Προς το περιεχόμενο

Bayern München

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 731
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδη πολλα ακουγονται...για χριστοφορους κολομβους και τα ρεστα....7up...και τα μυαλα στην...σεντρα.... :devil:

Οσο για τα ...στρακια απο το νησι.....στο Μοναχο ειναι ωραια ΕΛΑΤΕ..... :blink:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστως. Οταν ο ανθρωπος μαθει τι ειναι το plan b ας μας το πει ομως. Ενα συστημα 6 χρονια ολοι τον εχουν καταλαβει. Εγω το εχω πει μακαρι να φυγει το καλοκαιρι.

Δημοσ.

Ευχαριστως. Οταν ο ανθρωπος μαθει τι ειναι το plan b ας μας το πει ομως. Ενα συστημα 6 χρονια ολοι τον εχουν καταλαβει. Εγω το εχω πει μακαρι να φυγει το καλοκαιρι.

Πρώτον δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα και δεύτερον, του λείπουν κάποια βασικότατα εργαλεία που τα είχε στη Μπαρτσελόνα αλλά δεν το έχει τώρα στη Μπάγερν για να παρουσιάσει το ίδιο θέαμα και αποτέλεσμα της ακμής της πρώτης. Το ότι τον έχουν μάθει όλοι, είναι απλά μια κουβέντα, βρίσκεται στα ημιτελικά και εξακολουθεί να είναι φαβορί για πρόκριση.

Δημοσ.

Πρώτον δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα και δεύτερον, του λείπουν κάποια βασικότατα εργαλεία που τα είχε στη Μπαρτσελόνα αλλά δεν το έχει τώρα στη Μπάγερν για να παρουσιάσει το ίδιο θέαμα και αποτέλεσμα της ακμής της πρώτης. Το ότι τον έχουν μάθει όλοι, είναι απλά μια κουβέντα, βρίσκεται στα ημιτελικά και εξακολουθεί να είναι φαβορί για πρόκριση.

Nαι αλλα ο ιδιος το καταλαβε οτι αλλαξε ομαδα η μηπως θελει να του αγορασουν το μεσσι και τον τσαβι? Δηλαδη αν φυγει απο την μπαγερν και παει σε μια Χ ομαδα που δεν μπορει να παιξει το ποδοσφαιρο κατοχης τι θα κανει? Το καταλαβε σημερα οτι δεν εκανε φαση?

Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω προπονητη να δεχεται να μην ακολουθει αλλο συστημα σαν να νομιζει οτι παιζει μονος του.

Δημοσ.

Νομίζω ναι γιατί, παρόλο που κάποιες φορές νόμιζα ότι έβλεπα την ομάδα μου με άλλη εμφάνιση, στην πραγματικότητα υπάρχουν διαφορές, πχ προσπαθεί να μπει κυρίως από τα άκρα, ψάχνει κεφάλια με σέντρες, δημιουργεί προϋποθέσεις για σουτ στο ύψος της περιοχής κ.α.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως η Μπάγερν είναι χειρότερη απο πέρυσι.

Στην μάχη των προπονητών έχασε κατα κράτος ο Πεπ σήμερα. Κατα κράτος.

Η Μπαρτσελόνα ξελάσπωνε πάρα πολλές φορές ελέω Μέσι κυρίως, αλλά και Τσάβι-Ινιέστα. Η ΜΠάγερν σε ένα παιχνίδι που είναι καλά διαβασμένο απο τον πολύ καλό Αντσελότι, δεν μπόρεσε να ξελασπώσει. Έκανε 1 πολύ καλή ευκαιρία μόνο. Με τέτοιο ρόστερ. Και μπορούσε κάλλιστα να είχε φάει 2ο γκολ. Ανέτοιμοι Ρονάλντο-Μπειλ και πάλι μπορούσε να είναι 2-0 το σκορ.

Και νευρίαζε στον πάγκο γιατί; Με ποιον ακριβώς;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...