neroxiths Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 egw pantws estila thn apodiksi agoras kai mou steilane mail oti i paragelia mou tha exei ftasei entos 3 ebdomadwn
21century Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Εστειλα κι εγω την αποδειξη και περιμενω αυτη την απαντηση ελπιζοντας οτι καποια στιγμη θα υελειωσει αυτη η πραγματικη Οδυσσεια. Επιβεβαιωθηκα οτι η περιφημη 'αναβαθμιση' ηταν μια δυκσολη ιστορια και ολιγο μπαρουφα απο τα μαγαζια που ηθελαν αρον αρον να πουλησουν...
neroxiths Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 giati mparoufa? apla den ithelan na baltwsei i agora ipologistwn gia diastima peripou 4 minwn mexri thn emfanisi twn vista. episis ama deis to mail pou sou stelnoun otan dineis ta stoixia sou sou leei oti to olo thema mporei na kathisterisi logw megalou ogou sinalagwn. opws kai na exei bebaia esi tha exeis ena litourgiko sistima authentiko kai nomimotato. an den apatome ekane 1-2 bdomades apo thn imera pou estila thn apodiksi gia na labw to email pou lew parapanw
TripleX-32- Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Paidia ta pragmata einai apla....An kanete tin online aithsh kai meta steilete scanarismeni tin apodeiksi sto gnwsto email kathos kai ta xrhmata me ton arithmo tis paraggelias ws dkaiologia...kai me ligi ipomoni tha labete auto to minima pou exw egw: Order Status : Η παραγγελία εστάλη Shipping Date : Wednesday, April 11, 2007 Carrier : Spring AWB# : Unknown P.S.: Tin diadikasia tin ksekinisa pro 1,5 mina
danaos Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Έχει δίκιο ο Triplex. Κι εγώ πάνω από ενάμιση μήνα περιμένω, αλλά μάλλον στο τέλος είμαι... Ε. δεν έγινε και τίποτα... Τα XP είναι πρώτα, νομίζω πως μπορούμε να ζήσουμε λίγο ακόμα χωρίς vista... Άσε που ακούγονται και γράφονται τα χίλια μύρια...
fonzi Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 26/3 έκανα την παραγγελία και εστειλα σκαναρισμένη απόδειξη. 13/4 τα παρέλαβα κανονικά! κ@λ@φαρδος? Λέω τώρα να ζητήσω 64bit version και να χρεωθώ πάλι μόνο μεταφορικά...
21century Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Τυχερουλη μου εσυ...παντως η αποδειξη εσταλη στις 9/4 και ακομα δεν εχω απαντηση, οποτελ ογικα θα περιμενω λιγες ημερες ακομα να δω τι γινεται επιτελους...
fonzi Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Λογικά γύρω στα τέλη του μηνός θα παραλάβεις...
gtsekegal Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Ρε παιδιά ας δω κάποιον να γράφει ότι τα παρέλαβε και ότι τα έχει στα χέρια του και ας ποθάνω...
fonzi Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Ρε παιδιά ας δω κάποιον να γράφει ότι τα παρέλαβε και ότι τα έχει στα χέρια του και ας ποθάνω... μην ποθάνεις (sic)... Από αυτά σου γράφω τώρα.
podaskos Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Τα παρέλαβα χθες, αλλά δεν πρόκειται να τα εγκαταστήσω πριν τις 20 Μαΐου, επειδή την περίοδο αυτή έχω πολλή δουλεία και δεν είναι καιρός για πειράματα. Το πακέτο έχει δυο DVD: Το πρώτο έχει αναβάθμιση του bios και drivers thw toshiba και το 2ο είναι τα vista gr premium. Υπάρχει και ένα φυλλάδιο με οδηγίες (όχι όμως Ελληνικά). Δεν αναφέρει τίποτα για δήλωση στην microsoft!!
topgunidis Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Και εγώ τα παρέλαβα πριν 5 μέρες...από αυτά σου γράφω τώρα...ωραία αλλαγή. Νομίζω πως γίνεται να κρατήσεις και τα παλία win.... αλλά εγώ δεν ενδιαφερόμουν για κατι τέτοιο... ο υπολογιστής μου έχει γίνει εμφανώς πολύ πιο γρήγορος. Γενική εντυπωση πολύ καλή και η microsoft μου τα έστειλε μέσα στο χρονοδιαγραμμα που έλεγε...
danaos Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 μην ποθάνεις (sic)...Από αυτά σου γράφω τώρα. Δεν είναι λάθος το "ποθάνεις". Στα Χανιά λέμε "ποθαίνω" και εννοούμε "πεθαίνω". Λέμε και "άκου μια μυρωδιά" και είμαστε περήφανοι γι' αυτό. Δεν είναι ποιητικότερο να αντιλαμβάνεσαι αρώματα μέσω ενός ευγενέστερου αισθητηρίου οργάνου, άλλου αντί της "ταπεινής" και χιλιοταλαιπωρημένης μύτης;
fonzi Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δεν είναι λάθος το "ποθάνεις". Στα Χανιά λέμε "ποθαίνω" και εννοούμε "πεθαίνω". Λέμε και "άκου μια μυρωδιά" και είμαστε περήφανοι γι' αυτό. Δεν είναι ποιητικότερο να αντιλαμβάνεσαι αρώματα μέσω ενός ευγενέστερου αισθητηρίου οργάνου, άλλου αντί της "ταπεινής" και χιλιοταλαιπωρημένης μύτης; το θέμα είναι να μην ποθάνεις... τελικά τα παρέλαβες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.