Προς το περιεχόμενο

Bayern München

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει τετραετές ο γαμημένος, ο καρκινιάρης, ο σιχαμερός γαμώ το σπίτι του μέσα. Τετραετές. Δεν ξέρω τι σκατά ρήτρα έχει, αλλά ας κάνουν έρανο, τσοντάρω για να φύγει αυτό το μίασμα. Ομαδάρα η Ρεάλ φέτος, δε λέει κανείς το αντίθετο, έπαιξαν ωραία, κάλυπταν υποδειγματικά, τέτοια επίθεση που έχουν δεν πιάνεται, αλλά μαλάκα δεν πήραμε πέρσι το πρωτάθλημα για να παίζουμε μέσα στο Μόναχο σαν τον Πανθρακικό μετά από γαστρεντερίτιδα. Τέσσερα; Είναι δυνατόν; Μέσα στο Αλιάνζ που έχουν φάει 9 πέη; 

Φύγε βρωμιάρη.

• Like 5
Δημοσ.

Έχει τετραετές ο γαμημένος, ο καρκινιάρης, ο σιχαμερός γαμώ το σπίτι του μέσα. Τετραετές. Δεν ξέρω τι σκατά ρήτρα έχει, αλλά ας κάνουν έρανο, τσοντάρω για να φύγει αυτό το μίασμα. Ομαδάρα η Ρεάλ φέτος, δε λέει κανείς το αντίθετο, έπαιξαν ωραία, κάλυπταν υποδειγματικά, τέτοια επίθεση που έχουν δεν πιάνεται, αλλά μαλάκα δεν πήραμε πέρσι το πρωτάθλημα για να παίζουμε μέσα στο Μόναχο σαν τον Πανθρακικό μετά από γαστρεντερίτιδα. Τέσσερα; Είναι δυνατόν; Μέσα στο Αλιάνζ που έχουν φάει 9 πέη; 

Φύγε βρωμιάρη.

Αστοχο 

Δημοσ.

Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ το χθεσινό.Πολύ γλώσσα είχαν βγάλει οι Γερμανοί τα τελευταία χρόνια.Ρίχνουν 5αρες σε κάτι ομαδούλες στην Γερμανία και τους κάναμε ομαδάρα.:P

Δημοσ.

Λόγω Τίτο, το άστοχο.

Από τη μια γελαω με την ξεφτυλα, απο την αλλη κέρδισε η ρεάλ... Και λυπάμαι.

αυτό. Η μόνη στεναχώρια για την 4άρα είναι ότι μας την έμπηξε η Ρεάλ. Αν μας την είχε μπήξει η Ατλέτικο πχ, ακόμα και η Τσέλσι του Μαλαγκουρίνιο, θα ήταν ωραιότερα.

Δημοσ.

Εγώ δεν βρίζω τον Πεπ. Βρίζω αυτόν που έφερε τον Πεπ. Πιστεύω ότι ο Πεπ μπορεί να κάνει ομάδα που να σαρώσει. Αλλά να αφήσει την Βαυαρία και να πάει να την κάνει κάπου αλλού, πιο νότια. Ας πάει Ισπανία, ας πάει Ιταλία. ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...