1980 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 αντε και του χρονου πελατες. πηγαιντε για λουκανικα τωρα. forza ragazzi!!
Lucifer Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Εντάξει, αξίζαμε την ήττα. Να χαίρονται το 1-0 τους τα παιδιά, ήταν το ίδιο ατσούμπαλοι με εμάς αλλά αποτελεσματικότεροι στο τέρμα και τις ευκαιρίες. Μην ακούσω μαλακία πως δεν ήταν οφσάηντ μόνο, θα κάνω κατάχρηση εξουσίας.
Bougas Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 αντε και του χρονου πελατες. πηγαιντε για λουκανικα τωρα. forza ragazzi!! μιλανεζος εισαι? παντος ειναι ο πουστης ο γερμανος......πανεξυπνος. με το που ειδε την χθεσινη 7αρα της μαντσεστερ,σου λεει,κατσε να την κανουμε με ελαφρα πηδηματακια σιγα σιγα....
1980 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 μιλανεζος εισαι? παντος ειναι ο πουστης ο γερμανος......πανεξυπνος. με το που ειδε την χθεσινη 7αρα της μαντσεστερ,σου λεει,κατσε να την κανουμε με ελαφρα πηδηματακια σιγα σιγα.... ναι μιλανεζος ειμαι εσυ τι εισαι γερμαναρας? Εντάξει, αξίζαμε την ήττα. Να χαίρονται το 1-0 τους τα παιδιά, ήταν το ίδιο ατσούμπαλοι με εμάς αλλά αποτελεσματικότεροι στο τέρμα και τις ευκαιρίες. Μην ακούσω μαλακία πως δεν ήταν οφσάηντ μόνο, θα κάνω κατάχρηση εξουσίας. καθαρο οφσαηντ αλλα οπως εξελιχτηκε η φαση νομιζω το αξιζε το γκολ στην συγκεκριμενη φαση. γενικα φανηκε η εμπειρια καθαρα της μιλαν.
Dreamstorm Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Τα κατάφερε πάλι η Μίλαν...Πάμε γερά πάλι φέτος , manchester τρέμε Offside , αλλά ρε παιδιά ήταν τόσο οριακό που εκείνη τη στιγμή τι να δώσει; Του'κάτσε να το αφήσει.
Bougas Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 ναι μιλανεζος ειμαι εσυ τι εισαι γερμαναρας? manchester united.πρωταθλητρια ευρωπης 2006-2007
KWSN_Men Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Η μόνη ελπίδα μας να μην το πάρουν οι κοκκινοκώληδες λοιπόν εφέτος είναι είναι η Μίλαν.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Aσε ρε ψαρα, με την Μιλαν.ΦΑΝΕΛΑ-ΦΑΝΕΛΑΡΑ δεν λεω και απεθαντη ομαδα αλλα στο φιναλε καποιοι πρεπει να φορανε και τις φανελες, ε και οταν θα ερθει η ωρα να μαρκαρει ο Μαλντινι τον Ροναλντο το ξερω οτι λογω εμπειριας θα ξερει 5 λεπτα πριν τι θελει να κανει αλλα οτι θελει το μυαλο πρεπει να μπορει και το σωμα.Δυσκολα πολυ αλλα αισιοδοξος. Εντομεταξυ λες να εχει την τιμη η Αθηνα να δει τον 1ο τελικο Λιβερπουλ-Μαντσεστερ?Μιλαμε δεν θα ειναι ματς, ονειρωξη θα ειναι
Lucifer Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Αν με κάποιο μαγικό τρόπο η Μίλαν φτάσει στον τελικό με την Μάντσα, και παίξει όπως έπαιξε σήμερα, θα μαζέψει διψήφιο. Η Μπάγιερν δεύτερη δεκάδα, δε το συζητώ. Αν πρέπει να τον πιεί για να μάθουν να συνεννοούνται, ας τον πιεί. Αν είναι να μην κρατάμε κέντρο κάθε φορά που τραυματίζεται ο γουρουνοκαβαλάρης, ε σάλτα, δεν είμαστε ρεάλ να έχουν μονάδες. Ομάδα θέλουμε, και σήμερα μόνο ο Λαμμ το 'χε στο νου του.
Steven Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Συμφωνώ απόλυτα με τον Luci. Δίκαια χάσαμε,όχι επειδή η Milan έπαιξε μπάλα...καλύτερα παίξαμε εμείς βασικά, απλά έπαιξαν πολύ έξυπνα και εκμεταλεύτηκαν στο έπακρο τις ευκαιρείς που είχαν. Ο Lahm έκανε τρομερό παιχνίδι και σήμερα κατάλαβα γιατί ο Schweini ήταν πάντα εντεκάδα παρά τις πολύ μέτριες εμφανίσεις του αυτή τη χρονιά. Ο Lucio πραγματικά ζωγράφιζε σήμερα. Το παλικάρι έπαιζε για 5 και τα έδωσε όλα. Ακόμα και μπάλα κατέβαζε μερικές φορές. Οι υπόλοιποι ήταν παρόντες απόντες. Ο Roy απογοήτευση.. Ελπίζω να πήρε το μύνημα η διοίκηση και να κάνει σωστές κινήσεις το καλοκαίρι, ειδικά τώρα που θα φύγουν και αρκετοί παίχτες από την εντεκάδα. Ας ελπίσουμε να βγούμε ΤΣ Λ για να υπάρχει και ένα επιπλέον κίνητρο για χώσιμο χρημάτων. Προπονητή έχουμε πάντως.
antreaslam Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 τι χαρα!!!αφού κάθε πρώτο ευρωπαικό γύρο μου έρχονται τα πρώτα ευχάριστα μαντάτα, ότι ο οσφπ βγήκε 4ος,μετά καταστρώνω το σχέδιο κατάρας για τις υπόλοιπες μισητές ομάδες!!! φέτος, το έργο μου ήταν πιο εύκολο,μια που η γιουβέντους είναι στη 2η κατηγορία,οπότε ήλπιζα μόνο να αποκλειστεί η μπάγερν. Φτάνοντας στα ημιτελικά, έχουμε 2 πολύ βαριές φανέλες ,μια νεοπλουτη,κ την...μάντσεστερ,που δε θέλω να σχολιάσω,γιατί θα πικράνω τον κάιζερ κ αρραβωνιάζεται το παιδί!!! ΥΓ:Η μοναδική γερμανική ομάδα που ξεφεύγει από το κλασσικό βαρετό , δυνατό κ άτεχνο γερμανικό στυλ,είναι η βέρντερ....
antreaslam Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 εγώ αυτό που ξέρω για τη βέρντερ,με κλόζε ή όχι, είναι ο τρόπος παιχνιδιού της. Δεν είναι κάτι εξωπραγματικό,δεν είναι νοτιοαμερικάνικο,αλλά επιτίθεται με πολλούς παίχτες,δεν έχει πολλους ξυλοπόδαρους,που το να κάνουν μια τρίπλα ισοδυναμεί με τον 13ο αθλο του ηρακλή,κ γενικότερα, σου δίνει την εντύπωση ομάδας που προσπαθεί να μην παίξει το κλασσικό βαρετό γερμανικό ράγκμπι...εεε,ποδόσφαιρο εννοουσα!
1980 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 manchester united.πρωταθλητρια ευρωπης 2006-2007 ε εδω ερχομαι σε συνχυση γιατι γουσταρω και τις δυο ομαδες μαντσεστερ ημουν απο πιτσιρικι οποτε οποια και να περασει μου κανει αρκει που βγηκε εξω αυτη η τρισκαταρατη μπαγερν. δεν θα περασει ευκολα η μαντσεστερ την μιλαν η μιλαν οταν παει στους 4 κατα πασα πιθανοτητα παει τελικο εχει φοβερη εμπειρια που δεν διαθετουν οι παιχτες νομιζω της μαντσεστερ στην πλειονοτητα τους αυτη την στιγμη. βερντερ οπως ειπες χαλαρα η μονη συμπαθητικη γερμανικη ομαδα. και αυτον τον πιζαρο τι τον ειχατε στον παγκο ρε παλικαρια με το που μπηκε εκανε ποσες ευκαιριες ακου σιωπηλη τιμωρια καθηστε τωρα στον καναπε. το οφσαιντ τελικα οντως ηταν αλλα πολυ οριακο οταν το εδειξε απο αλλες καμερες. α ναι μην το ξεχασω στην τριπλα του κακα τα ξανθα παλικαρια γιατι κοιταζαν απο την αλλη ειχε καμια ωραια γκομενα στις κερκιδες?(ιταλιδα παντα ετσι)
Lucifer Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Έλα ντε. Αυτοί οι Γερμανοί τελικά από τον Αδόλφο μέχρι και τον Ρεχάγκελ, μετά από αρκετές νίκες, ξεχνάνε τι σκατά είναι η στρατηγική. Επίσης, στο ξαναλέω 1980, αν η Μίλαν πάει στη μηχανή της Manchester να παίξει όπως χθες, το μόνο εμπόδιο για την μάντσα θα είναι ότι δεν θα τα σερβίρουν με πατάτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα