Προς το περιεχόμενο

Bayern München

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το ηξερα.Τωρα εξηγειται και η προσφορα της NOVA στα 10 ευρω :P

To άκουσα από ένα φιλαράκι που πήγε και ρώτησε σε ένα κατάστημα και του είπαν  ότι μπορεί να βάλει στο 3play του με 29,90 και με  ένα δεκαρικακι και να έχει όλα τα Novasports ή όλα τα Novacinema. 

Δημοσ.

καλη επιτυχια στην ομαδα....αλλα πολυ το φοβαμαι το γαμ@@νο  το στανταρ και το φαβορι....Να δουμε αν θα φυγει σημερα η καταρα των τελικων... :unsure:

Δημοσ.

Η Μπαγερν τα πηρε ολα φετος .....και γουσταρω την μουγκα στην στρουγγα...απο ολους αυτους τους δημοσιογραφους και μη, (και καλα) αντι bayern, που κυκλοφορουν στην παραλιακη με Βmw , Mercendes , opel, etc..... φορωντας φανελα ρεαλ , μπατρτσελονα κλπ....και απο τους καναπεδατους πατριωταρες που βλεπουν Σουλειμαν!!! ...Περαστικα και καλη χωνεψη.... :blink:

Δημοσ.

Ε? Εισαι σοβαρος? Ολοι την εχουν εκθειασει την Μπαγερν και την μπαλα που επαιξε.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου δεν ειναι ολοι , οτι υπαρχουν υγιεις φιλαθλοι και αντικειμενικοι, σιγουρα υπαρχουν.....Υπαρχουν ομως και οι ...λαλακες και το τι εχουν ακουσει τα αυτακια μου δεν περιγραφεται....

Τουτεστιν θα πρεπει να απολογουμαι γιατι υποστηριζω μια ομαδα που ειναι απο Γερμανια....και οτι δεν ειμαι Ελληνας...Για να μην μιλησω για το οτι ( οπως με την Μπαρτσελονα στα ντουζενια της...) βγαλανε ολη την ομαδα ντοπαρισμενη.... :huh:

Δημοσ.

Eγω παντως, πολυ πριν αποκλεισει την Μπαρτσελονα, οτι αρθρο διαβαζα, οτι ρεπορταζ εβλεπα, την πιο φορμαρισμενη ομαδα στην Ευρωπη την ανεβαζαν, την πιο ωραια μπαλα της σεζον την κατεβαζαν, το πιο ουσιαστικο φαβορι για Τσου Λου την ανεβοκατεβαζαν.

Τωρα αν τυχον φιλοι σας πασχουν απο νοητικη καθυστερηση και σας κρινουν που υποστηριζετε γερμανικη ομαδα στο ποδοσφαιρο ας πανε να κοιταχτουν στο γιατρο καλυτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου δεν ειναι ολοι , οτι υπαρχουν υγιεις φιλαθλοι και αντικειμενικοι, σιγουρα υπαρχουν.....Υπαρχουν ομως και οι ...λαλακες και το τι εχουν ακουσει τα αυτακια μου δεν περιγραφεται....

Τουτεστιν θα πρεπει να απολογουμαι γιατι υποστηριζω μια ομαδα που ειναι απο Γερμανια....και οτι δεν ειμαι Ελληνας...Για να μην μιλησω για το οτι ( οπως με την Μπαρτσελονα στα ντουζενια της...) βγαλανε ολη την ομαδα ντοπαρισμενη.... :huh:

Φιλε μου στοκοι υπαρχουν παντου. Μην ασχολεισαι. Παρ'οτι η Μπαγερν δεν ειναι μια απο τις αγαπημενες ομαδες μου, φετος επαιξε καθ'ολη την διαρκεια της χρονιας μπαλαρα. Μαλιστα, οσο περνουσαν τα παιχνιδια, αντι να κουραζονται οι ποδοσφαιριστες, επαιζαν ολο και καλυτερα.

Treble εκαναν, δεν ειναι τυχαιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...