The_Edge Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 [...] στηβ, τρελή πικ. Πέρυσι που πήγα στο Arena δε θυμάμαι να πουλούσαν τέτοια hotdog :-D Αν πουλούσαν, έκανα μαλακία που δεν πήρα :-D
Lucifer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Την επόμενη φορά weißwurst μισού μέτρου. Για σπόντα στους Ισπανούς.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Πολύ πολιτισμός, πάντως, μετά το ανύπαρκτο πέναλτι που το δέχτηκαν ευχαρίστως οι της Ρεάλ, τους ακύρωσε "κανονικό" γκολ και το δέχτηκαν κι αυτό αδιαμαρτύρητα. Εμένα μου φάνηκε για χέρι, αλλά τα ριπλέι των Γερμανών ήταν τραγικά χθες. Οπότε, για να γίνω ολίγον Βερνίκος, αναφωνώ: "Στήσιμο", "το έδωσαν", "τώρα αρχίζουν τα δύσκολα" και εύχομαι καλή συνέχεια.
insomniaK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δεν ακούμπησε με το χέρι, αλλά πια δεν έχει και σημασία. Μέχρι και ο βαυαρός παρουσιαστής πριν πάρει είδηση ότι ακυρώθηκε, πέταξε ένα βούντεμπαρ για το γκολ... Άντε τώρα να δούμε ποιος θα την αποκλείσει (μαζί και την Τσέλσι)...
Lucifer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Γτ δλδ εσύ ποιά θεωρείς πιο άξια ομάδα στο φετινό?
Lucifer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Χουμ δν ξέρω. Με μπάρτσα πάντως ήταν απογοητευτικοί. Αμφότεροι. Μακάρι να φτιάξουν όπως δείχνει να φτιάχνει και η Bayern σιγά-σιγά να δούμε μπάλα και όχι αμυντικές κλειστοφοβίες.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Συνήθως προτιμώ τον έτερο Αντώνη, όμως ο Καρπετόπουλος έχει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τον Μπαγκς Μπάνι στην sportday. Θα μου πείτε, τι σχέση έχει ο Ροναλδίνιος με τους Γερμανούς; Καμία, αλλά επειδή λέγατε για Λίβερπουλ-Μπάρτσα... Παρεμπιπτόντως, η Bayern κοιτάει να ψήσει τον Ότμαρ να μείνει...
insomniaK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Χουμ δν ξέρω. Με μπάρτσα πάντως ήταν απογοητευτικοί. Αμφότεροι.Μακάρι να φτιάξουν όπως δείχνει να φτιάχνει και η Bayern σιγά-σιγά να δούμε μπάλα και όχι αμυντικές κλειστοφοβίες. Ρε συ, εδώ μιλάμε για την Μπάγερν Μονάχου μην το ξεπαστρέψουμε το θέμα, αλλά αφου ρωτάς θα αντιστρέψω το ερώτημα, ποια άλλη από τις 14 ομάδες θα μπορούσε να αποκλείσει την Μπάρτσα; Όποιος απαντήσει, ας βάλει και κάτι σχετικό με την Μπάγερν... Όπως, ποιος θα πάρει τη θέση του Καν του χρόνου;;;
Steven Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Πέρυσι που πήγα στο Arena δε θυμάμαι να πουλούσαν τέτοια hotdog Αν πουλούσαν' date=' έκανα μαλακία που δεν πήρα [/quote'] Καλά θυμάσαι.. Από τα μέσα της φετινής χρονιάς τα έχουν... Αλλά όχι και hot dog...Τστστστσ... Here is Bayern...δεν είμαστε αμερικανάκια.. Το συγκεκριμένο λέγεται Rote Riesenbratwurst, κοινώς κόκκινο τεράστιο ψητο λουκάνικο... Εδώ που έχει φτάσει πια το cl τα πάντα μπορούν να συμβούν... Ειδικά όταν μιλάμε για 2 μόνο παιχνίδια και με την δύναμη που έχουμε στο Μόναχο... Σίγουρα υπάρχουν πιο ποιοτηκές ομάδες που αυτή τη στιγμή μάλλον παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο από εμας, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα... Αφήστε που όπως λεει και ο Luci έχουν ήδη ανέβει αρκετά και ας ελπίσουμε να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της ομάδας... Πολλά θα παιχτούν και στον κυριακάτικο αγώνα με την Werder... Θα δείξουν αν πάνε για πρωτάθλημα ή για 2η-3η θέση... Με αυτά που βλέπω πάντως, από τότε που ανέλαβε ο Ottmar, νομίζω όλοι θα θέλανε να μείνει... Δεν είναι μόνο οι σημαντικές νίκες, είναι ότι παίζουν και πολύ καλύτερη μπάλα... Και επιτέλους βρέθηκε και κάποιος να στρώσει και να εμπιστευτεί τον Podolski... Άντε να δούμε τι μας επιφυλλάσει την Κυριακή ο αγώνας! Όπως, ποιος θα πάρει τη θέση του Καν του χρόνου;;; Έχει πει ότι θα σταματήσει? Πάντως η αλλαγή τερματοφύλακα είναι ένα φλέγον θέμα και δεν υπάρχει φως στο τούνελ δυστηχώς...
Giourkas1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Πάντως η αλλαγή τερματοφύλακα είναι ένα φλέγον θέμα Θυμάστε τον Hildebrand?Τι απέγινε αυτός?Επαιζε θυμάμαι στη Stutgart στο Champions League και νομίζω ήταν 3ος τερματοφύλακας στο μουντιάλ.
Steven Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 And Milan it is... Πάλι σταθήκαμε άτυχοι, ας το πούμε έτσι, καθώς το δικό μας θα είναι το μόνο κλασσικό derby αυτής της φάσης... Ούτε ένα Manchester - Chelsea δεν έπεσε... - πουτάνα κληρωτίδα - να φύγει ένας από τους 2... Πάντως η Μίλαν είναι αντίπαλος που ΣΙΓΟΥΡΑ περνιέται με καλό ποδόσφαιρο και την απαιτούμενη τύχη... Έχουμε και τον δεύτερο αγώνα στο Μόναχο... Πάλι θα μου βγει η φωνή... Δεν θα μπορώ να μιλήσω για καμια βδομάδα μετά.. Και άμα περάσουμε θα έρθει η σειρά της Manchester, απότι φαίνεται, και πάλι με πλεονέκτημα έδρας... Άντε να δούμε... Its not bad... Ας ελπίσουμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα στην Ιταλία και τότε είμαστε στους 4... Τώρα έχουμε Werder βέβαια!! Πάμε γερά για το double!!!:D
Dreamstorm Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 ...Πάντως η Μίλαν είναι αντίπαλος που ΣΙΓΟΥΡΑ περνιέται με καλό ποδόσφαιρο και την απαιτούμενη τύχη... Αντίστοιχα, σε ένα μήνα , αν η Μίλαν παίξει την μπάλα που μπορεί, σίγουρα είναι ένας αντίπαλος που δεν περνιέται με τίποτα. Φέτος με πολύ άσχημη χρονιά , ποντάρουν πολλά στο CL. Εδώ ο Αντσελότι φοβόταν να παίξει με δεύτερο επιθετικό με την Σέλτικ , για να σιγουρέψει όσο το δυνατόν το 0! Θα γίνει χαμός πάντως , ανυπομονώ για τα παιχνίδια και εύχομαι να περάσει η Μίλαν!
Lucifer Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου Μιλαν τελευταία. Τι κάνει, έχει το σύνδρομο του κατενάτσιο ή παίζουν σαν άνθρωποι?
Dreamstorm Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Στη Serie A , προσπαθούν για την τέταρτη θέση , η παραμονή του Αντσελότι ακούγεται ότι εξαρτάται από το αν θα καταφέρουν να τερματίσουν τέταρτοι , ή να πάρουν το CL. Μέχρι τον αγώνα με την Μπάγερν , λογικά θα έχουν επιστρέψει Νέστα και Σερτζίνιο.Τώρα οι παίκτες... Γκατούζο κλασικά τρέχει πάνω κάτω, κάνει τα πάντα , Κακά , Πίρλο και Ζέεντορφ τον τελευταίο μήνα έχουν ανέβει αρκετά. Κλασικός Μαλντίνι πίσω και μπροστά Ιντζάκι , Τζιλαρντίνο με τον τελευταίο να έχει πρόβλημα , μπορεί και να φύγει με την απόκτηση του Ρονάλντο. Νομίζω μεθαύριο παίζουν με την Ίντερ , εκεί θα κριθούν πολλά. Άμα την πετύχεις σε καλή μέρα, δύσκολα τα πράγματα. Τώρα το πως παίζουν , αυτο εξαρτάται από τον Αντσελότι. Μπορεί τρελό κατενάτσιο , αλλά και τρελή επίθεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα