Προς το περιεχόμενο

Bayern München

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 731
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλόμαθες εσύ με την τριάδα τώρα και μας κοιτάς αφ' υψηλού ε :-D

«Δίνω συγχαρητήρια στην Ατλέτικο. Εμείς αποτύχαμε και όποιος αποτυγχάνει, δεν έχει ποτέ δίκιο. Προσπαθήσαμε τρία χρόνια να φτάσουμε στον τελικό, ελπίζω ο Αντσελότι να τα καταφέρει τις επόμενες σεζόν, αλλά είμαι υπερήφανος για ό,τι κάναμε» είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Κάθομαι σα το γέρο μέσα στο σπίτι και ρίχνω μάνες και παναγίες

Δημοσ.

Κοιτά, φυσικά κ έχει κάνει λάθη... Δεν εξετάζω αυτό!

Απλώς λέω ότι παίζατε για καιρό με άμυνα ανάγκης, χωρίς Ρομπέν, με ριμπερι που δεν πατάει καλά αφού είχε να παίξει 1,5 χρόνο και Λεβαντοφσκι να μην είναι σε φόρμα

Δημοσ.

Κοιτά, φυσικά κ έχει κάνει λάθη... Δεν εξετάζω αυτό!

Απλώς λέω ότι παίζατε για καιρό με άμυνα ανάγκης, χωρίς Ρομπέν, με ριμπερι που δεν πατάει καλά αφού είχε να παίξει 1,5 χρόνο και Λεβαντοφσκι να μην είναι σε φόρμα

Βρε δε διαφωνώ, απλώς δε νομίζω ότι η μπάγιερν ήταν ποτέ (όσο την παρακολουθώ εγώ ε, δεν είμαι κανένας γνώστης) η ομάδα που βασιζόταν στο ρόστερ με τον τρόπο που το κάνουν οι μεγάλες ομάδες εκτός μπουντεσλίγκα. Δες δλδ τους "σούπερ σταρ" διαχρονικά τα τελευταία χρόνια, κάτι μπάλακς και κάτι ποντόλσκις και κλόζε (ωραία χρόνια) και τώρα μίλερ και λεβαντόφσκι. Δεν είχαμε ποτέ Ραούλ και Φίγκο και Ζιντάν και Ρονάλντο, πόσο μάλλον ΣΜΝ.

Στην ουσία αυτό που γινόταν πριν τον βρωμερό βρωμιάρη Πεπ, ήταν όχι_παικτάρες εξαιρετικά δεμένοι σαν ομάδα από τις ακαδημίες. Αυτό που έκανε και κάνει η μπάρτσα στην ουσία, απλώς εμείς δε το κάνουμε τόσο επιτυχημένα.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Αλάμπα είναι μέγας παίχτης αλλά παίζει σε λάθος θέση. Ο Κόμμεν εμένα μου φαίνεται ότι θα μπορούσε να γίνει μεγάλο αστέρι. Ο Αλκάνταρα επίσης πολύ καλός. Ο Γκαίτσε γιατί δεν παίζει;  Έχει ρόστερ η Μπάγιερν  και ίσως η λογική της Διοίκησης να είναι . όχι μεγάλες πριμαντόνες τύπου Ρονάλντο, Μέσσι κλπ. 

Ντεφορμαρίστηκε ίσως στην πιο ακατάλληλη στιγμή.  Ιδίως Μύλλερ και Λεβαντόφσκι.  Ειδικά ο εκνευρισμός του δεύτερου που δεν του έβγαινε τίποτα , ήταν εμφανέστατος στον αγώνα 

Ο Ρόμπεν είναι πλέον παρελθόν. Ας το ξεπεράσουν αυτό επιτέλους.  Ο Ριμπερί μπορεί να ξαναπαίξει καλά, μπορεί και όχι. 

Απλώς βρεθήκατε απέναντι σε πιο σκληροτράχηλους και πιο αποφασισμένους από εσάς.  Και "εμείς"  (Μπάρτσα) το ίδιο.   

Και τέλος  μπορεί να πει κάποιος ότι η Αθλέτικο δεν έχει αρκετούς καλούς παίχτες;  Στο κάτω κάτω πέταξε  έξω δύο φαβορί. Δεν είναι και λίγο. 

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αυτός ο σβαινσταιγκερ γιατί τέτοια κατηφορα; Είναι στα 32 και μοιάζει λες και είναι 40... Ευτυχώς σας τον έδιωξε ο Γκουαρντιολα και ας γκρινιαζατε

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ολα τελεια αποψε :-D , απλα δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη του Ιταλου με τον Αλονσο....Καλος και χρυσος αλλα για 1 ημιχρονο το πολυ....

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
  • 3 χρόνια αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.
44 minutes ago, Anubis13 said:

Να βγει ο ενν αποστρατεια moderatoratoρας στο τοπικ παμε για τσουλου

I summon thee @Lucifer !

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...