Προς το περιεχόμενο

Bayern München

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον αγώνα τον είδα σε μπυραρία ανάμεσα σε 3 Ιταλούς και δεκάδες Γερμανούς, όλοι παππούδες. Δε συμπαθώ την Μπάγιερν και είναι γνωστό και όπως έπαιζε εχθές, φαινόταν να μην μπορεί να πάει πιο πέρα... Οι παππούδες ήταν στημένοι μέσα στο γήπεδο για να περάσουν, ο προπονητής τους έβαλε να παίξουν μπάλα που θα έπαιρνε το παιχνίδι και αυτό έκαναν. Οι βαβαροί είναι σε κάθε παιχνίδι ίδιοι, τι να παίζουν εντός με την St. Pauli, τι να παίζουν με το Αμβούργο, τι εχθές το βράδυ.

Εκτός αυτού, είμαι θαυμαστής του ζεερντοφ από πάντα και επομένως όχι αντικειμενικός, αλλά πραγματικά εχθές πιστεύω πως τον έκαναν ήρωα οι αμυντικοί της Bayern, υπήρχαν φάσεις που αναρωτιόμουν αν είχαν εντολή να μη τον μαρκάρουν ειδικά οι μέσοι.

Πάμε στη Μίλαν, ο γαυρός της Ιταλίας. Μέσος όρος ηλικίας 30φεύγα, οι περισσότεροι από τους παίκτες έχουν παίξει πάνω από 15χρόνια επαγγελματική μπάλα... Που παν με τα ραμολί;;; Αυτό το είδαμε και στον πρώτο αγώνα μετά το 60'. 10 θα φανε στον επόμενο γύρω, αν δεν πεθάνουν από υπερκόπωση.

Όσο για τη Βέρντερ, δεν είναι μόνο ο Κλόζε, παίζει μπάλα για να σκοράρει και για αυτό χρειάζονται 11παίκτες που είναι συντονισμένοι και έχουν σύστημα(τα), που τα ακολουθούν με ευλαβική ακρίβεια. Δεν έχω δει παιχνίδι της Βέρντερ και να έχω βαρεθεί, ακόμα κι όταν βάζει 1γκολ, έχει δημιουργήσει πολλές ευκαιρείες.

• Απαντ. 731
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Έλα ντε. Αυτοί οι Γερμανοί τελικά από τον Αδόλφο μέχρι και τον Ρεχάγκελ, μετά από αρκετές νίκες, ξεχνάνε τι σκατά είναι η στρατηγική.

Επίσης, στο ξαναλέω 1980, αν η Μίλαν πάει στη μηχανή της Manchester να παίξει όπως χθες, το μόνο εμπόδιο για την μάντσα θα είναι ότι δεν θα τα σερβίρουν με πατάτες.

αυτα μου ελεγες οτι θα γινουν και με την μπαγερν. αλλα ειναι πολυ εμπειρη

ομαδα και με πολυ πονηρο προπονητη. καλυτερη ομαδα θεωρητικα η

μαντσεστερ αλλα η μιλαν παιζει πολυ εξυπνα οταν θελει να παρει αποτελεσμα

στηνει μπλοκο κανονικα πισω με τον νεστα και τον γερο μαλτινι και τους

αλλους και δεν βαζεις γκολ με τιποτα. εχει και τον γκατουζο που κανει ολη

την βρωμικη δουλεια και τους σεεντορφ , πιρλο σαν συνδετικο κρικο με κακα ινζαγκι.

συνηθως τα τελευταια χρονια οταν παει τετραδα παει και τελικο. και

διασταυρωνει με μαντσεστερ ημιτελικο γιατι ειδα οτι εχεις

γραψει αν παει τελικο με μαντσεστερ.

Δημοσ.

Για τη μπάγιερν δν σκεφτόμουν (και ούτε θα σκέφτομαι στο μέλλον) για να τα πω, απλώς την υποστηρίζω. Τώρα που χέστηκα ποιός θα το πάρει, σου λέω, αν παίζανε έτσι χθες μόνο και μόνο επειδή σερνότανε και η Μπάγιερν, οκ. Αλλά αν πάνε τόσο χαλαροί τους 8 που έχουνε άμυνα και 12 να τους κάνουνε, θα τους αλλάξουνε τα πόμολα οι βρεττανοί.

Δημοσ.
Για τη μπάγιερν δν σκεφτόμουν (και ούτε θα σκέφτομαι στο μέλλον) για να τα πω, απλώς την υποστηρίζω. Τώρα που χέστηκα ποιός θα το πάρει, σου λέω, αν παίζανε έτσι χθες μόνο και μόνο επειδή σερνότανε και η Μπάγιερν, οκ. Αλλά αν πάνε τόσο χαλαροί τους 8 που έχουνε άμυνα και 12 να τους κάνουνε, θα τους αλλάξουνε τα πόμολα οι βρεττανοί.

ειδωμεν. ας περασει ο καλυτερος η ο πιο εξυπνος.

Δημοσ.

κοίτα,αν για σένα η μπάγερν είναι ότι για μένα ο παναθηναικός (δηλαδή η...1η αγάπη κ παντοτινή που λέει κ η διαφήμιση),τότε πάω πάσο! απλά, να είσαι οπαδός του Παο,του οσφπ,του οποιουδήποτε,κ να συμπαθείς την μπάγερν, είναι σα να είσαι...κρεατοφάγος με αγαπήμενο φαγητό σου τη φάβα!!!! Απλά δεν κολλάει!

ΥΓ:αυτή η μίλαν,στα 2 παιχνίδια με την μπάγερν,έκανε το τέλειο παιχνίδι (την 1η φορά μέχρι το 60). Δυστυχως,έχει ρίξει πολύ τον πήχη, παίζοντας με όλα αυτά τα ραμολιμέντα,αλλά παρολαυτα, αποδεικνύει με την 4η παρουσία στα 5 χρόνια,ότι και....μεγάλη την έχει-την φανέλα-, κ πόσο ...σαπουνόφουσκες είναι κάτι μπάγερν κλπ-μην ξεχνάμε ότι η μίλαν προερχεται κ από πρωτάθλημα αισθητά πιο δύσκολο,με πολύ πιο κουρασμένους παίχτες,κ ότι είναι αισθητά πιο δύσκολο να εξασφαλίσει κάθε χρόνο την παρουσία της στο τσου λου ).

ΥΓ2:κατά τα άλλα,παρόλη την 7αρα της αντιπαθητικης επίσης μάντσεστερ, θεωρώ ότι πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο φέτος είδα από την βέρντερ,την βαλένθια,από κάποια ματς της λίβερπουλ κ της αρσεναλ,κ από την λυόν.(ασχετο βέβαια,αλλά αληθεύει η δήλωση του προεδρου της για ενίσχυση το καλοκαίρι με μεταγραφές αξίας 240 εκατ.ευρώ? αν το ακούσει αυτό ο ταρίφας, θα πουλήσει την παε,την καε,το τακ,τον ερασιτέχνη,τη λεωφόρο,το βοτανικό,το τριφύλλι,και την γυναίκα του κ το αμάξι του μαζί στον "πρόεδρα" της λυών!!!)

Δημοσ.

Παντως εγω υποστηριζα Bayern χθες γιατι δεν παω τους Ιταλους γενικα.

Εννοειται respect σε Κακα,Ζεντορφ,Πιρλο κτλ,αλλα γενικα δεν μπορω να βλεπω τωρα τα γεροντια να πετανε 2 μπαλακια,κ να παιζουν το κατενατσιο του αιωνα.

Οι γερμανοι ηταν τοσο αχρηστοι που κανανε ηρωα τον Πιπο,που πριν να βαλει το γκολ,δεν μπορουσε να κανει μισο κοντρολ.Ελεος...

Γενικα απο ολες τις ομαδες υποστηριζω Μαντσα,και η Λιβερπουλ μου ειναι συμπαθης γενικα.(τωρα αυτο πως γινεται μη ρωτατε!).Αν παιδες,περασει η Μιλαν τελικο,θα ξενερωσω απιστευτα παντως!

Δημοσ.
Παντως εγω υποστηριζα Bayern χθες γιατι δεν παω τους Ιταλους γενικα.

Κι εγώ δεν τους πάω τους Ιταλούς (πλην της Ιντερ που την συμπαθώ γιατί οι φουκαράδες δίνουν όλα τα λεφτά, σκίζονται και βγαίνουν πάντα δεύτεροι ακόμα κι αν παίζουν μόνοι τους). Αλλά χθες ήμουν με Μίλαν για να την ΖΜΠΡΩΞΕΙ η Μάντσεστερ να γουστάρω γ@μημένες από την Μάντσα και τη Ρόμα και τη Μίλαν.

Δημοσ.
Κι εγώ δεν τους πάω τους Ιταλούς (πλην της Ιντερ που την συμπαθώ γιατί οι φουκαράδες δίνουν όλα τα λεφτά, σκίζονται και βγαίνουν πάντα δεύτεροι ακόμα κι αν παίζουν μόνοι τους). Αλλά χθες ήμουν με Μίλαν για να την ΖΜΠΡΩΞΕΙ η Μάντσεστερ να γουστάρω γ@μημένες από την Μάντσα και τη Ρόμα και τη Μίλαν.

Αυτο δεν το ειχα σκεφθει...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Και κάπως έτσι αρχίζει η καινούρια χρονιά!!!

Ψόφησε τελείως το thread παλικάρια... Δεν είμαστε και πολλοί βέβαια..εγώ και ο διάολος..(πίσω μου σ´έχω σατανά!)

Πάντως τα παλικάρια το είπαν και το έκαναν.. Για αυτό τους γουστάρω...Όχι σαν κάτι ελληνικές ομάδες... Είπαν θα δώσουμε χρήμα και σε 2 βδομάδες αγόρασαν τη μισή Ευρώπη!! Για Γερμανία φυσικά πήραμε πάλι σχεδόν ότι αξιόλογο υπήρχε...Schlaudraff, Jansen, Altintop, KLOSE..:)

Από έξω χτυπήσαμε Sosa (δεν έχω ιδέα τι κάνει το παλικάρι...τον ξέρει κανένας?) ε και μετά Ribery, Toni... (απλά πόρωση και οι 2)

Αν δέσουν οι παίχτες στην προετοιμασία πάμε για μεγάλα πράγματα (UEFA για την πλάκα) την χρονιά που μας έρχεται..και την επόμενη για ακόμα μεγαλύτερα με 1-2 προσθήκες (τέρμα και άμυνα θα έλεγα) που σίγουρα θα πρέπει να γίνουν το επόμενο καλοκαίρι:)

Αυτό που με ανησυχεί λιγάκι είναι ότι δεν πήραμε κανέναν καθαρό αμυντικογενή παίχτη.. Ντάξει οι Hamit και Jansen παίζουν δεξιά και αριστερά μπακ ανεβοκατεβαίνουν... Αλλά δεν πήραμε κανένα κόφτη ή κανένα βαρβάτο stopper... Σε περίπτωση που συμβεί κάτι σε Van Bommel ή Lucio ίσως να υπάρξει πρόβλημα... Επίσης από τη μέση και πάνω έχουμε πια απίστευτη πληθώρα και ποιότητα σε παίχτες!! Βέβαια ο ¨στρατηγός¨κάτι παραπάνω θα ξέρει από μένα, για να μην πήρε κάποιον με τόσο χρήμα που διέθεσαν κάτι θα ξέρει!

Γενικά μου αρέσει πολύ που η ομάδα έγινε πολύ πιο νεανική απότι ήταν.. Η κυρίως 11αδα θα αποτελείται από 22-26 χρονών παίχτες κατα κύριο λόγο!

67.000.000 Euro αγαπητοί φέτος για μεταγραφές...Δεν είναι και λίγα θα έλεγα...

Δημοσ.

Γενικά με τις εμφανίσεις το έχουν παρακάνει όλες οι ομάδες... Γιατί του Ολυμπιακού πόσο κάνει... 70 ευρώ...Όλες κάπου εκεί κινούνται... Δεν ξέρω πως το έχουν δει και πρέπει για 1 κομμάτι συνθετικό να πληρώνουμε τόσο χρήμα...

Εμένα προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ η περσυνή εμφάνιση...:(

Δημοσ.

Η περσινη εκτος εδρας η βυσσινι ηταν φοβερη..οσο για τις τιμες...η αντρικη κανει 70 κ αν βαλεις κ ονομα 80! (ευτυχως που μου εκανε η Large παιδικη:-P)

Επισκέπτης
Δημοσ.
Η περσινη εκτος εδρας η βυσσινι ηταν φοβερη..

ΠΑΝΤΑ οι βυσσινί είναι φοβερές εμφανίσεις ;)

Δημοσ.

Μιλάμε για τελείιιιιως άκυρο...:P:p

Αύριο είναι η πρώτη προπόνηση της ομάδας και 5 από τιε νέες μεταγραφές θα δηλώσουν το παρόν! Επίσης βγήκε και το πρόγραμμα της χρονιάς!

10.-12.08.2007 FC Bayern - FC Hansa Rostock

17.-19.08.2007 Werder Bremen - FC Bayern

24.-26.08.2007 FC Bayern - Hannover 96

31.08.-02.09.07 Hamburger SV - FC Bayern

14.-16.09.2007 FC Bayern - FC Schalke 04

21.-23.09.2007 Karlsruher SC - FC Bayern

25./26.09.2007 FC Bayern - FC Energie Cottbus

28.-30.09.2007 Bayer 04 Leverkusen - FC Bayern

05.-07.10.2007 FC Bayern - 1. FC Nürnberg

19.-21.10.2007 VfL Bochum - FC Bayern

26.-28.10.2007 Borussia Dortmund - FC Bayern

02.-04.11.2007 FC Bayern - Eintracht Frankfurt

09.-11.11.2007 VfB Stuttgart - FC Bayern

23.-25.11.2007 FC Bayern - VfL Wolfsburg

30.11.-02.12.07 DSC Arminia Bielefeld - FC Bayern

07.-09.12.2007 FC Bayern - MSV Duisburg

14.-16.12.2007 Hertha BSC - FC Bayern

01.-03.02.2008 FC Hansa Rostock - FC Bayern

08.-10.02.2008 FC Bayern - Werder Bremen

15.-17.02.2008 Hannover 96 - FC Bayern

22.-24.02.2008 FC Bayern - Hamburger SV

29.02.-02.03.08 FC Schalke 04 - FC Bayern

07.-09.03.2008 FC Bayern - Karlsruher SC

14.-16.03.2008 FC Energie Cottbus - FC Bayern

21.-23.03.2008 FC Bayern - Bayer 04 Leverkusen

28.-30.03.2008 1. FC Nürnberg - FC Bayern

04.-07.04.2008 FC Bayern - VfL Bochum

11.-13.04.2008 FC Bayern - Borussia Dortmund

15./16.04.2008 Eintracht Frankfurt - FC Bayern

25.-27.04.2008 FC Bayern - VfB Stuttgart

02.-04.05.2008 VfL Wolfsburg - FC Bayern

06./07.05.2008 FC Bayern - DSC Arminia Bielefeld

10.05.2008 MSV Duisburg - FC Bayern

17.05.2008 FC Bayern - Hertha BSC

Δεύτερη αγωνιστική πάμε Βρέμη! Εκεί θα δείξουν τι παίχτες αγόρασαμε και τι ομάδα έχουμε!! ΜΙα ωραία νίκη πόσο θα την ήθελα....

Γαμώ το κέρατο μου μέσα χάνω και τα 3 παιχνίδια από 14.09 - 17.10 επειδή θα είμαι Ελλάδα και το ένα από αυτά είναι με τη Schalke ρε πούστη... Χμμμμμμ πρέπει να βρω να δώσω κάπου το διαρκείας...hahaha

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...