Προς το περιεχόμενο

Vista τι κάρτα;

konandrio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν πραγματικά χρειάζεστε μια κάρτα γραφικών να παίζει και κανένα παιχνίδι στο μέλλον τότε τα 300 ευρώπουλα για μια 8800 είναι μια καλή επένδυση. Προς Θεού μην νομίσετε ότι για να τρέξετε Vista χρειάζεστε και τέτοια κάρτα. Μια οποιαδήποτε κάρτα γραφικών από FX5200 και πάνω την κάνει αυτήν τη δουλειά.

Δημοσ.

Tελευταία επικρατεί ένας φόβος για τα vista.. Τι κάνουν τα συμφέροντα... Ας χαλαρώσουμε όλοι.. Όλοι νομίζουν ότι θα χρειαστούν νέο σύστημα για τα vista.. Οι παλιοί στον κόσμο των pc θα θυμηθούν τον αντίστοιχο πανικό για τα xp (και μεγαλύτερο!! ότι δεν θα τρέχει κανένα πρόγραμμα, ασυμβατότητες κλπ)..

Δημοσ.

Δεν με έχει πιάσει κανένας πανικός, τα Vista τα τρέχω 3 βδομάδες χωρίς κανένα πρόβλημα, η κάρτα μου είναι asus EN6600gt και παίζει μια χαρά, απλά έχω ξενερώσει με το pes6 γιατί μου κάνει γραμμές και δεν μπορώ να το διορθώσω με τίποτα, αυτός είναι ο μόνος λόγος που θέλω κάρτα, δεν πιστεύω να την βάλω και να έχω τα ιδία;

Δημοσ.
Εχω δοκιμασει ολους τους drivers ολοι τα ιδια σκατα!!!!!!!!!

Θέλω να ελπίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι σε επίπεδο λογισμικού. Γιατί αν όντως είναι δεν σημαίνει ότι με την 8800 εγγυημένα θα διορθωθεί. Ρώτα καλύτερα κάποιον που να παίζει PES σε μια 8800 αν έχει παρόμοια προβλήματα.

Δημοσ.

εγω θα σου συνιστούσα, πριν κάνεις την αγορά απο το εν λόγω κατάστημα (hardshop), να ρίξεις 1 ματιά στα ποστ που υπάρχουν εδω μέσα και την ταλαιπωρία και διάφορα άλλα...τρελά που έχουν τραβήξει ορισμένοι συμπεριλαμβανομένου και του παρόντος πόστερ.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...