_linuslost_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Για να τα λέμε όλα και πολύ να σας είναι που πηγατε στους 4 φέτος με αυτό τ ρόστερ...
Lucifer Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Καλόμαθες εσύ με την τριάδα τώρα και μας κοιτάς αφ' υψηλού ε «Δίνω συγχαρητήρια στην Ατλέτικο. Εμείς αποτύχαμε και όποιος αποτυγχάνει, δεν έχει ποτέ δίκιο. Προσπαθήσαμε τρία χρόνια να φτάσουμε στον τελικό, ελπίζω ο Αντσελότι να τα καταφέρει τις επόμενες σεζόν, αλλά είμαι υπερήφανος για ό,τι κάναμε» είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Κάθομαι σα το γέρο μέσα στο σπίτι και ρίχνω μάνες και παναγίες
_linuslost_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Κοιτά, φυσικά κ έχει κάνει λάθη... Δεν εξετάζω αυτό! Απλώς λέω ότι παίζατε για καιρό με άμυνα ανάγκης, χωρίς Ρομπέν, με ριμπερι που δεν πατάει καλά αφού είχε να παίξει 1,5 χρόνο και Λεβαντοφσκι να μην είναι σε φόρμα
Lucifer Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Κοιτά, φυσικά κ έχει κάνει λάθη... Δεν εξετάζω αυτό! Απλώς λέω ότι παίζατε για καιρό με άμυνα ανάγκης, χωρίς Ρομπέν, με ριμπερι που δεν πατάει καλά αφού είχε να παίξει 1,5 χρόνο και Λεβαντοφσκι να μην είναι σε φόρμα Βρε δε διαφωνώ, απλώς δε νομίζω ότι η μπάγιερν ήταν ποτέ (όσο την παρακολουθώ εγώ ε, δεν είμαι κανένας γνώστης) η ομάδα που βασιζόταν στο ρόστερ με τον τρόπο που το κάνουν οι μεγάλες ομάδες εκτός μπουντεσλίγκα. Δες δλδ τους "σούπερ σταρ" διαχρονικά τα τελευταία χρόνια, κάτι μπάλακς και κάτι ποντόλσκις και κλόζε (ωραία χρόνια) και τώρα μίλερ και λεβαντόφσκι. Δεν είχαμε ποτέ Ραούλ και Φίγκο και Ζιντάν και Ρονάλντο, πόσο μάλλον ΣΜΝ. Στην ουσία αυτό που γινόταν πριν τον βρωμερό βρωμιάρη Πεπ, ήταν όχι_παικτάρες εξαιρετικά δεμένοι σαν ομάδα από τις ακαδημίες. Αυτό που έκανε και κάνει η μπάρτσα στην ουσία, απλώς εμείς δε το κάνουμε τόσο επιτυχημένα. 1
HALF EVIL Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ο Αλάμπα είναι μέγας παίχτης αλλά παίζει σε λάθος θέση. Ο Κόμμεν εμένα μου φαίνεται ότι θα μπορούσε να γίνει μεγάλο αστέρι. Ο Αλκάνταρα επίσης πολύ καλός. Ο Γκαίτσε γιατί δεν παίζει; Έχει ρόστερ η Μπάγιερν και ίσως η λογική της Διοίκησης να είναι . όχι μεγάλες πριμαντόνες τύπου Ρονάλντο, Μέσσι κλπ. Ντεφορμαρίστηκε ίσως στην πιο ακατάλληλη στιγμή. Ιδίως Μύλλερ και Λεβαντόφσκι. Ειδικά ο εκνευρισμός του δεύτερου που δεν του έβγαινε τίποτα , ήταν εμφανέστατος στον αγώνα Ο Ρόμπεν είναι πλέον παρελθόν. Ας το ξεπεράσουν αυτό επιτέλους. Ο Ριμπερί μπορεί να ξαναπαίξει καλά, μπορεί και όχι. Απλώς βρεθήκατε απέναντι σε πιο σκληροτράχηλους και πιο αποφασισμένους από εσάς. Και "εμείς" (Μπάρτσα) το ίδιο. Και τέλος μπορεί να πει κάποιος ότι η Αθλέτικο δεν έχει αρκετούς καλούς παίχτες; Στο κάτω κάτω πέταξε έξω δύο φαβορί. Δεν είναι και λίγο.
Lucifer Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ναι και η Ελλάδα πήρε το Euro αλλά μεταξύ μας ήμασταν, ξέραμε.
HALF EVIL Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Σε 70 χρόνια πάλι ίσως, η Αθλέτικο όμως πριν 2 χρόνια το ξανάκανε.
_linuslost_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτός ο σβαινσταιγκερ γιατί τέτοια κατηφορα; Είναι στα 32 και μοιάζει λες και είναι 40... Ευτυχώς σας τον έδιωξε ο Γκουαρντιολα και ας γκρινιαζατε
Anubis13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Παλι καλα που ο διαιτητης ηταν σουπερ λιγκας αλλιως θα χαμε νεο ρεκορ αποψε 2
winterman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ολα τελεια αποψε , απλα δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη του Ιταλου με τον Αλονσο....Καλος και χρυσος αλλα για 1 ημιχρονο το πολυ....
winterman Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Την Ουεφαλονα περιμενα στην Franco Real εκατσε η μπιλια........ La Bestia Negra ......
HALF EVIL Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Νόϊερ πατώνεις;;;;; Το παιδί από την Αγία Βαρβάρα στην έφραξε πάλι.
Anubis13 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Να βγει ο ενν αποστρατεια moderatoratoρας στο τοπικ παμε για τσουλου 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 44 minutes ago, Anubis13 said: Να βγει ο ενν αποστρατεια moderatoratoρας στο τοπικ παμε για τσουλου I summon thee @Lucifer ! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα