Προς το περιεχόμενο

Bayern München

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι θελει νταβιντ Λουιζ δεν καταλαβαινω.

Εχει Μποατενγκ, Φαν Μπουιτεν, κιρχοφ και badstuber.

Και αντε ο ενας τραυματιας και ο αλλος στα 35. οταν γυρισει ο τραυματιας ποιος θα πρωτοπαιζει?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολυ ομορφο ποδοσφαιρο παιζει η Μπαγερν που προηγειται με 1-0 του Αμβουργου με γκολ του Μποατεγκ.Το σκορ ανετα μπορουσε να ηταν 3-0 αλλα κανει καλη δουλεια ο Ντρομπνι.

Πολυ καλος ο Τιαγκο.

Δημοσ.

Απο εκει που σταματησε συνεχιζει η Μπαγερν

4-0 χαμενες ευκαιριες πολυ καλο ποδοσφαιρο.

Ο Τιαγκο πολυ καλος μοιρασε υπεροχες πασες.

Υπεροχο το δευτερο γκολ.

Δημοσ.

Ξεκινησε τα εγκληματα ο Γκουαρδιολα.Χωρις αμυντικο χαφ κατεβηκε σημερα.

Πως κατεβηκε ?

Δεν εχω δει τπτ ...

Δημοσ.

Πως κατεβηκε ?

Δεν εχω δει τπτ ...

Me 4-1-4-1 με Τιαγκο αμυντικο χαφ και καλα Ρομπεν δεξια,Σακιρι πισω απο τον ματζουκιτς λιγο πιο πισω τον Κρος και Μιλερ αριστερα.Τραγικος φιλε..

Δημοσ.

Και ο Μαρτινεζ ? Στοπερ ?

Δεν επαιξε.ΣΤοπερ Φαν Μπουιτεν-Μποατεγκ.ο Νταντε μπηκε στο 86.Αν δεν ηταν τραυματιας και μπηκε στο 86 ακομα ενα εγκλημα.

Δημοσ.

Ναι βεβαια πρωτο ματς ειναι ακομα γι αυτο δεν θελω να κανω κριτικη.Επισης και ο Μαντζουκιτς κατι σαν αριστερο εξτρεμ στο δευτερο ημιχρονο κατι περιεργα δηλαδη.Αλλα για να ειμαστε δικαιοι ειχε και απουσιες.

Δημοσ.

Ε ενταξει ειχε απουσιες αλλα να μου ανεβαζει την αμυνα με van buyten - boateng και να μην ξεκιναει gustavo αμυντικο χαφ ειναι λαθη που δεν επιτρεποντα. Ναι οκ δεν ειχε Νοιερ, ριμπερι, μαρτινεζ, ο σβαινσταιγκερ ερχεται απο τραυματισμο και ο νταντε μολις γυρισε στην ομαδα αλλα δεν δικαιολογειται..

Το ροστερ ειναι μεγαλο και μπορουν να καλυφθουν οι οποιες απουσιες...αλλα ελεος με τους πειραματισμους...Δεν του λειπουν παικτες!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...