Προς το περιεχόμενο

καινούργιος στα ps2 mods...some help!

djmanosv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, πρόσφατα απέκτησα μια ολοκαινουργια κονσόλα ps2 slim v16 77004 και εδώ και αρκετές ώρες κοιτάζω με μανία τα thread που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα. Αν και η λύση του να παίζεις απο σκληρό παιχνίδια μου ακούγεται πολύ καλή, από ότι είδα όμως ελάχιστοι απο εδώ με ps2 slim το έχουν επιδιώξει, μιάς και απο ότι κατάλαβα οι ταχύτητες με τους usb hdrives δεν είναι και πολύ ικανοποιητηκές. Τελικά τι αξίζει? ένα καλό chip απο 2 - 3 που κυκλοφορούν ίσως ή κάποιο από τα boot cd που κυκλοφορούν ??

και με τι κόστος περίπου ? πάνω απο 80 Ε ?

ευχαριστώ για το χρόνο σας !

Δημοσ.

εγω λεω τσιπακι να ξεμπερδευεις.

πριν 1,5 χρονο+ ειχα δωσει για το μεσια 3

75 ευρω

τωρα λογικα θα χει αρκετα λιγοτερο ενα καλο τσιπ

Δημοσ.

egw pali pisteuw oti an kataferis auth tin pragmatika periploki diadikasia me tous sklirous mporis na exeis para pola game fortomena me merika click..

kai malista kati pire to auth mou oti den xriazete kan chip. ase pou ksemperdeuhs kai me ta dvda.

pantos an kai den asxolithika yparxoun analitikotati odigoi gia na to kanis.

Δημοσ.

file mou an den 8eleis na mplekseis poli vale ena infinity i ena dms 4 kai meine me to tsipaki.gia kalo kai gia kako agorase ena leizer tora pou iparxoun se af8onia giati axreiasto na einai alla kapoia stigmi 8a 8elei allagi.an psaxnxesai perissotero kai pianei to xeraki sou apo kolliseis iparxei antaptoras pou kaneis 30 peripou koliseis stin motherboard tou ps2 sou kai sindeeis opoiodipote ide disko kai exeis pliri simvatooita me ola ta games.makria apo liseis me eksoteriko disko usb!ta paixnidia pou paizoun einai metrimena sta daktila tou enos xeriou sou.

an palei ola afta sou fainontai diskola pare ta swap magic 3.8 kai kapoio kit kai paizeis backup me allages boot disks kai exeis kai tin eggiisi.

Δημοσ.

Φιλε μου εχω κι εγω ενα slim και εχω παρει το προγραμμα swap magic 3.8 + magic keys ολα μαζι μου στοιχισαν 35 ευρω.Παιζουν ολα τα παιχνιδια που του εχω φορτωσει και μπορω να τρεξω και εφαρμογες που υπαρχουν στο net. Το μονο που ειναι σπαστικο ειναι οτι πρεπει να εχεις ανοιχτο το καπακι γιατι ενα απο τα magic keys μπαινει εκει που κλεινει το πορτακι.Εγω ομως το ανοιξα εκανα μια moddifia και κλεινω το καπακι, ομως με αυτο το τροπο χαλασα την εγγυηση. Αλλα εμενα προσωπικα δεν με πειραζει!

Δημοσ.

πιστεύω το leiser του Ps2 να κρατήσει αρκετό καιρό γιατί δε

σκοπεύω να το λιώσω το μηχανημα...

το modbo 4 chip το γνωρίζετε?μπαίνει σε slim 77004 ??

έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για infinity και dms 4

όμως για το modbo 4 βρήκα μια πολύ καλή τιμή εγκατάστασης

γυρω στα 60 Ε που πιστεύω είναι αρκετά καλή λύση...

και μια άλλη ερώτηση: το ps2 παίζει dvd επανεγραψιμα ? ποιες

μάρκες απο dvd και dvd rw θα μου προτείνατε ?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!!

Δημοσ.

makria apo to modbo kai alla tipou mars,messiah ktl.

epikoinonise me ta paidia apo to sonypsp.gr i to modchip.gr kai eimai sigouro oti me kana 10 evro parapano vazeis dms i infinity.

oso gia media pou paizei to ps2:o kanonas leei:oso pio skoura(mov) einai i epifaneia tou diskou toso kalitero einai.ego sou proteino:ritek,ridisk,traxdata,verbatim.

mporei na dineis kati parapano alla makroxronia vgeneis kerdismenos ka8os parateineis tin diarkeia zois tou laser.

gia rw diskakia den 8a sto proteina.

Δημοσ.
πιστεύω το leiser του Ps2 να κρατήσει αρκετό καιρό γιατί δε

σκοπεύω να το λιώσω το μηχανημα...

το modbo 4 chip το γνωρίζετε?μπαίνει σε slim 77004 ??

έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για infinity και dms 4

όμως για το modbo 4 βρήκα μια πολύ καλή τιμή εγκατάστασης

γυρω στα 60 Ε που πιστεύω είναι αρκετά καλή λύση...

και μια άλλη ερώτηση: το ps2 παίζει dvd επανεγραψιμα ? ποιες

μάρκες απο dvd και dvd rw θα μου προτείνατε ?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!!

SCPH 77004 του δίνω 4 μήνες ζωής χωρίς τσίπ :)

κακά μηχανήματα τα slim...

Δημοσ.
egw pali pisteuw oti an kataferis auth tin pragmatika periploki diadikasia me tous sklirous mporis na exeis para pola game fortomena me merika click..

kai malista kati pire to auth mou oti den xriazete kan chip. ase pou ksemperdeuhs kai me ta dvda.

pantos an kai den asxolithika yparxoun analitikotati odigoi gia na to kanis.

στο v16 slim που έχει o φίλος μπαίνει μόνο εξωτερικός οπότε μιλάμε για τραγικά αργή ταχύτητα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...