Steven Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Ρε παλικλάρια... Τι γίνεται φέτος στην Bundesliga??? Και πάλι έχασαν βαθμούς η Schalke και η Stuttgart, φέρνοντας και οι 2 ισοπαλίες...!!! Με νίκη αύριο πιάνουμε δεύτερη θέση 4 βαθμούς πίσω από Schalke, αλλά έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα ακόμα και με ήττα δεν χάνεται απολύτως τίποτα. Φυσικά εννοείται πως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να χάσουμε... Πάμε να κλείσουμε την φανταστική αυτή εβδομάδα με μια χαλαρή νίκη:p
insomniaK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Άντε να μη μελέτε και πικρόχωλο με τους Βαυαρούς, έπρεπε να κερδίσουν εχθές, έπαιξαν καλύτερα, έκαναν ευκαιρίες αλλά ήταν τραγικοί στην τελική προσπάθεια...
Steven Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Πράγματι ήταν άθλιοι στην τελική προσπάθεια... 2 δοκάρια και ένα σωρό ευκαιρείες και οι άλλοι με τη μοναδική τους ευκαιρεία έβαλαν και γκολ για το οποίο ευθύνεται ο Kahn και η άμυνα.... Τι να κάνουμε... Αυτό είναι το ποδόσφαιρο... Συνεχίζουμε και θα δούμε στην πορεία τι θα γίνει!
system Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Πού είσαι ρε Κόνι να μιλήσεις για την ομάδα σου;
MrJT Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 OΛEEEEEEEEEE!!!!!! Ωραίος Steven! Τα θέματα για την Bayern που γράφεις με πόρωσαν! Είμαι 21 χρονών και από 12 - 13 χρονων που θυμάμαι τον εαυτό μου να πρωτοασχολούμαι με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δεν θυμάμαι καμία άλλη ομάδα να με έχει κερδίσει τόσο πολύ. Όσο για τα περί άτεχνων και ατσούμπαλων Γερμανών ας μου πει ένας ότι παίχτες σαν τον Schweinsteiger και τον Lahm στερούνται τεχνικής!
Steven Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μετά από την απογοήτευση της ποηγούμενης βδομάδας (έξω δεν μπορούν να νικήσουν άραγε?) σήμερα πήραμε τα σώβρακα από τους πρώτης του πρωταθλήματος. Πατήσαμε πάνω στα πτώματα της Schalke και τους βάλαμε 2 έτσι απλά και πάλι με πάρα πολλές χαμένες ευκαιρείες!! Ο Roy είναι απλά παιχτούρα!! Πηγαίνετε να δείτε τι έβαλε το παλικάρι στο 3ο λεπτό. Απλά απίστευτός. Μετά έχασε βέβαια τα κέρατα του. 3 κλασσικές αν μέτρησα καλά... Και σε σχέση και με τα άλλα αποτελέσματα είναι και πάλι όλα ανοιχτά. Πολύ ενδιαφέρον και αγωνία το φετινό πρωτάθλημα. Είμαι πια σίγουρος ότι όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική. Μέχρι τότε κανεις δεν θα είναι σίγουρος για τίποτα. Να δουμε τι θα βγει! Και τώρα ήθρε η ώρα της Milan. Την Τρίτη χωρίς Kahn και Van Bommel στον Μιλάνο. Δεν ξέρω γιατί αλλά είμα ιπολύ αισιόδοξος παρόλο που οι προηγούμενες αναμετρήσεις μας εξελίχτηκαν σε εφιάλτη οι περισσότερες...
1980 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 μακαρι να ζησετε ακομα εναν εφιαλτη γερμαναραδες. φορζα μιλαν.
Steven Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Για να ακούσω??? Τι λέμε??? Μήπως το matchaki έπρεπε να είναι 1-2?????? Μήπως λέω εγώ ήταν μούφα το πέναλτυ. Όχι απλά μούφα, ο ορισμός του καθαρού διωξίματος και ο ορισμός του κλασσικού πούστη Ιταλού παίχτη??? Δεν πειράζει ρε μίλησε στο τέλος η ομάδα. Μίλησε η ψυχή!! Να δω πόσους αγώνες θα παίξουμε με κόντρα διαιτητή ακόμα... Δεν έφτανε το 1 πέναλτυ με τη Ρεαλ. Είχαμε κι άλλο. Δεν πειράζει ρε, τους κερδίζουν και τους 2.. Ελάτε Μόναχο να σας πάρουμε από πίσω παλιοτσάτσοι Ιταλιάνοι!! Χωρίς σάλιο.....
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Τραγικό το "πέναλτι". Στην αρχή νόμιζα ότι έδωσε θέατρο... Πώς λένε τον κόρακα στα Γερμανικά; Das Koraken; Σπάω να θυμηθώ σε ποιο ματς "ξαναζωγράφισε" ο Ρώσος, αλλά με τίποτε. Τέλος πάντων, ενδιαφέρον παιχνίδι (σε σχέση με το Αϊντχόβεν-Λίβερπουλ...)
john1987 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Αφου επισημανω οτι υποστηριζω Bayern,επειδη δεν παω τους Ιταλους,να ρωτησω κατι. Εγω γιατι ειδα 2 καθαρα πεναλτι υπερ της Μιλαν,εκ των οποιων το ενα μονο καταλογιστηκε?Ενταξει,το πρωτο ηταν ο ορισμος,το δευτερο δινοταν.
1980 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 στην ρεβανς εκει στην γερμανια να φτιαξετε πολλα απο αυτα τα μεγαλα λουκανικα θα σας χρειαστουν για να φυγει η πικρα του αποκλεισμου. εξω η γκεσταπο απο το τσαμπιονς λιγκ.
Steven Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Εγω γιατι ειδα 2 καθαρα πεναλτι υπερ της Μιλαν,εκ των οποιων το ενα μονο καταλογιστηκε?Ενταξει,το πρωτο ηταν ο ορισμος,το δευτερο δινοταν. Κοίτα για το πρώτο μπορούμε να συζητήσουμε... Για το δεύτερο τι να σου πω... Δεν ξέρω πως δίνεται ένα πέναλτι όπως λες από τη στιγμή που ο αμυντικός πάρει πρώτα μπάλα, ακόμα και αν μετά πάρει πόδια... Πιστεύω ότι η κάμερα και τα ριπλευ ήταν καθαρά... Τελείως μπάλα όμως...
Lucifer Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 στην ρεβανς εκει στην γερμανια να φτιαξετε πολλα απο αυτα τα μεγαλα λουκανικα θα σας χρειαστουν για να φυγει η πικρα του αποκλεισμου. εξω η γκεσταπο απο το τσαμπιονς λιγκ. 2-2 με ψεύτικο πέναλτυ στο μιλάνο? χαχα, ελάτε στην αρένα, θα έχουμε έτοιμα 11 ωμά και αλμυρά λουκάνικα. όχι γκεστάπο, το βάδισμα της χήνας θα σας βάλουμε να κάνετε -όπως το 39 που τρέχατε για τα θελήματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Ωραίο παιχνίδι ήταν! Εγώ το ευχαριστήθηκα πολύ πάντως, ιδιαίτερα γιατί δεν υποστήριζα κάποια από τις δύο ομάδες (ίσως λίγο περισσότερο την Μπάγερν λόγω αντιΜιλανισμού). Το δεύτερο δεν ήταν με τίποτα. Το πρώτο συζητιέται. Εγώ βλέπω να παίρνει και λίγο μπάλα, αλλά... θα ήθελα να το ξανάβλεπα, δεν εκφράζω γνώμη καλύτερα. Πολύ έξυπνα το έπαιξε ο προπονητής της Μπάγερν. Μπράβο του. Ανάγκασε την Μίλαν να παίξει Βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο αντί για Ιταλικό και κατά τη γνώμη μου το πλήρωσε τελικά. Πιστεύω ότι θα περάσει εύκολα η Μπάγερν (2-0)
1980 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 2-2 με ψεύτικο πέναλτυ στο μιλάνο? χαχα, ελάτε στην αρένα, θα έχουμε έτοιμα 11 ωμά και αλμυρά λουκάνικα. όχι γκεστάπο, το βάδισμα της χήνας θα σας βάλουμε να κάνετε -όπως το 39 που τρέχατε για τα θελήματα. lol! καλα παντωs φτιαχτε πολλα λουκανικα θα σας χρειαστουν καλυτερα αυτα παρα τα ιταλικα και τα βραζιλιανικα κρυοκωλοι γερμανοι .. τα μεγαλα λαμογια του ευρωπαικου ποδοσφαιρου ξερουν παντα να επιβιωνουν δεν ειναι ξανθομαλικα ρομποτακια που εκτελουν κατα γραμα τις εντολες του προπονητη απογονου αξιωματικου της γκεσταπο(μιλαμε ο τυπος μονο η σβαστιγκα του λειπει). ειδωμεν..... forza milan!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα