Προς το περιεχόμενο

Bayern München

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσόντα???? Τσόντα!!!

Και με κόντρα διαιτητή και μούφα πέναλτι (πρώτα τράβηξε ο Robinho τον Van Bommel έχω την εντύπωση) Και από τη στιγμή που σφύριξε έκανα 5 δευτερόλεπτα να δείξει τι ήθελε ο πούστης... Σκεφτόταν ποιον να κάψει ο αλήτης!!!

Ααααα ναι ξέχασα και βάλαμε γκόλ στο 11ο... Λεπτό?? Όχι λεπτό... Στο 11ο ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ!! Το είπα ότι θα μιλήσει ο νόμος του Roy!!! Τι έβαλε ο άνθρωπος!!! Του πήρε τα σώβρακα του Casillas, που κατά τα άλλα ήταν εκπληκτικός!! Θα τους είχαμε βάλει 4 άμα δεν υπήρχε...

Μιλάμε για ηδονή.... Απίστευτη ατμόσφαιρα...Δεν περιγράφεται με λόγια.... Μόνο με φωτογραφίες που έρχονται σε λίγο...και ούτε... Άμα δεν είσαι μέσα.....

Ποιός θα είναι ο επόμενος??

Δημοσ.

Πάντως, τα σύκα-σύκα, όπως δν ήταν πέναλτυ αυτό που τους δώσανε, έτσι δν ήταν χέρι και αυτό που ακύρωσε το γκολ. Και η Ρεάλ πραγματικά έπαιξε καλή μπάλα σήμερα, είχαμε μεν περισσότερη κατοχή, αλλά είχαν πολύ όμορφη συνοχή με αποτέλεσμα να δούμε καλή και ποιοτική μπάλα. Αν μη τι άλλο, έπεσαν περήφανα -εκτός από το blitzkrieg στο 15ο δευτερόλεπτο.

Δημοσ.
Τσόντα???? Τσόντα!!!

Και με κόντρα διαιτητή και μούφα πέναλτι (πρώτα τράβηξε ο Robinho τον Van Bommel έχω την εντύπωση) Και από τη στιγμή που σφύριξε έκανα 5 δευτερόλεπτα να δείξει τι ήθελε ο πούστης... Σκεφτόταν ποιον να κάψει ο αλήτης!!!

Ααααα ναι ξέχασα και βάλαμε γκόλ στο 11ο... Λεπτό?? Όχι λεπτό... Στο 11ο ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ!! Το είπα ότι θα μιλήσει ο νόμος του Roy!!! Τι έβαλε ο άνθρωπος!!! Του πήρε τα σώβρακα του Casillas, που κατά τα άλλα ήταν εκπληκτικός!! Θα τους είχαμε βάλει 4 άμα δεν υπήρχε...

Μιλάμε για ηδονή.... Απίστευτη ατμόσφαιρα...Δεν περιγράφεται με λόγια.... Μόνο με φωτογραφίες που έρχονται σε λίγο...και ούτε... Άμα δεν είσαι μέσα.....

Ποιός θα είναι ο επόμενος??

οχι φωτο με γερμαναραδες αρκει η ηττα.

Δημοσ.

Έπαιξε η Ρεαλ καλή μπάλα αλλά η Bayern έπαιξε καλύτερη... Μακράν το πιο καλό παιχνίδι που έχω δει φέτος από την Bayern αλλά και σαν σύνολο!! Και ήρθε και στο καλύτερο σημείο!:)

Χάσαμε πολλές κλασσικές ευκαιρείες... Μέτρησα τουλάχιστον 3 τετ-α-τετ εκτός από το γκολ και αρκετά ακόμη σουτάκια και κεφαλιές... Παραπονιόμαστε και για χέρι μέσα στη περιοχή στα τελευταία λεπτά αλλά ήταν στην άλλη πλευρα από εκεί που ήμουν και δεν έχω άποψη...

Της Real δεν ήταν χέρι?? Ήμουν σε εκείνη την πλευρά και μου φάνηκε καθαρό....

Σε παρακαλώ 11ο δευτερόλεπτο... Το γρηγορότερο γκολ ever με διαφορά 9 δευτερολέπτων από το δεύτερο...

@1980: Το γερμαναδάρες είναι ολιγον τι προσβλητικό, έτσι όπως το ενοείς τουλάχιστον εσύ.... Άμα δεν θες μην μπεις να τις δεις, δεν σε αναγκάζει κανένας... Ξυδάκι που λέει και ο φίλος μας ο Kaizer..:P:p

Δημοσ.

ρε απατεωνες που το ειδε το κορακι το χερι στην γκολαρα? και το πεναλτυ της

ρεαλ μουφα ομως.

Δημοσ.

hpim2225cm9.th.jpg

Αποκλειστικά αφιερωμένη στον Luci...(me, πολύ καραγκιόζης εεε?? το καπελάκι πολύ γαμάτο:D)

hpim2269pl8.th.jpg

Ο ναός....Τα λόγια είναι περιτά νομίζω....

hpim2230fo1.th.jpg hpim2231vs8.th.jpg hpim2234ug9.th.jpg

hpim2236ib6.th.jpg hpim2244uc6.th.jpg hpim2241zg4.th.jpg hpim2248vq8.th.jpg

P.S. Sorry για το μέγεθος των φώτο . Απλά δεν ήθελα να ρίξω πολύ την ποιότητα... Έτσι κι αλλιώς σχεδόν όλοι είμαστε DSLάτοι πια...

Δημοσ.

@1980: Το γερμαναδάρες είναι ολιγον τι προσβλητικό, έτσι όπως το ενοείς τουλάχιστον εσύ.... Άμα δεν θες μην μπεις να τις δεις, δεν σε αναγκάζει κανένας... Ξυδάκι που λέει και ο φίλος μας ο Kaizer..:P:p

αυτο τωρα το ειδα . γερμανος εισαι ρε φιλε και προσβληθηκες? για παρτο αλλοιως.

Δημοσ.

Όχι αλλά τι σημαίνει αυτό? Πρέπει να είμαι Γερμανός για να προσβληθώ? Και στην τελική δεν προσβλήθηκα...απλά σου είπα ότι δεν θεωρώ σωστή αυτή την έκφραση....

Και αμα θες να το πάρω αλλιώς μπορεί ο πατέρας μου, η μητέρα μου, η θεία μου κλπ να είναι Γερμανοί...

Τέσπα ασήμαντο θέμα μπροστά στη σημερινή νίκη!!! :D

Αναρωτιέμαι τώρα αν θέλω καμιά PSV ή αν θέλω καμιά Chelsea, Manchester... Και οι 2 επιλογές έχουν τα καλά και τα κακά τους... Θέλει σκέψη... Βέβαια στο τέλος η κληρωτίδα θα μιλήσει τελευταία...

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο μένα.

Αν και φανατικός οπαδός της Bayern εδώ και χρόνια (την βλέπω σχεδόν κάθε σαβατοκύριακο) θα γράψω εδώ πρώτη φορά.

Ρε παιδιά ΗΜΑΡΤΟΝ!!! Δηλαδή είδατε τις φάσεις, είδατε το replay ... ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΜΟΣ??

Δηλαδή κάνει control με το πόδι και μετά την σταματάει με το χέρι !! Το έδειξε 2 φορές, το έδειξε το supersport σε replay όλοι είπαν (τυφλοί δεν είναι) ότι ήταν καθαρό χέρι... Ε ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΡΕ παλικάρια :)

btw: Την άλλη βδομάδα έρχομαι Μόναχο και θα δω απο κοντά to allianze arena.

Steven thx φιλε για τις φωτογραφίες μέσα απο το γήπεδο.

Δημοσ.
Καλησπέρα και απο μένα.

Αν και φανατικός οπαδός της Bayern εδώ και χρόνια (την βλέπω σχεδόν κάθε σαβατοκύριακο) θα γράψω εδώ πρώτη φορά.

Ρε παιδιά ΗΜΑΡΤΟΝ!!! Δηλαδή είδατε τις φάσεις, είδατε το replay ... ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΜΟΣ??

Δηλαδή κάνει control με το πόδι και μετά την σταματάει με το χέρι !! Το έδειξε 2 φορές, το έδειξε το supersport σε replay όλοι είπαν (τυφλοί δεν είναι) ότι ήταν καθαρό χέρι... Ε ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΡΕ παλικάρια :)

btw: Την άλλη βδομάδα έρχομαι Μόναχο και θα δω απο κοντά to allianze arena.

Steven thx φιλε για τις φωτογραφίες μέσα απο το γήπεδο.

μαλλον στο σουπερσπορτ ειναι τυφλοι δεν ακουμπησε καθολου χερι.

Δημοσ.

Παιδιά τι να σας πω, Bayern υποστηρίζω, δν έχω κανένα συμφέρον να το παίζω τρελός, απλώς στο ένα κ μοναδικό ρηπλέη που έδειξε η ΝΕΤ (δε ζηλεύω, όχι) δεν φάνηκε να ακουμπάει. Αν έχετε κανένα λινκ, καμία πικ, κάτι, δώστε.

στηβ, τρελή πικ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...