akou Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα σε όλου εδώ και περίπου δυο μήνες είμαι κάτοχος ενός Toshiba A100 – 906. Θα ήθελα πληροφορίες για την διαδικασία και το κόστος για Windows Vista Upgrade. (Έχω την εντύπωση ότι αυτό μπορεί να γίνει σε προνομιακή τιμή μέχρι τι 15 Μαρτίου 2007).
basilis5 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 φυσιολογια ειναι δωρεαν,απλα πληρωνεις καποια μεταφορικα νομζιω +15ευρω
21century Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μονο που φιλε μου επειδη το δοκιμασα πρεπει να μπεις σε ειδικη ιστοσελιδα, να καταθεσεις τα στοιχεια σου, να επιλεξεις να πληρωσεις τα μεταφορικα περιπου 18 ευρω με πιστωτικη καρτα η με καταθεση σε τραπεζα που εχει ελαχιστα καταστηματα μονο σε Αθηνα και να στειλεις φαξ. Αρθρο για το θεμα εχω στο blog μου.
liapinio Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 παιδια αν την κανει κανεις την αναβαθμιση ας ενημερωσει για να μαθουμε και εμεις.
topgunidis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 παιδια καποιο link για το πως κανουμε upgrade...εχω και εγω toshiba a100-906.
topgunidis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστω πολυ μόλις τα παρήγγειλα...ελπιζω να τα εχω σε κανα διμηνο....
TripleX-32- Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Kalispera paidia, Arxika tha ithela na rwtisw autous pou ekanan to upgade an eixan serialized upgrade redemption number (giati egw me tin agora tou A100-906 prin apo 2 mines den exw tetoio xarti me tetoio arithmo) kai deuteron akoma kai me tin epilogi gia redemption number emena mou grafei to site oti kostizoun 39 euro xwris ta eksoda apostolis!!! Mporei kapoios na mou eksigisei ti ginetai??
21century Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Εδω φιλε μου ζητανε καταθεση σε τραπεζα ή πιστωτικη καρτα αλλα και φαξ σε αποστολη ενος αριθμου που δεν δουλευει με τιποτα...τελικα τα αεστειλα με ταχυδρομειο Ολλανδια...
danaos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μπορούσες να σκανάρεις την απόδειξή σου και να τη στείλεις μαζί με τον online confirmation number στο email απ' όπου σου 'ρθε το email επιβεβαίωσης... Εδω φιλε μου ζητανε καταθεση σε τραπεζα ή πιστωτικη καρτα αλλα και φαξ σε αποστολη ενος αριθμου που δεν δουλευει με τιποτα...τελικα τα αεστειλα με ταχυδρομειο Ολλανδια...
stiv78 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 καλησπερα παιδια.παρειγγειλα και εγω τα vista σημερα τιμη 22,6Ε +2ή3Ε τα εξοδα για την αποστολη εμβασματος στην ολλανδικη τραπεζα που θελουν,ελπιζω να μπορω να τα στειλω απο οποια τραπεζα κι αν παω,και αν ολα πανε καλα σε 6-8 εβδομαδες θα μου τα στειλουν.......ετσι λενε.....και εγω ειμαι κατοχος ενος toshiba α 100-906 χωρις καποιο κουπονι αναβαθμισης και εκανα οτι προειπε και ο danaos σκαναρισμα την αποδειξη και το εστειλα με e-mail μαζι με τον αριθμο παραγγελιας τεχνικης αναβαθμισης προιοντος και τωρα υπομονη........:???: :???:
21century Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Οσοι δεν εχουν κουπονι απλα επισυναπτουν την αποδειξη αγορας του προιοντος και προτιμησα να στειλω με ταχυδρομειο τα παντα διοτι απλα δεν εχω σκανερ. ΕΚει που κολλησα ειναι στην καταθεση των χρηματων. Αφορα την ABN Amro bank η οποια εχει καταστηματα μονο Αθηνα. Αν παω εδω σε τραπεζα θελουν εκτος απο τα 18 ευρω αλλα τοσα για να γινει εμβασμα επειδη ειναι συναλλαγη για λογαριασμο αλλης τραπεζας. Απο καρτα πιστωτικη εχω προπληρωμενη αλλα τωρα δεν δεχεται το σιεριακο αριθμο προφανως επδιη εχ παρει αριθμο παραγγελιας. Οποτε εστειλα μειλ αλλα απαντηση ουδεν...
stiv78 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 για οσους κατοικουν αθηνα η τραπεζα βρισκεται θησεως 348 στην καλλιθεα...................οποτε να γλιτωσουμε τα γ.............. αν τα στειλουμε απο αλλη τραπεζα...............
TripleX-32- Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά κάτι δεν καταλαβαίνω εδώ: Μπαίνω στην σελίδα https://upgradeweb.moduslink.com/vista και επιλέγω γλώσα ελληνικά και χώρα Ελλάδα καθώς και όχι στην επιλογή αν έχω σειριοποιημένη φόρμα εξαργύρωσης αναβάθμισης και μετά επιλέγω Vista. Επόμενο και μετά στην επόμενη σελίδα επιλέγω μεταπωλητή Toshiba EMEA, τρέχων λογισμικό Windows XP home και γλώσσα Αγγλικά και τότε μου εμφανίζει ότι το κόστος είναι 54,28 Ευρώ για την έκδοση Home Basic Vista. Κάτι κάνω λάθος...μπορεί κάποιος να εξηγήσει. Ευχαριστώ
stiv78 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά κάτι δεν καταλαβαίνω εδώ:Μπαίνω στην σελίδα https://upgradeweb.moduslink.com/vista και επιλέγω γλώσα ελληνικά και χώρα Ελλάδα καθώς και όχι στην επιλογή αν έχω σειριοποιημένη φόρμα εξαργύρωσης αναβάθμισης και μετά επιλέγω Vista. Επόμενο και μετά στην επόμενη σελίδα επιλέγω μεταπωλητή Toshiba EMEA, τρέχων λογισμικό Windows XP home και γλώσσα Αγγλικά και τότε μου εμφανίζει ότι το κόστος είναι 54,28 Ευρώ για την έκδοση Home Basic Vista. Κάτι κάνω λάθος...μπορεί κάποιος να εξηγήσει. Ευχαριστώ και σε εμενα τοσο ηταν η τιμη στα home basic και στα home premium μονο 22,6Ε τελικη τιμη και παρηγγειλα τα premium ......:roll: :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.