winterman Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ολο γκρίνια ακούω ενταξει και εγω δεν τον παω τον Pep ....αλλα έλεος πια.....Και ο μακαρονας γαμω το συστημα ε?? θεός ΕΕ??...Ενα λεοφωρειο έβαλε μπροστά απο την εστία ....κοιμήθηκε και ο θεός και μπήκε και 1 γκολ....Και αντί να τον κράζουνε που έκανε την Ρεαλ να φαινεται γατακι μπροστα στην Bayern τον υμνούνε και απο πανω.... Ρε πατε καλά? Μην τα μηδενιζουμε και ολα ...γιατί αν το "Πουλμαν" του Μακαρονά μεσα στο Μοναχο αρπαξει κανα δυο τρια μπαλακια ...τότε τα ξαναλέμε.... 1
Lucifer Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Καλά, δεν έπαιξε και κατενάτσιο η ρεάλ σήμερα, μην τρελαθούμε. Γαμώ τα στησίματα είχε και απορώ πώς δεν πήγε οβεράκι με τέτοια αναπηρία που μας χαρακτήρισε. Παιχνίδι δεν αλλάζαμε με τίποτα, κλασσικές μίζερες σεντρούλες, σκατά. 70% κατοχή 100% ανούσια, σα τον εμετό της μπαρτσ- oh wait. 1
linkin Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ολο γκρίνια ακούω ενταξει και εγω δεν τον παω τον Pep ....αλλα έλεος πια.....Και ο μακαρονας γαμω το συστημα ε?? θεός ΕΕ??...Ενα λεοφωρειο έβαλε μπροστά απο την εστία ....κοιμήθηκε και ο θεός και μπήκε και 1 γκολ....Και αντί να τον κράζουνε που έκανε την Ρεαλ να φαινεται γατακι μπροστα στην Bayern τον υμνούνε και απο πανω.... Ρε πατε καλά? Μην τα μηδενιζουμε και ολα ...γιατί αν το "Πουλμαν" του Μακαρονά μεσα στο Μοναχο αρπαξει κανα δυο τρια μπαλακια ...τότε τα ξαναλέμε.... Ποσο χρονων εισαι φιλε μου?
Anubis13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Σοβαρα το μονο που εκανε ο Αντσελοτι σημερα ειναι αυτο που κανει καθε σοβαρος ανθρωπος, δηλαδη εστειλε δευτερο παικτη σε καθε μαρκαρισμα, το οποιο ειναι φυσικο οταν εχεις μια τοσο αργη και προβλεψιμη αναπτυξη σε καθιστα ανικανο να δημιουργησεις. Ο πεπ μπορει να μην δημιουργησε μια μπαρτσελονα εντελως κοπια αλλα δυστυχως καταστρεψε οτι εχτισαν οι 2 προκατοχοι του, μια ομαδα με ταχυτητα δυναμη και δυσκολα προβλεψιμη.
linkin Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Oχι σε καθε μαρκαρισμα, μονο στους Ρομπεν και Ριμπερι. Eιδικα ο Ριμπερι σημερα δεν μπορεσε να απειλησει καθολου.
winterman Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ποσο χρονων εισαι φιλε μου? Αρκετά μεγάλος για να μπορώ να καταλάβω τι είδα σήμερα....ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ δεν την επιβάλω σε κανεναν...και μπορεί οποιος θέλει να συνεχίσει το κράξιμο....EΓΩ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΡΕΑΛ ΧΕΣΜΕΝΗ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ και οσο για τις πασουλες και τα ρεστα αυτος ειναι ο Pep ...ειτε μας αρεσει ειτε οχι ....(προσωπικα δεν τον παω ) ...αλλα δεν μπαινω να τον κράζω σε καθε στραβή...Δεν βγαίνει τίποτα έτσι.... 1
linkin Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Αρκετά μεγάλος για να μπορώ να καταλάβω τι είδα σήμερα....ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ δεν την επιβάλω σε κανεναν...και μπορεί οποιος θέλει να συνεχίσει το κράξιμο....EΓΩ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΡΕΑΛ ΧΕΣΜΕΝΗ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ και οσο για τις πασουλες και τα ρεστα αυτος ειναι ο Pep ...ειτε μας αρεσει ειτε οχι ....(προσωπικα δεν τον παω ) ...αλλα δεν μπαινω να τον κράζω σε καθε στραβή...Δεν βγαίνει τίποτα έτσι.... Aμα εισαι αρκετα μεγαλος και ειδες σημερα " Και ο μακαρονας γαμω το συστημα ε?? θεός ΕΕ??...Ενα λεοφωρειο έβαλε μπροστά απο την εστία ....κοιμήθηκε και ο θεός και μπήκε και 1 γκολ " τοτε ειτε δεν εισαι αρκετα μεγαλος οσο νομιζεις ειτε δεν ξερεις τι βλεπεις. Επισης αμα "EΓΩ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΡΕΑΛ ΧΕΣΜΕΝΗ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ" τοτε η κατανοηση που εχεις για το ποδοσφαιρο ειναι πολυ περιορισμενη και περιοριζεται στο "οσα βαλουμε και οσα φαμε" καθως αγνοεις βασικες εννοιες οπως ποδοσφαιρο κατοχης, αντεπιθεσεις κλπ κλπ. Επισης προφανως ειναι γνωμη σου, απλα ειναι λανθασμενη. Προσοχη. Αυτα που λεω δεν τα λεω για να σε προσβαλω. Μπορει να εισαι ο καλυτερος φιλος/αδερφος/γιος/γκομενος ή ανθρωπος γενικα. Αλλα αμα ειδες λεωφορειο σημερα πρεπει να ψαχτεις λιγο παραπανω. Φιλικα, Μαριος
gas83 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Αρκετά μεγάλος για να μπορώ να καταλάβω τι είδα σήμερα....ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ δεν την επιβάλω σε κανεναν...και μπορεί οποιος θέλει να συνεχίσει το κράξιμο....EΓΩ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΡΕΑΛ ΧΕΣΜΕΝΗ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ και οσο για τις πασουλες και τα ρεστα αυτος ειναι ο Pep ...ειτε μας αρεσει ειτε οχι ....(προσωπικα δεν τον παω ) ...αλλα δεν μπαινω να τον κράζω σε καθε στραβή...Δεν βγαίνει τίποτα έτσι.... σεβαστη η γνωμη σου αλλα οι υπολοιποι ειδαμε αλλο ματς εχεις δικιο σε αυτο που λες για τον πεπ παντως
winterman Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Aμα εισαι αρκετα μεγαλος και ειδες σημερα " Και ο μακαρονας γαμω το συστημα ε?? θεός ΕΕ??...Ενα λεοφωρειο έβαλε μπροστά απο την εστία ....κοιμήθηκε και ο θεός και μπήκε και 1 γκολ " τοτε ειτε δεν εισαι αρκετα μεγαλος οσο νομιζεις ειτε δεν ξερεις τι βλεπεις. Επισης αμα "EΓΩ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΡΕΑΛ ΧΕΣΜΕΝΗ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ" τοτε η κατανοηση που εχεις για το ποδοσφαιρο ειναι πολυ περιορισμενη και περιοριζεται στο "οσα βαλουμε και οσα φαμε" καθως αγνοεις βασικες εννοιες οπως ποδοσφαιρο κατοχης, αντεπιθεσεις κλπ κλπ. Επισης προφανως ειναι γνωμη σου, απλα ειναι λανθασμενη. Προσοχη. Αυτα που λεω δεν τα λεω για να σε προσβαλω. Μπορει να εισαι ο καλυτερος φιλος/αδερφος/γιος/γκομενος ή ανθρωπος γενικα. Αλλα αμα ειδες λεωφορειο σημερα πρεπει να ψαχτεις λιγο παραπανω. Φιλικα, Μαριος Εισαι η ρεαλ Μαδριτης εχεις την πιο ακριβη ομάδα στο πλανητη παιζεις στην εδρα σου...με μια bayern που δεν ειναι οπως η περσινη και διανυει περιοδο καμψης....και την παίζεις με αυτον τον τρόπο..??? Εγω το θεωρώ τιμή για την ομαδα μου ....ετσι οπως επαιξε η ρεαλ, για να το πω αλλιως μιας και οι χαρακτηρισμοι μου ισως ενοχλουν....(και φυσικα πουλμαν με πουλμαν εχει διαφορα δεν ηταν σαν της τσελσι δα.... )....Τέλος να σαι σιγουρος οτι το κατεχω το τοπι ..... Επισης Φιλικα... 1
linuslost Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 σεβαστη η γνωμη σου αλλα οι υπολοιποι ειδαμε αλλο ματς εχεις δικιο σε αυτο που λες για τον πεπ παντως Δηλαδη ρε Gas τι ειδες εσυ? Ισως οχι στο βαθμο που το λεει ο φιλος, αλλα δεν σου θυμισε η Ρεαολ την ομαδα που κατεβαζει τα τελευταια χρονια εναντιον μας? Δηλαδη ολοι πισω απο το κεντρο και να προσπαθει να εκμεταλλευτει ΜΟΝΟ τις αντεπιθεσεις? Οργανωμενη επιθεση δεν εκανε... Το οτι και η Μπαγερν δεν επαιξε καλα ειναι δεδομενο, αλλα δεν αλλαζει την τακτικη που ακολουθησε η Ρεαλ. 1
gas83 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 καταλαβαινω τη λογικη που το λεει ο φιλος το χω γραψει και εγω για την μπαρτσα οταν ηταν στα καλα της και την επαιζαν μονο ετσι δειχνει ποια ειναι η ανωτερη ομαδα. απο την αλλη βεβαια δε μπορει επειδη το θελουμε εμεις να ανοιχτει και να παιξει στα ισια και να φαει 5 γκολ δεν εχει νοημα το κανε μια φορα ο μουρινιο και εβαλε μυαλο μετα επισης καθε ομαδα προσπαθει να παιξει με ενα τροπο που να εκμεταλέυεται τα πλεονεκτηματα των παικτων της της ρεαλ ειναι η δυναμη και η ταχυτητα οποτε το παιχνιδι των αντιπιθεσεων της ταιριαζει γαντι τι να κατσει να κανει δλδ να παει σε σετ επιθεσεις με την καλη αμυνα τηνς μπαγερν??? αφου δε μπορει να παιξει καλα σε κλειστους χωρους + τις αλλης μονο ταμπουρι δεν επαιξε. ηξερε τι ηθελε στο γηπεδο και ηταν πολυ πιο επικινδυνη απο τη μπαγερν δεν επαιξε δα και το ταμπουρι του μουρινιο χτες στο ματι μπορει να φενεται καπως και καλα σα μικρη ομαδα επειδη δεν εχει πολυ ωρα την μπαλλα εχουν δουλεψει ομως με 3 πασες να σου κανουν φαση απο το να τριγυρνανε γυρω γυρω για τη νικη κατεβηκε στο ματς και την πηρε με το παιχνιδι που της αρεσει να κανει και μαλιστα μαλλον τυχερη ειναι η μπαγερν που εληξε 1-0 παντως εχει δρομο η προκριση .θα δουμε αλλο ματς στη γερμανια 1
linkin Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Εισαι η ρεαλ Μαδριτης εχεις την πιο ακριβη ομάδα στο πλανητη παιζεις στην εδρα σου...με μια bayern που δεν ειναι οπως η περσινη και διανυει περιοδο καμψης....και την παίζεις με αυτον τον τρόπο..??? Εγω το θεωρώ τιμή για την ομαδα μου ....ετσι οπως επαιξε η ρεαλ, για να το πω αλλιως μιας και οι χαρακτηρισμοι μου ισως ενοχλουν....(και φυσικα πουλμαν με πουλμαν εχει διαφορα δεν ηταν σαν της τσελσι δα.... )....Τέλος να σαι σιγουρος οτι το κατεχω το τοπι ..... Επισης Φιλικα... Οπως ειπε και ο gas ακριβως απο πανω, η καθε ομαδα παιζει με τον τροπο που αναδεικνυει τα πλεονεκτηματα της και καλυπτει τα μειονεκτηματα της. Δεν μπορουν να παιζουν ολες οι ομαδες το ιδιο ποδοσφαιρο. Ακομα, χθες που επαιξε λεωφορειο ο Μουρινιο βγηκαν ολα τα μεσα (που ειναι και ο αγαπημενος τους) και εκραξαν. Ειδαμε και αρκετες γελοιογραφιες με λεωφορεια κλπ. Αφου εκανε λοιπον και η Ρεαλ το ιδιο, βρες μου κανα link απο καμια σοβαρη εφημεριδα/καναλι κλπ κλπ που να κραζει την τακτικη του "μακαρονα". Και αμα δεις και κανα λεωφορειακι με σημα Ρεαλ πανω, ποσταρε το εδω, και ας ειναι και minibus. Για καθε 1 λινκ που θα ποσταρεις, θα βαζω 5 που θα εκθειαζουν την τακτικη του Αντσελοτι. Ελα, να η ευκαιρια σου να αποδειξεις οτι η αποψη σου εχει καποια βαση και δεν ειναι για τα σκουπιδια. Αμα ειναι σωστη, ολο και καποιος θα συμφωνει μαζι σου.
winterman Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 1. Το "μακαρονάς" δεν το παίρνω πίσω , γιατί το χουν στο αιμα τους να παίζουν με τετοιο τρόπο ....τον οποιον ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σιχαινομαι....δεν εξεταζω το αποτέλεσμα γιατι και ο Μουρμουρινιο τα αποτελεσματα του τα φέρνει....Θέλω η ομάδα μου οταν ειναι καλύτερη να μπαίνει μεσα και να σου παίρνει το "σκαλπ" ....οπως η περσινη Bayern ....και το συστημα που επαιζε....Το τι λέει ο πασα ενας σεβαστό αλλά μεχρι εκεί...δεν θα το εστερνιστω με το ζορι.... 2. Μεγαλή ομαδα η Real βασει τίτλων η μεγαλύτερη....(αν αυτό θες να ακούσεις εν τελει ) αλλά τον προπονητή της ουτε απεξω απο το Allianz δεν τον θέλω,και πιστευω οτι ουτε για την ρεαλ δεν κανει....και εν παση περιπτωσι αρκετά με την Ρεαλ..... 3. Ο πεπ μεγάλος προπονητης αλλά αυτό που προσπαθεί να περάσει στην Bayern δεν πρόκειται ποτέ να του βγεί....Πρέπει λοιπόν να ρίξει "νερό στο κρασι του " και να καταλαβει οτι έχει ερθει σε Γερμανικη ομάδα...Απο την άλλη δεν είναι σωστό να τον κράζουμε σε καθε ατυχο αποτέλεσμα...Μονο κακό κάνουμε στην ομάδα...Ασε να τελειωσει η χρονια και βλέπουμε...
linkin Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Aυτο ειναι το προβλημα, η αναλυση του αγωνα που κανεις εσυ βασιζεται στο τι θες να δεις εσυ και οχι στις αντικειμενικες δυσκολιες του παιχνιδιου. Γι αυτο και ειναι λανθασμενη. Σεβαστη αλλα λανθασμενη. Ακομα, δεν σου ζητησα να ενστερνιστεις καμια αποψη ουτε να σου αρεσει με το ζορι το ποδοσφαιρο που επαιξε χθες. Απλα καλο θα ηταν να παραδεχοσουν οτι εκανες λαθος μιλωντας για λεωφορεια και κατενατσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα