Προς το περιεχόμενο

Bayern München

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τώρα σοβαρά, έχουν παίχτη που λέγεται Μπαντστούμπερ; Μπαντστούμπερ;;;

Μπαντστούμπερ για τον Σβαηνστάηγκερ, Σβαηνστάηγκερ για τον Μπαντστούμπερ, Μπαντστούμπερ ξανά στον Σβαηνστάηγκερ... ο Μαυρομάτης θα είχε αλλάξει επάγγελμα :)

• Like 1
  • Απαντ. 731
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρα παικτης δυστυχως πολυ ατυχος με τους τραυματισμους. Επισης την τριτη θα φαμε καλα με την μιση ομαδα αν δεν προσεξουμε

Δημοσ.

Μου το σβησανε επειδη εκραζα τον ..... που τον εκανε ο μεσσι προπονητη. Απο εκει και περα τι να πεις. Και αυτα τα λεω απο τοτε που ηταν στην μπαρτσελονα..

Δημοσ.

Silver Alert!

Silver Alert!

Εξαφάνιση ενήλικα στην Αττική οδό. Έχει πλούσια κόμη, και ακούει σε σατανιστικά παρατσούκλια.

Φορούσε μπλούζα γερμανικής προελεύσεως και εθεάθη τελευταία φορά να πετάει μπύρες από γέφυρα σε αυτοκίνητα και να βρίζει στα γερμανικά.

Αν τον δείτε, χαιρετήστε τον δείχνοντάς του τα 3 δάχτυλα του χεριού σας. Θα το εκτιμήσει. Μετά καλέστε την αστυνομία.

• Like 3
Δημοσ.

Silver Alert!

Silver Alert!

Εξαφάνιση ενήλικα στην Αττική οδό. Έχει πλούσια κόμη, και ακούει σε σατανιστικά παρατσούκλια.

Φορούσε μπλούζα γερμανικής προελεύσεως και εθεάθη τελευταία φορά να πετάει μπύρες από γέφυρα σε αυτοκίνητα και να βρίζει στα γερμανικά.

Αν τον δείτε, χαιρετήστε τον δείχνοντάς του τα 3 δάχτυλα του χεριού σας. Θα το εκτιμήσει. Μετά καλέστε την αστυνομία.

BanHammer.gif

• Like 1
Δημοσ.

Το πήρα πολύ καλά παιδιά, έπινα μέχρι τις 5 το πρωί. Το περίμενα να πω την αλήθεια, θα προτιμούσα να τα μαζεύαμε από κάναν σουάρεζ/νευμάρ γιατί έχω βαρεθεί όποτε βάζει γκολ ο μέσσι ή ο ρονάλντο να γίνεται η τρίχα τριχιά, αλλά κατά τα άλλα τι να πω, τιμιότατο σκορ, ωραίες τσίτες και παίξαμε και καλύτερα απ' όσο περίμενα με τόσες απουσίες. Καρδούλες στον τσάβι αλόνσο, τον νόηερ και τον σκατόπουστα τον ινιέστα που μας στέρησε το προηγούμενο παγκόσμιο, αλλά χαλάλι γιατί παικτούρα.

4-0, 5-1, 6-2 στο μόναχο δε το βλέπω, οπότε, όπως προείπα, του χρόνου πάλι.

• Like 1
Δημοσ.

Το όχι_γκολ δεν ήταν, Υποτίθεται ότι πρέπει να περάσει ολόκληρη η μπάλα τη γραμμή για να μετρήσει. Μπορούμε να ψάξουμε και για βίντεο, αν το βρω εύκολα θα το βάλω για να μας λυθεί η απορία. Για το γκολ που δεν ήταν δεν έχω άποψη, γιατί δε ξέρω ποιό εννοεί. 2 βάλαμε, ψιλοκανονικά δεν ήταν;

https://vid.me/THch

cOdiUlE.png

SAAN9JP.png

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...