TripleX-32- Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Oxi re paidia se emena kai ta dio exoun tin idia timi...ta premium kana 2 eurw akribotera nomizw...
stiv78 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Τα premium ελληνικά βέβαια... ναι ελληνικα...γιατι εχει διαφορα?
stiv78 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 για οσους κατοικουν αθηνα η τραπεζα βρισκεται θησεως 348 στην καλλιθεα...................οποτε να γλιτωσουμε τα γ.............. αν τα στειλουμε απο αλλη τραπεζα............... παιδια διορθωνω η τραπεζα βρισκεται συγγρου 330 και οχι θησεως 348 ........
irahara Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Η αναβάθμιση είναι σε 32-bit και όχι 64 πράγμα που σημαίνει ότι απλώς αγοράζουμε ομορφότερα xp και τίποτα παραπάνω αν αναλογιστούμε ότι τα vista γι' αυτό κυρίως εμφανίστηκαν (για την μετάβαση στην εποχή των 64bit). Δεν ξέρω ποια αν αξίζει μια τέτοια αναβάθμιση (αφού θα ζορίζουν τα καινούργια 64bita μηχανήματα μας χωρίς αυτά να μπορούν να αποδώσουν αυτά για τα οποία έχουν κατασκευαστεί).
irahara Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω γιατί τόσο μεγάλη διαφορά η αγγλική από την ελληνική; Θεωρητικά θα έπρεπε να κοστίζει (η αγγλική) το ίδιο ή και πιο φθηνα από την ελληνική. Ξέρει κανείς;
stiv78 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 καλημερα παιδια.να ρωτησω κατι ....εκανα και εγω την παραγγελια εδω και 15 μερες αλλα στον ελεγχο της παραγγελιας μου λεει οτι αναμενεται η γνησιοτητα του πιστοπιητικου ,,μεταφορικη εταιρια standard και ημερομηνια αποστολης δε γραφει τιποτα.....νομιζω οτι τα εχω κανει ολα σωστα,.χρηματα εστειλα και email με τα απαραιτητα.....επειδη ειμαι και λιγο ασχετος μηπως πρεπει να δηλωσω και τα windows.........και αν ναι πως :confused:
21century Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Καλυτερα να περιμενεις οπως εκανα κι εγω. Σε λιγες μερες θα σου επιβεβαιωσουν οτι Η παραγγελια παραληφθηκε και μετα θα ακολουθησει η διαδικασια αποστολης της...
M_e_v Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 egw tin patisa kai nomiza oti me tin apodei3i agoras 8a afaire8oun ta 90 eyro pou mou evaze gia ta agglika premium!! elpizw na doun egkaira to mail akyrwsis..ouf!
21century Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Φιλε μου πληρωνεις μονο τα μεταφορικα και τιποτα παραπανω οποτε μην ανησυχεις, δεν υπαρχει επιπλεον χρεωση.
irahara Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Ξέρει κανείς αν με την αναβάθμιση στα vista χάνουμε ταυτοχρόνως και το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε τα αυθεντικά xp? (για dual boot). Επίσης αν ταυτόχρονα έχουμε την δυνατότητα να αναβαθμίσουμε (για αργότερα) και σε vista 64bit?
neroxiths Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Ξέρει κανείς αν με την αναβάθμιση στα vista χάνουμε ταυτοχρόνως και το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε τα αυθεντικά xp? (για dual boot). Επίσης αν ταυτόχρονα έχουμε την δυνατότητα να αναβαθμίσουμε (για αργότερα) και σε vista 64bit? koitakse afou ta exeis plirwsei einai teleiws anoito na sou poune oti apagoreute na ta xrisimopoieis. oso gia to dual boot pou les, afou perneis mia ekdosi pou tha kanei UPGRADE pws perimeneis na exeis kai ta xp panw (ektos bebaia kai ta baleis ksana esi....) tin anabathmisi sthn dinoun giati apo to oktobrh pou eipane to pote tha arxisei i diathesi twn vista, tha bouliaze i agora ipologistwn an den kanane to trick me thn anabathmisi. oso gia to 64 bit den nomizw na sou poun oti me ta idia lefta tha pareis kai deutero leitourgiko, giati mporei na einai pali vista alla einai allhs arxitektonikhs (toulaxiston etsi nomizw)
21century Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Σιγουρα δεν χανεις κανενα δικαιωμα αφου ο φορητος σου εχει διασκαι ανακτησης που μπορεις να το εγκαταστησεις οποτε επιθυμεις εκ νεου χωρις προβληματα...τωρα εγω που δεν εχω κανει ακομα καταθεση τι θα συμβει?
stiv78 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Σιγουρα δεν χανεις κανενα δικαιωμα αφου ο φορητος σου εχει διασκαι ανακτησης που μπορεις να το εγκαταστησεις οποτε επιθυμεις εκ νεου χωρις προβληματα...τωρα εγω που δεν εχω κανει ακομα καταθεση τι θα συμβει? νομιζω οτι αργησες λιγο..............η προθεσμια ηταν μεχρι 15/3...........εαν δεν βρισκεσαι αθηνα μπορουσες να στειλεις τα χρηματα απο αλλη τραπεζα ,θα χρεωνωσουν παραπανω ομως.....τωρα μπορεις να τους παρεις τηλ και να τους ρωτησεις αν προλαβαινεις......το τηλ πρεπει να το γραφει στο email που σου εστειλαν......:-? :-?
irahara Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Νομίζω ότι η προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών λήγει στις 31/3 η δε αγορά να έχει πραγματοποιηθεί μέχρι 28/2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.