flik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Οποτε δεν φταινε οι τραυματισμοι της Ντορτμουντ φετος για την τεραστια διαφορά. Ενδιαφερον θα ειχε ενα ματς Μπαγερν-Μπαρτσελονα για το ποιος θα ειχε την κατοχη μπαλας. Αν και νομιζω Μπαρτσελονα ευκολα. Πέρυσι διέλυσε τη Μπαρτσελόνα, και δεν θα τη διέλυε τώρα; Εκτός και αν πιστεύεις οτι εύκολα η Μπαρτσελόνα θα είχε την κατοχή της μπάλας, αλλα ταυτόχρονα εύκολα θα έχανε. ΓΙατί εγώ πιστεύω πως εύκολα θα έχανε η Μπαρτσελόνα αν έπαιζαν αυτόν τον μήνα.
PostHelper Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Πέρυσι διέλυσε τη Μπαρτσελόνα, και δεν θα τη διέλυε τώρα; Εκτός και αν πιστεύεις οτι εύκολα η Μπαρτσελόνα θα είχε την κατοχή της μπάλας, αλλα ταυτόχρονα εύκολα θα έχανε. ΓΙατί εγώ πιστεύω πως εύκολα θα έχανε η Μπαρτσελόνα αν έπαιζαν αυτόν τον μήνα. Eσυ εισαι εξυπνος, οποτε απορω που απο την προταση που ειπα: "Ενδιαφερον θα ειχε ενα ματς Μπαγερν-Μπαρτσελονα για το ποιος θα ειχε την κατοχη μπαλας. Αν και νομιζω Μπαρτσελονα ευκολα." Εξαγεις το συμπερασμα οτι ειπα κατι για το τελικο αποτελεσμα του αγωνα.
Anubis13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Περυσι ειχε στο πρωταθλημα γκολ υπερ-κατα 98-18 (σε 34 αγωνες) και σε μεσους ορους 2.88 - 0.53. Φετος εχει σε 24 αγωνες ως τωρα με 10 να απομενουν 72-11 και σε μεσους ορους 3.00 - 0.46. Οποτε δεν τις εδινε το απροβλεπτο περισσοτερα περυσι. Περυσι τελειωσε με ρεκορ νικες-ισοπαλιες-ηττες 29-4-1 ενω φετος εχει ως τωρα 22-2-0. Οποτε δεν φταινε οι τραυματισμοι της Ντορτμουντ φετος για την τεραστια διαφορά. Ενδιαφερον θα ειχε ενα ματς Μπαγερν-Μπαρτσελονα για το ποιος θα ειχε την κατοχη μπαλας. Αν και νομιζω Μπαρτσελονα ευκολα. Ναι αλλα σου εχουν πει οτι η στατιστικη ειναι ο καλυτερος τροπος να πεις ψεμματα? περσυ ετρεχε πανω κατω το γηπεδο, τωρα γυρναει την μπαλα οταν δεν εχει τι να κανει. προτιμω να δωσω κατοχη στον αντιπαλο και να σκοτωσω στις αδυναμιες του. Eχεις δικιο για το πρωταθλημα και περσυ ηταν μονοτονο εννοουσα 2 χρονια πριν.
PostHelper Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ναι αλλα σου εχουν πει οτι η στατιστικη ειναι ο καλυτερος τροπος να πεις ψεμματα? Aυτο δεν ισχυει. Η στατιστικη για καποιο πραγμα λεει την απολυτη αληθεια για αυτο το πραγμα. Αλλο το αν καποιος εξαγει συμπερασματα απο την στατιστικη που δεν στεκουν. Πχ στην περιπτωση μας η στατιστικη που εδωσα για τα γκολ λεει πολυ απλα οτι φετος βαζει πιο πολλα γκολ ανα μεσο ορο και δεχεται λιγοτερα ανα μεσο ορο. Το αν καποιος το επεκτεινει και πει οτι ΑΡΑ(συμφωνα με τα στατιστικα) φετος η Μπαγερν εχει καλυτερη επιθεση απο περυσι, δεν φταινε τα στατιστικα και η στατιστικη ουτε λενε κατι ψεμματα, φταιει η αυθαιρετη ερμηνεια.
