

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eνταξει ,αυτο το δερνω τον σκυλο μου .που ξερεις οτι θα προκαλεσει αντδρασεις και κοσμο να σε βριζει προς το τρολινγκ παει..ειδικα αν ειναι σε thread για φιλοζωους.Ειναι σαν να πας στο σαιτ δεν ξερω ποιας ομαδας και να βριζεις τους οπαδους της .Ε ,το ξερεις οτι θα σε βρισουν,

Μα γι'αυτό το κάνει ;)

Παίζει να είναι και ο ίδιος δηλαδή που σήκωσε παλιότερα το μπλόγκ με τα κουνέλια ε;

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

στο σκυλο αμα του δωσεις φαγητο θα σου γλείψει και το χερι

στον άνθρωπο αμα του δωσεις φαγητο θα σου δαγκωσει το χερι να σου παρει το δαχτυλίδι που φορας η το ρολοι και 8α σε βρισει γιατι δεν του εφερες πιο πολυ ή επειδη δεν του εφερες σνιτσελ με ριζι και αρακα και σαλτσα μουσταρδας

βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις, μονο στους ανθρώπους.

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μπλεκουμε ανθρωπους με ζωα, το θεμα ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ: Απάντηση προς Αδέσποτα, ας κάνουμε κάτι για αυτά! Ποιός ειναι ο σωστός φιλόζωος;.....Το οτι υπαρχουν παιδια που πεινανε συνανθρωποι που υποφερουν, και δεν εχουν λαμβανειν απο πουθενα, κανεις δεν το αμφισβητεί....

Αυτος δεν ειναι λογος να μην φροντίζουμε ΚΑΙ για τα ζωα.....

Δημοσ.

Mα τι κοφτει τον καθενα αν ο αλλος θελει να διαθεσει τα λεφτα του για τα ζωα ή οπουδηποτε αλλου.Ο,τι θελει θα τα κανει.

Δημοσ.

Απο την στιγμη που δεν νοιαζεται για τιποτα αλλο, και για κανεναν που εχει την αναγκη του ...κατακριτεο...Αν ομως ειναι σωστος στους εχοντες την αναγκη του.....δεν πα να του κανει και αποτριχωση στο μπικινι :blink:

Δημοσ.

Ναι αλλα ειναι προκλητικο καποιος να δει 50 ευρω για να κουρεψει το σκυλο του και ο αλλος να λιμοκτονει.

Βρε ναι δεν αντιλεγω,αλλα δεν μπορεις να τον υποχρεωσεις για το που θα διαθεσει τα λεφτα του.Αν και νομιζω οτι αν ενας ανθρωπος εχει ευαισθησιες δεν θα βοηθησει μονο τα ζωα.

Δημοσ.

Ναι αλλα ειναι προκλητικο καποιος να δει 50 ευρω για να κουρεψει το σκυλο του και ο αλλος να λιμοκτονει.

Kαλα οι υπερβολες ουτε εμενα μου αρεσουν .Αλλα παλι οτι λιμοκτονει κοσμος ,δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να διαθεσεις ενα ποσο για να φροντισεις τον σκυλο σου .Που ειναι και ζωντανο πλασματακι .Αλλοι ξοδευουν ενα σωρο λεφτα σε ρουχα ,κτλ .Το ζωο τουλαχιστον αν δεν εχεις σκοπο να το φροντισεις ,μην το παρεις καθολου..

ειπαμε να θιγουμε τα κακως κειμενα αλλα μην πηγαινουμε κοντρα προς χαρην απλως την αντιθεσης στα παντα.Δεν μπορει να αφηθει το σκυλακι χωρις φροντιδα ,τα εμβολια του ,τον γιατρο του ,το κουρεμα του επειδη πεινουν στην Αφρικη .Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο;

Δημοσ.

Όσο προκλητικό είναι ο άλλος να λιμοκτονεί και ο aristarch να σκάει 200 ευρώ για πισί και 30 ευρώ το μήνα για ίντερνετ για να μπαίνει να τρολάρει, no? B)

Δημοσ.

Καλα την περιμενα αυτην την απαντηση.

Αλλα ναι εγω εχω τυψεις αν εχω πολυτελειες τη στιγμη που ο αλλος θα ψαχνει τα σκουπιδια.

Δημοσ.

Ε πιστεύω ο κάθε νοήμον άνθρωπος έχει. Το θέμα είναι να μην προβαίνει σε ακρότητες, στην θεωρία ή στην πράξη.

Δημοσ.

Καλα την περιμενα αυτην την απαντηση.

Αλλα ναι εγω εχω τυψεις αν εχω πολυτελειες τη στιγμη που ο αλλος θα ψαχνει τα σκουπιδια.

Το να μην πειναει και να μην υποφερει ενα ζωακι ειναι πολυτελεια;Και γιατι;Πολυτελεια ειναι αλλα πραγματα .Ενα ζωο και η φροντιδα του δεν νομιζω οτι ειναι.Εξαλλου αν το πας ετσι σε αλλες χωρες δεν εχουν να φανε και εσυ εχεις ιντερνετ και υπολογιστη .Πολυτελεια δεν ειναι και αυτο;Και μην μου πεις οτι ειναι και αναγκη ,γιατι και το ζωο μπορει να ειναι αναγκη για καποιους .Ως συντροφια ,φιλος,κτλ.

Δημοσ.

και τι να κανει δηλαδη, να αφησει το ζωντανο να πεθανει απο την ζεστη;

ενταξει κατι εξειδικευμενα ξενοδοχεια,εστιατορεια η μπουτικ ζωων που αποσκοπουν στην εξυπηρετση των κατοικιδιων των ανωτερων κοινωνικων ταξεων,εκει υπαρχει η προκληση.

αλλα 50ε για ενα κουρεμα μια χαρα ειναι,ακομα και αν προκειται για καθαρα καλωπιστικους λογους.

στο σκυλο αμα του δωσεις φαγητο θα σου γλείψει και το χερι

στον άνθρωπο αμα του δωσεις φαγητο θα σου δαγκωσει το χερι να σου παρει το δαχτυλίδι που φορας η το ρολοι και 8α σε βρισει γιατι δεν του εφερες πιο πολυ ή επειδη δεν του εφερες σνιτσελ με ριζι και αρακα και σαλτσα μουσταρδας

βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις, μονο στους ανθρώπους.

χαχα.αυτο ακριβως εγινε σημερα στην δουλεια των γονιων μου. :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...