papajo_r Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν έχουν λεχθεί πολλά εγώ θα ότι πω δεν θα το πω για να δώσω μια λύση αλλα για να τονίσω κάποια αντικειμενικά πράγματα(τουλάχιστον στο βαθμό που με περιορίζει η αντίληψη μου) Καταρχήν κανένας σας δεν είναι φιλόζωος.- (αυτά κρίνοντας από τα δείγματα γραφής σας στο topic - δεν τα διάβασα όλα τα post είναι 20 σελίδες κοντά διάβασα όμως τα περισσότερα -) Είσαστε χομπίστες όλοι σας και σας ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο είδος ζώου να το καταπιέσετε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να αφήσει την ζωή του και να καταφέρει όσο το δυνατόν αρμονικότερα να συμβιώσει μαζί σας στους δικούς σας πολύπλοκους και οξυμώρους ρυθμούς. Δεν αγαπάτε καν τα ζώα αγαπάτε το δικό σας ζώο και οποιο άλλο μοιράζεται κίνα στοιχεια με αυτό (ανήκει στο ίδιο γένος η σε παραπλήσιο είναι τις ίδιας ράτσας κτλ) Και αυτό ακόμη οι περισσότεροι δεν το αγαπάτε έχετε ανάγκη απλά να το καταπιέζεται και να νομίζετε ότι ανταποδίδει ευγνωμοσύνη για να efran8ei η καρδια σας. Εδώ να πω ότι μια κοινωνία φαίνεται ποσο πολιτισμένη είναι από τον τρόπο που φέρεται στα ζώα γενικότερα (γιατί και εμείς ζώα είμαστε) Ναι γεννιόμαστε πεθαίνουμε κοιμόμαστε τρώμε αφοδεύουμε ζευγαρώνουμε κατουράμε όπως όλα τα αλλα ζώα επειδή επιλέγουμε να κατουράμε σε ένα πορσελάνινο κατασκεύασμα που το αγοράσαμε από ένα άλλο ζώο αντί να κατουράμε απλά σε δέντρο αυτό δεν μας κάνει λιγότερο ζώα Ούτε μας κάνει ανωτερους! Ανωτερους μας κάνει μονο στα υποκειμενικά μας εσωτερικά κριτήρια.. Γιατί δηλαδή το να κυκλοφορούμε με μηχανοκίνητα οχήματα πάνω κάτω κάνοντας την ίδια κίνηση κάθε μέρα χωρίς μεγάλες διαφορες (σπίτι δουλειά καφετερια σπίτι) να είναι δείγμα ανωτερότητας? επειδή εμείς έχουμε αμάξι και το πρόβατο δεν έχει? Το πρόβατο(φέρνω ένα τυχαίο παράδειγμα) μπορεί να ζει μια πολύ πιο ισορροπημένη ζωή από έναν άνθρωπο να είναι κάθε μέρα ευτυχισμένο και να μην έχει αδικήσει κανένα άλλο πρόβατο η ζώο ούτε να "εστανετε" άσχημα για κάτι κακό που έκανε γιατί να μην είναι αυτό δείγμα ανωτερότητας σε σχέση με κάποιον άνθρωπο? Επίσης πως ξέρετε τι τρέχει στο μυαλό των τερμιτών και κατασκευάζουν πύργους χωρίς καν να βλέπουν τι κάνουν? πως κρίνετε την συμπεριφορά των δελφινιών που όταν πεθαίνει το ταίρι τους πεθαίνουν από ασιτία κάνοντας βόλτες γύρο γύρο από το πτώμα του? Άρα λοιπόν επειδή δεν έχουμε τις δεξιότητες και το κατάλληλο μυαλό για να επικοινωνήσουμε με τα υπόλοιπα ζώα δεν σημαίνει ότι αυτά δεν καταλαβαίνουν γιατί είναι "ζώα" μια χαρά καταλαβαίνουν όπως εμείς! Το ότι δεν συμμερίζονται τα ίδια πράματα με εμάς (πχ να βάζουν ύφασμα γύρο από τα γενετικά τους όργανα) δεν σημαίνει ότι είναι υποδεέστερα.. είναι μια άλλη επιλογή και στάση ζωής τόσο απλά. Τώρα από την άλλη το να σέβεσαι τα ζώα και να τα βλέπεις ως οντα που συμβιώνουν στο ίσιο οικοσύστημα μαζί σου δεν σημαίνει ότι πρέπει όλα να τα αγαπάς σαν παιδιά σου να τα προστατεύεις και να τρέφεσαι από γρασίδι.. ισα ισα το αντίθετο! Πρέπει να τα trws γιατί και εσύ ζώο είσαι "γιαφτο" έχεις κυνόδοντες για να σκίζεις τις σάρκες τους! Αυτό που δεν πρέπει να κανεις είναι χωρίς λόγο (η λόγο δικη σου διαστροφής) να τα πειράζεις και να επηρεάζεις τις ζωές τους. Αν πεινας ναι σκότωσε φάε η πάρε φάει από αυτόν που τα σκοτώνει για να μας ταΐσει.. Αλλα μην σκοτώσεις κάτι για να το δεις να πεθαίνει... Μην σκλαβώσεις κάτι για να το μαλώνεις μετά που πίνει νερό από την τουαλέτα (δηλαδή ένα πηγαδάκι που έχει μέσα το νερό που θέλω για να ξεδιψάσω μιας και δεν μπορώ να ανοίξω μια βρύση) Μην τα βάζεις με το ζόρι να μαλώσουν. μην τα βασανίζεις για να "εστανεσε" θεός Αν σε πειράξουν άσκησε ανάλογη via και εσύ Αλλου αφού σταματήσουν να σε πειράζουν μην το κρατάς μανιάτικο και τα ρήξεις φόλα... Αυτό είναι σεβασμός στα ζώα.. και σταματήστε να τα φοβόσαστε! Ένας αρουραίος έχει τον ίδιο αριθμό μικροβίων με ένα γλυκό σκιουράκι οποτε μην πάτε να σκοτώσετε έναν αρουραίο που βρέθηκε τυχαία στο αγρόκτημα σας.... Τι να κάνετε με τα αδεσποτα? Εγώ είπα ότι δεν ήρθα να δώσω λύση αλλα να μιλήσω αντικειμενικά το σωστό είναι να μην κάνουμε απολυτως τίποτα με τα αδέσποτα! να τα αφήσουμε ως έχουν! η ζωή θα αποφασίσει για την μοιρα τους.. αν δεν βρούν φαΐ θα πεθάνουν μερικές φορες η ζωή είναι σκληρή.. Απλά εμείς να μην τους δίνουμε τρικλοποδιές.. να μην κυνηγάμε με αεροβόλα τα αδέσποτα να μην τους δίνουμε φόλες επειδή είμαστε ανώμαλοι και δεν γουστάρουμε να βλέπουμε αλλα ζώα εκτος από τα δικά μας - τα παιδιά μας- στην γειτονιά... Αφήστε την ζωή να κάνει τον κύκλο της .. όλοι οι οργανισμοί είμαστε φτιαγμένοι για να επιβιώνουμε από μονοι μας και εξελίσσουμε το DNA μας με αυτόν τον κανόνα. Μην λυπάστε ένα σκυλί που δεν έχει να φάει.. έτσι είναι η ζωή.. βεβαια αν έχετε περίσσιο φαγητό δώστε το όπως θα το δύναται σε έναν άνθρωπο.. Αν έξω είναι ένας πεινασμένος άνθρωπος και ένας πεινασμένος σκύλος και εσείς έχετε ένα καρβέλι ψωμί δώστε το στον άνθρωπο γιατί αυτός είναι πιο κοντινό σας ζώο.. αν πίνατε παρα πολύ και δεν έχετε να φάτε δεν υπάρχει πουθενά τίποτα εκτος από ένα ένα σκυλί η μια γάτα.. σκοτώστε την και φάτε την.. δεν αποτελεί ασέβεια.. έτσι είναι η ζωή.. αν πεινούσε και μπορούσε να σας σκοτώσει αυτό θα το επελεγε να εισαστε σίγουροι!
The_Judas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Το απόλυτο ποστ! Πιστεύω ότι το κάλυψες απόλυτα το ζήτημα. Πάντως βλέποντας τα αδέσποτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παρατηρώ ότι τα πιο πολλά δεν έχουν ανάγκη από βοήθεια. Παράγουμε τόσο πολλά σκουπίδια που όλα τα σκυλιά-γάτες έχουν γίνει υπέρβαρα από το πολύ φαγητό. Εμείς απλά τα εκμεταλλευόμαστε γιατί ο άνθρωπος επιζητεί την αποδοχή και την αγάπη για να νιώθει καλά με τον εαυτό του. Γι' αυτό και τα στειρώνουμε και τα απομακρύνουμε από το φυσικό περιβάλλον τους ή τα εκπαιδεύουμε για δικούς μας ιδιοτελής σκοπούς.
V for Vagelis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 papajo_r λες όμως μόνο τη μισή αλήθεια. Τα αδέσποτα βρίσκονται στη συγκεκριμένη θέση επειδή παρενέβη πρώτα ο άνθρωπος. Πέρνουν τα κουτάβια από τη μητέρα τους και μετά από κάποιο καιρό τα βαριούνται και τα πέτανε σα σκουπίδια. Κατα τ άλλα πάνω κάτω συμφωνώ, αλλά πολλά από αυτά που λες δεν έρχονται σε αντίθεση με αυτά που διεκδικούν οι φιλόζωοι, δηλαδή "όχι στην αιχμαλωσία ζώων" (κάτι που είναι πρακτικά αδύνατο αν λάβουμε υπόψη μας τις βιομηχανικές φάρμες που είναι ένα αναγκαίο κακό ενδεχομένως).
aristarch Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Όλοι όσοι το παίζεται φιλόζωοι (δηλαδή και καλά ευαίσθητες ψυχές) είστε ελεεινοί. Λοιπόν σε αυτούς που εκτοξεύον απειλές για αυτούς που κακοποιούν ζώα τους πληροφορώ ότι έχω σκύλο και άμα κάνει μαλακίες τρώει βρωμόξυλο του κερατα. Έτσι έχει μάθει και συμπεριφέρεται σωστά και δεν ενοχλεί τους συνανθρώπους μου γαυγίζοντας χωρίς λόγο κτλ. Ελάτε λοιπόν να με δείτε... Τι θα μου κάνετε? Θα με σκοτώσετε? Εσείς λοιπόν το παίζεται ευαίσθητες ψυχές αλλα ουσιαστικά βγάζετε την μισανθρωπία σας η οποια είναι καλυμμένη πίσω από τον μανδύα της "φιλοζωίας". Είστε για τα πανηγύρια όλοι σας. Θέλω ένας από εσάς να έρθει να μου πει κάτι για το πως συμπεριφέρομαι στο σκύλο μου. Εκεί θα γελάσουμε. Αλλα μονο παχιά λόγια είστε όλοι σας. Και κάτι άλλο. Ο σκύλος έχει "ΕΞΗΜΕΡΩΘΕΙ" από τον άνθρωπο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του. Έτσι έχουν αναπτύξει μια συμβιωτική σχέση. Ο σκύλος εκτελεί συγκεκριμένες εργασίες για τον άνθρωπο και ο άνθρωπος του δίνει φαγητό και στέγη δηλαδή ασφάλεια. Ο σκύλος αναγνωρίζει τη θέση του και αναγνωρίζει το αφεντικό του (άνθρωπο). Όσοι δεν καταλαβαίνουν την διαφορα μεταξύ ανθρώπου και σκύλου (και τις ανάγκες αυτών) αυτοί δηλαδή που το παίζουν φιλόζωοι είναι υποκριτές και έχουν λιγότερο μυαλό ακόμη και από ένα σκύλο (ο οποιος αναγνωρίζει την θέση του σε σχέση με τον άνθρωπο). Και κάτι άλλο. Ο σωστός φιλόζωος είναι πρώτα από όλα σωστός φιλάνθρωπος. Όλοι οι άλλοι "φιλόζωοι" είναι απλά αυτό που περιέγραψα πιο πάνω. Κομπλεξικοί μισάνθρωποι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Όλοι όσοι το παίζεται φιλόζωοι (δηλαδή και καλά ευαίσθητες ψυχές) είστε ελεεινοί. Λοιπόν σε αυτούς που εκτοξεύον απειλές για αυτούς που κακοποιούν ζώα τους πληροφορώ ότι έχω σκύλο και άμα κάνει μαλακίες τρώει βρωμόξυλο του κερατα. Έτσι έχει μάθει και συμπεριφέρεται σωστά και δεν ενοχλεί τους συνανθρώπους μου γαυγίζοντας χωρίς λόγο κτλ. Ελάτε λοιπόν να με δείτε... Τι θα μου κάνετε? Θα με σκοτώσετε? Εσείς λοιπόν το παίζεται ευαίσθητες ψυχές αλλα ουσιαστικά βγάζετε την μισανθρωπία σας η οποια είναι καλυμμένη πίσω από τον μανδύα της "φιλοζωίας". Είστε για τα πανηγύρια όλοι σας. Θέλω ένας από εσάς να έρθει να μου πει κάτι για το πως συμπεριφέρομαι στο σκύλο μου. Εκεί θα γελάσουμε. Αλλα μονο παχιά λόγια είστε όλοι σας. Και κάτι άλλο. Ο σκύλος έχει "ΕΞΗΜΕΡΩΘΕΙ" από τον άνθρωπο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του. Έτσι έχουν αναπτύξει μια συμβιωτική σχέση. Ο σκύλος εκτελεί συγκεκριμένες εργασίες για τον άνθρωπο και ο άνθρωπος του δίνει φαγητό και στέγη δηλαδή ασφάλεια. Ο σκύλος αναγνωρίζει τη θέση του και αναγνωρίζει το αφεντικό του (άνθρωπο). Όσοι δεν καταλαβαίνουν την διαφορα μεταξύ ανθρώπου και σκύλου (και τις ανάγκες αυτών) αυτοί δηλαδή που το παίζουν φιλόζωοι είναι υποκριτές και έχουν λιγότερο μυαλό ακόμη και από ένα σκύλο (ο οποιος αναγνωρίζει την θέση του σε σχέση με τον άνθρωπο). Και κάτι άλλο. Ο σωστός φιλόζωος είναι πρώτα από όλα σωστός φιλάνθρωπος. Όλοι οι άλλοι "φιλόζωοι" είναι απλά αυτό που περιέγραψα πιο πάνω. Κομπλεξικοί μισάνθρωποι. Ξέρεις, την ίδια επίδραση έχουν και τα "μπουκέτα" ορισμένων προς τις γυναίκες τους ή τα παιδιά τους! Και αυτοί σούζα στέκονται μετά το ξύλο! Μην μπερδεύεις τις οποιαδήποτε ανάγκες του καθενός με την εκτόνωση των απωθημένων και της οποιασδήποτε ψυχοπάθειας! Και προφανώς αν σε δει κάποιος να κακοποιείς ζώο, άνετα καλεί την αστυνομία (δεν θα πω σε πλακώνει στο ξύλο γιατί μετά θα είναι σαν εσένα!). Και αφήστε τις αμπελοσοφίες που σκοπό έχουν την κάλυψη της εκόνωσής σας απένταντι σε ζώα, ανθρώπους κλπ που είναι πιο αδύναμα από εσάς! Πάρε ένα λιονταράκι στο σπίτι και μόλις μεγαλώσει δοκίμασε να το εκπαιδεύσεις με "βρωμόξυλο του κερατά"...
Lucifer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Και κάτι άλλο. Ο σκύλος έχει "ΕΞΗΜΕΡΩΘΕΙ" από τον άνθρωπο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του. Άλλες ανάγκες είχαν αυτοί που τον εξημέρωσαν από αυτές που καλύπτεις εσύ, αδερφέ.
-nick- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Καλα οι "αντισπισιστες" παντως ειναι τραγικοι.
xri_ni Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Όλοι όσοι το παίζεται φιλόζωοι (δηλαδή και καλά ευαίσθητες ψυχές) είστε ελεεινοί. Λοιπόν σε αυτούς που εκτοξεύον απειλές για αυτούς που κακοποιούν ζώα τους πληροφορώ ότι έχω σκύλο και άμα κάνει μαλακίες τρώει βρωμόξυλο του κερατα. Έτσι έχει μάθει και συμπεριφέρεται σωστά και δεν ενοχλεί τους συνανθρώπους μου γαυγίζοντας χωρίς λόγο κτλ. Ελάτε λοιπόν να με δείτε... Τι θα μου κάνετε? Θα με σκοτώσετε? Εσείς λοιπόν το παίζεται ευαίσθητες ψυχές αλλα ουσιαστικά βγάζετε την μισανθρωπία σας η οποια είναι καλυμμένη πίσω από τον μανδύα της "φιλοζωίας". Είστε για τα πανηγύρια όλοι σας. Θέλω ένας από εσάς να έρθει να μου πει κάτι για το πως συμπεριφέρομαι στο σκύλο μου. Εκεί θα γελάσουμε. Αλλα μονο παχιά λόγια είστε όλοι σας. Και κάτι άλλο. Ο σκύλος έχει "ΕΞΗΜΕΡΩΘΕΙ" από τον άνθρωπο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του. Έτσι έχουν αναπτύξει μια συμβιωτική σχέση. Ο σκύλος εκτελεί συγκεκριμένες εργασίες για τον άνθρωπο και ο άνθρωπος του δίνει φαγητό και στέγη δηλαδή ασφάλεια. Ο σκύλος αναγνωρίζει τη θέση του και αναγνωρίζει το αφεντικό του (άνθρωπο). Όσοι δεν καταλαβαίνουν την διαφορα μεταξύ ανθρώπου και σκύλου (και τις ανάγκες αυτών) αυτοί δηλαδή που το παίζουν φιλόζωοι είναι υποκριτές και έχουν λιγότερο μυαλό ακόμη και από ένα σκύλο (ο οποιος αναγνωρίζει την θέση του σε σχέση με τον άνθρωπο). Και κάτι άλλο. Ο σωστός φιλόζωος είναι πρώτα από όλα σωστός φιλάνθρωπος. Όλοι οι άλλοι "φιλόζωοι" είναι απλά αυτό που περιέγραψα πιο πάνω. Κομπλεξικοί μισάνθρωποι. Δε θα σχολιασω καλυτερα αυτο το παραλληρημα .Αλλα δε καταλαβα γραφτηκες στο φορουμ για να την πεις σε ποιον? Συνεχισε το "βρωμοξυλο",ετσι για να μαθουν ποιος ειναι ο αφεντης τα βρωμοσκυλα δε φτανει που τους πεταμε και ενα ξεροκομματο εχουν την απαιτηση να τα σεβομαστε κιολας.
Erwdios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Όλοι όσοι το παίζεται φιλόζωοι (δηλαδή και καλά ευαίσθητες ψυχές) είστε ελεεινοί. Λοιπόν σε αυτούς που εκτοξεύον απειλές για αυτούς που κακοποιούν ζώα τους πληροφορώ ότι έχω σκύλο και άμα κάνει μαλακίες τρώει βρωμόξυλο του κερατα. Έτσι έχει μάθει και συμπεριφέρεται σωστά και δεν ενοχλεί τους συνανθρώπους μου γαυγίζοντας χωρίς λόγο κτλ. Ελάτε λοιπόν να με δείτε... Τι θα μου κάνετε? Θα με σκοτώσετε? Εσείς λοιπόν το παίζεται ευαίσθητες ψυχές αλλα ουσιαστικά βγάζετε την μισανθρωπία σας η οποια είναι καλυμμένη πίσω από τον μανδύα της "φιλοζωίας". Είστε για τα πανηγύρια όλοι σας. Θέλω ένας από εσάς να έρθει να μου πει κάτι για το πως συμπεριφέρομαι στο σκύλο μου. Εκεί θα γελάσουμε. Αλλα μονο παχιά λόγια είστε όλοι σας. Και κάτι άλλο. Ο σκύλος έχει "ΕΞΗΜΕΡΩΘΕΙ" από τον άνθρωπο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του. Έτσι έχουν αναπτύξει μια συμβιωτική σχέση. Ο σκύλος εκτελεί συγκεκριμένες εργασίες για τον άνθρωπο και ο άνθρωπος του δίνει φαγητό και στέγη δηλαδή ασφάλεια. Ο σκύλος αναγνωρίζει τη θέση του και αναγνωρίζει το αφεντικό του (άνθρωπο). Όσοι δεν καταλαβαίνουν την διαφορα μεταξύ ανθρώπου και σκύλου (και τις ανάγκες αυτών) αυτοί δηλαδή που το παίζουν φιλόζωοι είναι υποκριτές και έχουν λιγότερο μυαλό ακόμη και από ένα σκύλο (ο οποιος αναγνωρίζει την θέση του σε σχέση με τον άνθρωπο). Και κάτι άλλο. Ο σωστός φιλόζωος είναι πρώτα από όλα σωστός φιλάνθρωπος. Όλοι οι άλλοι "φιλόζωοι" είναι απλά αυτό που περιέγραψα πιο πάνω. Κομπλεξικοί μισάνθρωποι. Η παραπάνω παπαρολογία (κυρίως το boldαρισμένο) ταιριάζει απόλυτα στη διαχρονική σχέση εργάτη - εργοδότη. Όπου σκύλος, βάλτε εργάτης και όπου άνθρωπος, βάλτε εργοδότης ή αφεντικό και voila...
hKardiadnexOria Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 εγω κατι κανω, οταν βλεπω αδεσποτα λεω "αχου ταα... κριμα ρε γαμωτο... ψοφανε της πινας... γιατι θεε μου" αν μπορουσα θα τα μαζευα ολα , θα εφτιαχνα ενα τεραστιο σπιτι να τα εχω ολα να καλοπαιρνανε... just dreams.... ελπιζω να ριξω καμια με αυτα που ειπα...
tarantules Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Όλοι όσοι το παίζεται φιλόζωοι (δηλαδή και καλά ευαίσθητες ψυχές) είστε ελεεινοί. Λοιπόν σε αυτούς που εκτοξεύον απειλές για αυτούς που κακοποιούν ζώα τους πληροφορώ ότι έχω σκύλο και άμα κάνει μαλακίες τρώει βρωμόξυλο του κερατα. Έτσι έχει μάθει και συμπεριφέρεται σωστά και δεν ενοχλεί τους συνανθρώπους μου γαυγίζοντας χωρίς λόγο κτλ. Ελάτε λοιπόν να με δείτε... Τι θα μου κάνετε? Θα με σκοτώσετε? Εσείς λοιπόν το παίζεται ευαίσθητες ψυχές αλλα ουσιαστικά βγάζετε την μισανθρωπία σας η οποια είναι καλυμμένη πίσω από τον μανδύα της "φιλοζωίας". Είστε για τα πανηγύρια όλοι σας. Θέλω ένας από εσάς να έρθει να μου πει κάτι για το πως συμπεριφέρομαι στο σκύλο μου. Εκεί θα γελάσουμε. Αλλα μονο παχιά λόγια είστε όλοι σας. Και κάτι άλλο. Ο σκύλος έχει "ΕΞΗΜΕΡΩΘΕΙ" από τον άνθρωπο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του. Έτσι έχουν αναπτύξει μια συμβιωτική σχέση. Ο σκύλος εκτελεί συγκεκριμένες εργασίες για τον άνθρωπο και ο άνθρωπος του δίνει φαγητό και στέγη δηλαδή ασφάλεια. Ο σκύλος αναγνωρίζει τη θέση του και αναγνωρίζει το αφεντικό του (άνθρωπο). Όσοι δεν καταλαβαίνουν την διαφορα μεταξύ ανθρώπου και σκύλου (και τις ανάγκες αυτών) αυτοί δηλαδή που το παίζουν φιλόζωοι είναι υποκριτές και έχουν λιγότερο μυαλό ακόμη και από ένα σκύλο (ο οποιος αναγνωρίζει την θέση του σε σχέση με τον άνθρωπο). Και κάτι άλλο. Ο σωστός φιλόζωος είναι πρώτα από όλα σωστός φιλάνθρωπος. Όλοι οι άλλοι "φιλόζωοι" είναι απλά αυτό που περιέγραψα πιο πάνω. Κομπλεξικοί μισάνθρωποι. Μαγκάκο περιττό να σου πω οτι όταν με το καλό γίνει άρση απορρήτου (και να είσαι σίγουρος οτι δεν θα αργήσει με αυτά που δήλωσες) και σε μαζέψουν εκεί στη ΓΑΔΑ, θα δεις ιδίοις όμασοι τι εστί "βρωμόξυλο του κερατά"
hashashin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Στην Αφρικη το παιδακια ψωφανε απο την πεινα και εσεις ανοιγετε 20 θεματα την ημερα για ζωα.Ρε δεν πατε με τα καλα σας μου φαινεται. Το εχω ξαναπει ζωο ειναι και το κουνουπι που σκοτωνεις,αυτο ομως δεν το λυπασαι ή κανω λαθος? Και εγω θα ηθελα να ειχαν ολοι την παιδεια που εχουνε στις αλλες χωρες και να μην υπαρχουν αδεσποτα ζωα αλλα φτασατε στο αλλο ακρο να θεωρειται ενα ζωο ιδιο με τον ανθρωπο και να λετε οτι προτιμοτερο ειναι να παταγε τον ανθρωπο το αυτοκινητο παρα την γατα.Ελεος δηλαδη. Ξερω τοσους ανθρωπους που ταιζουν αδεσποτα αλλα να δωσουν λεφτα σε εναν απορο,ουτε καν.Αλλαζουν δρομο μολις τον δουν.
saya Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιος το ειπε αυτο οτι τα ζωα ειναι καλυτερα απο τους ανθρωπους;Εχουν και αυτα δικαιωματα οπως και οι Ανθρωποι .Αυτο ειναι ολο .Ουτε καλυτερα ,ουτε χειροτερα..τωρα ως προς τα ζωα στην Ελλαδα μπορουμε να τα βοηθησουμε με λιγη οργανωση και συμπεριφορα υπευθυνη απεναντι και στα ζωα αλλα και στους συμπολιτες μας.Σε θεματα οπως τα παιδια στην Αφρικη ,ε δυστυχως δεν συμβαινει το ιδιο.Και στην τελικη ,δεν ξερει ο καθενας τι κανει ο αλλος για τους συνανθρωπους του ..
nikosgia Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Όλοι όσοι το παίζεται φιλόζωοι (δηλαδή και καλά ευαίσθητες ψυχές) είστε ελεεινοί. Λοιπόν σε αυτούς που εκτοξεύον απειλές για αυτούς που κακοποιούν ζώα τους πληροφορώ ότι έχω σκύλο και άμα κάνει μαλακίες τρώει βρωμόξυλο του κερατα. Έτσι έχει μάθει και συμπεριφέρεται σωστά και δεν ενοχλεί τους συνανθρώπους μου γαυγίζοντας χωρίς λόγο κτλ. Ελάτε λοιπόν να με δείτε... Τι θα μου κάνετε? Θα με σκοτώσετε? Εσείς λοιπόν το παίζεται ευαίσθητες ψυχές αλλα ουσιαστικά βγάζετε την μισανθρωπία σας η οποια είναι καλυμμένη πίσω από τον μανδύα της "φιλοζωίας". Είστε για τα πανηγύρια όλοι σας. Θέλω ένας από εσάς να έρθει να μου πει κάτι για το πως συμπεριφέρομαι στο σκύλο μου. Εκεί θα γελάσουμε. Αλλα μονο παχιά λόγια είστε όλοι σας. Και κάτι άλλο. Ο σκύλος έχει "ΕΞΗΜΕΡΩΘΕΙ" από τον άνθρωπο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του. Έτσι έχουν αναπτύξει μια συμβιωτική σχέση. Ο σκύλος εκτελεί συγκεκριμένες εργασίες για τον άνθρωπο και ο άνθρωπος του δίνει φαγητό και στέγη δηλαδή ασφάλεια. Ο σκύλος αναγνωρίζει τη θέση του και αναγνωρίζει το αφεντικό του (άνθρωπο). Όσοι δεν καταλαβαίνουν την διαφορα μεταξύ ανθρώπου και σκύλου (και τις ανάγκες αυτών) αυτοί δηλαδή που το παίζουν φιλόζωοι είναι υποκριτές και έχουν λιγότερο μυαλό ακόμη και από ένα σκύλο (ο οποιος αναγνωρίζει την θέση του σε σχέση με τον άνθρωπο). Και κάτι άλλο. Ο σωστός φιλόζωος είναι πρώτα από όλα σωστός φιλάνθρωπος. Όλοι οι άλλοι "φιλόζωοι" είναι απλά αυτό που περιέγραψα πιο πάνω. Κομπλεξικοί μισάνθρωποι. Rambo speaking..... :fear:
akpe Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Προς τον ράμπο. α) Το αν αγαπάει κάποιος τα ζώα δεν έχει τόσο να κάνει με το αν τους ρίχνει ξύλο για να μην γαβγίζουν. Αλλά βέβαια όποιος έχει την μύγα... β) Την ανωτερότητά σου να την βγάζεις απέναντι σε ομοίους σου, όχι κοκκορευόμενος σε αγνώστους σε ενα φόρουμ πως ρίχνεις βρωμόξυλο στο σκύλο σου και πως την είδαμε όλοι μισάνθρωποι. Όταν τα παιδιά σου κάνουν μαλακίες δηλαδή τι σκατά θα κάνεις; Βρωμόξυλο; γ) Τα δ) Get laid.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.