flik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Πέρυσι διέλυσε τη Μπαρτσελόνα, και δεν θα τη διέλυε τώρα; Εκτός και αν πιστεύεις οτι εύκολα η Μπαρτσελόνα θα είχε την κατοχή της μπάλας, αλλα ταυτόχρονα εύκολα θα έχανε. ΓΙατί εγώ πιστεύω πως εύκολα θα έχανε η Μπαρτσελόνα αν έπαιζαν αυτόν τον μήνα. Βρε το κατάλαβα. Αλλά σου λέω. Έστω οτι όντως είχε εύκολα την κατοχή. Εγώ είμαι σίγουρος οτι εύκολα θα νικούσε. Δεν αντιφάσκουν αυτά τα 2; να πεις οτι θα είχε την κατοχή η Μπαρτσελόνα πάει κι έρχεται (που με αυτή τη φόρμα εγώ θα το απέκλεια, αλλά τέλος πάντων). Αλλά εύκολα να είχε την κατοχή; Εύκολα; Και λέω: Ή πιστεύεις οτι εύκολα θα έχει την κατοχή και θα νικούσε η Μπαρτσελόνα (εύκολα ή δύσκολα). Ή πιστεύεις οτι θα χάσει, αλλά θα έχει πάλι εύκολα την κατοχή. Μα είανι εντελώς αντιφατικά. Κυρίως επειδή λες εύκολα, δεν μπορώ να καταλάβω απο που προκύπτει σε σένα οτι η Μπαρτσελόνα με ευκολία θα κρατούσε κατοχή απέναντι σε αυτή τη Μπάγερν.
Anubis13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Aυτο δεν ισχυει. Η στατιστικη για καποιο πραγμα λεει την απολυτη αληθεια για αυτο το πραγμα. Αλλο το αν καποιος εξαγει συμπερασματα απο την στατιστικη που δεν στεκουν. Πχ στην περιπτωση μας η στατιστικη που εδωσα για τα γκολ λεει πολυ απλα οτι φετος βαζει πιο πολλα γκολ ανα μεσο ορο και δεχεται λιγοτερα ανα μεσο ορο. Το αν καποιος το επεκτεινει και πει οτι ΑΡΑ(συμφωνα με τα στατιστικα) φετος η Μπαγερν εχει καλυτερη επιθεση απο περυσι, δεν φταινε τα στατιστικα και η στατιστικη ουτε λενε κατι ψεμματα, φταιει η αυθαιρετη ερμηνεια. Ναι αλλα δεν μιλαμε για την αποτελεσματικοτητα. Μιλαμε για τον τροπο παιχνιδιου της. Εγω προτιμω τον περσινο και με χαλαει οταν γυρναμε γυρω γυρω ολοι την μπαλα οπως με αρσεναλ στο 2ο ημιχρονο.
Anubis13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ρεαλ εισαι? Nαι ρεαλ ειμαι, ξεκιναει η επιθεση γυρναμε την μπαλα μεχρι τον τερματοφυλακα, αλλαζουμε 42 πασες ο αντιπαλος θα ταμπουρωθει και θα ψαχνουμε την τρυπα. Μαγεψαμε παλι σημερα.
Lucifer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Σούπα ολκής το ματς. Σιχάθηκε η ψυχή μου, έφτασα στο σημείο να χαίρομαι που σούταρε τις μπεκάτσες ο Kroos μόνο και μόνο επειδή δεν ήταν αυτό το ψυχοβγαλτικό "θα μπω με τη μπάλα μέσα". Δε μπορείς ρε πούστη σε παλιούς παίχτες που έχουν φτιαχτεί με ένα συγκεκριμένο στυλ και με συνεργασία χρόνων μεταξύ τους να πας να τους κάνεις ξαφνικά να κινούνται σαν τον Ινιέστα. Είναι δυνατόν να παίξει ποτέ ο Σβαηνστάηγκερ πχ ισπανικό ποδόσφαιρο αποτελεσματικά; Έχω ξενερώσει τη ζωή μου και αν εν τέλει τη βγάλουμε μέχρι τέλους, θα οφείλεται στον Νόηερ. Κρατάω και μια πισινή μέχρι να πέσουν βαρύτεροι συνδυασμοί και να αρχίσουμε να παίζουμε χωρίς φόβο τραυματισμών κτλ, αλλά στο λαιμό μου κάθεται ο σιχαμένος ο Πέπε, δε μπορώ. Ξεκωλιάσαμε τον καρκίνο τη Μπαρτσελόνα για να γίνουμε φέτος σαν αυτή.
PostHelper Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 http://www.sport24.gr/football/ChampionsLeague/mpekenmpaoyer_mhn_ginoyme_mpartselona.2685198.html Μπορεί η Μπάγερν να διαλύει τα πάντα στο πέρασμά της σε όλες τις διοργανώσεις αλλά ο Φραντζ Μπεκενμπάουερ έχει διαφορετική άποψη για τον τρόπο παιχνιδιού. Τη αντίθεσή του στον τρόπο που παίζει η Μπάγερν Μονάχου, επί τεχνικής ηγεσίας Πεπ Γουαρδιόλα, εξέφρασε ο επίτιμος πρόεδρος της γερμανικής ομάδας, Φραντζ Μπεκενμπάουερ "Στο τέλος θα γίνουμε όπως η Μπαρτσελόνα, δεν θα θέλει να μας βλέπει κανείς. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι ικανοί να παίζουν με πάσες μέχρι η μπάλα να περάσει την γραμμή του τέρματος." Βέβαια ο Φραντζ Μπεκενμπάουερ διαφοροποιήθηκε από την τακτική που ακολουθεί ο Πεπ Γουαρδιόλα στην Μπάγερν Μονάχου λέγοντας πως η δική του οπτική για το ποδόσφαιρο είναι άλλη "Αν είχα την ευκαιρία να σουτάρω από την δεύτερη γραμμή άμυνας της αντίπαλης ομάδας θα το έκανα. Ειδικά σε μια ομάδα που παίζει αμυντικά. Για μένα είναι πιο αποτελεσματικός ο τρόπος" H Mπαρτσελονα ενα χρονο πριν φυγει ο Γκουαρντιολα επαιζε το πιο εκπληκτικο και σαρωτικο ποδοσφαιρο που εχει υπαρξει ποτέ. Με φοβερα ενα-δυο και τριγωνακια ολη την ωρα σε ολο το γηπεδο(και στην επιθεση δηλαδη, πραγμα που λειπει πλεον) και ειχε και κινηση χωρις τη μπαλα στον χωρο. Στην τελευταια του χρονια θελησε να μας κανει μια ομαδα που θα ικανοποιειται εαν εχει μια κατοχη μπαλας 75% και πανω. Και τα καταφερε αλλά εχασε την ουσια. Το γκολ. Τερμα πλεον οι υπεραριθμιες στην επιθεση, τερμα το ρισκο "5%" σε μια καθετη πασα, σε μια επικινδυνη πασα για γκολ, ολα πρεπει να γινουν με απολυτη σιγουρια, χωρις ΚΑΘΟΛΟΥ ρισκο και ποτέ μα ποτέ δεν πρεπει να χασουμε τη μπαλα. Και βεβαια ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Οταν εβαζε ενα γκολ τοτε ο ΜΕΓΑΣ σκοπος ηταν να εχουν την κατοχη μπαλας και οχι να πετυχουν και αλλο γκολ. Καμια σχεση με την Μπαρτσελονα του προηγουμενου ετους και των προηγουμενων ετων. Ετσι κατεστρεψε αυτο που ειχε χτισει. Και δυστυχως ο Βιλανοβα το συνεχισε. Ναι μεν η Μπαρτσελονα παρεμεινε στο τοπ επιπεδο αλλά εχασε επιθετικα. Δεν ηταν πλεον το απολυτο φοβητρο οπως ηταν το 2010-11 με το εξωπραγματικο και ασταματητο ποδοσφαιρο που επαιζε, αλλά ηταν μια ομαδα που δεν μπορουσες να της παρεις τη μπαλα αλλά οταν της την παρεις ηταν πολυ τρωτη στην αμυνα. Στην Μπαγερν αυτο που εχει κανει ο Γκουαρντιολα ειναι μια μειξη. Ναι μεν προσπαθει και παλι να μην χασει την κατοχη μπαλας με τιποτα, αλλά παιζει πιο επιθετικο και γρηγορο ποδοσφαιρο. Χθες κουρασε η σκοπιμοτητα ομως, που οταν εχει το προβαδισμα η Μπαγερν(αφου ειχε το 0-2 υπερ της) και επειδη δεν μπορεις να της παρεις τη μπαλα την αλλαζε μονοτονα χωρις σκοπο να βαλει γκολ. Εβαλε δηλαδη δυστυχως και τα στοιχεια σκοπιμοτητας και αντι να κυνηγαει το γκολ 100%, πσσοτερο περιμενε να περασει ο χρονος και να προκριθουν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα