Προς το περιεχόμενο

Bayern München

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ δε μιλάμε για Barcelona, υπάρχει αντίστοιχο θέμα. Να πας εκεί, να κλαψουρίσεις για τα υπολείμματα της υπερ ομάδας! :P

Έφαγε πολύ σμπρώξιμο λέμε όλη τη χρονιά και σε όλες τις διοργανώσεις και τώρα απλά τσούζει, επειδή πληρώθηκε με το ίδιο νόμισμα, αλλά εν τέλει από μια πολύ ανώτερη ομάδα σήμερα.

Δε λέμε ότι θέλουμε. Λέμε την αλήθεια.

* Εδώ το έχει ο κόσμος τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι. Η δικτατορία των ''μπασμένων νεανίων'' τέλειωσε...

Και σήμερα σπρώχτηκε. Να τα λέμε αυτά!

• Like 3
Δημοσ.

Και σήμερα σπρώχτηκε. Να τα λέμε αυτά!

Κε - μπαπ με 4πλο κρέας.........................................

:devil:

Δημοσ.

Εδώ δε μιλάμε για Barcelona, υπάρχει αντίστοιχο θέμα. Να πας εκεί, να κλαψουρίσεις για τα υπολείμματα της υπερ ομάδας! :P

Έφαγε πολύ σμπρώξιμο λέμε όλη τη χρονιά και σε όλες τις διοργανώσεις και τώρα απλά τσούζει, επειδή πληρώθηκε με το ίδιο νόμισμα, αλλά εν τέλει από μια πολύ ανώτερη ομάδα σήμερα.

Δε λέμε ότι θέλουμε. Λέμε την αλήθεια.

* Εδώ το έχει ο κόσμος τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι. Η δικτατορία των ''μπασμένων νεανίων'' τέλειωσε...

Εγω μιλησα με παραδειγματα....εχεις κατι συγκεκριμενο να αναφερεις??Αν οχι τοτε λες ο,τι θες και οχι την αληθεια. Αυτα για την διαιτησια.

Το οτι η Μπαγερν ειναι ανωτερη φετος το γνωριζαμε και πριν το παιχνιδι.

Τα υπολοιπα δεν τα σχολιαζω γιατι ειναι λογικο τοσα χρονια στη σκια της καλυτερης ομαδας ολων των εποχων που σαρωσε τα παντα στο περασμα της να εχετε ολοι οι οπαδοι αλλων ομαδων μεγαλα κομπλεξ.

Δημοσ.

Συγχαρητηρια στην ομαδα τρομερη μπαλα.Μου κανει εντυπωση πως δεν μασανε τιποτα οι Βαυαροι ουτε φοβο εχουν ουτε τιποτα,τους πατανε ολους.Κλασικα γερμανικη ομαδα τι να πεις B)

• Like 1
Δημοσ.

Εγω μιλησα με παραδειγματα....εχεις κατι συγκεκριμενο να αναφερεις??Αν οχι τοτε λες ο,τι θες και οχι την αληθεια. Αυτα για την διαιτησια.

Το οτι η Μπαγερν ειναι ανωτερη φετος το γνωριζαμε και πριν το παιχνιδι.

Τα υπολοιπα δεν τα σχολιαζω γιατι ειναι λογικο τοσα χρονια στη σκια της καλυτερης ομαδας ολων των εποχων που σαρωσε τα παντα στο περασμα της να εχετε ολοι οι οπαδοι αλλων ομαδων μεγαλα κομπλεξ.

Η πίκρα είναι μεγάλη, το κατανοώ εις βάθος...

Όμως, ποιος σου είπε να έρθεις σε αυτό εδώ το θέμα, να μυξοκλαίς???

Πήγαινε στο αντίστοιχο της ''καλυτερης ομαδας ολων των εποχων'' (   :lol:  ) και θριαμβολόγησε εκεί εν μέσω θρήνου.

* Αν αρχίσω και παραθέτω videos, θα χρειαστούν σελίδες με τις διαιτητικές κόνξες υπερ της υπερ-ομάδας...

fc_bayern_munchen_by_fresco24-d32db9s.jp

Δημοσ.

Η πίκρα είναι μεγάλη, το κατανοώ εις βάθος...

Όμως, ποιος σου είπε να έρθεις σε αυτό εδώ το θέμα, να μυξοκλαίς???

Πήγαινε στο αντίστοιχο της ''καλυτερης ομαδας ολων των εποχων'' ( :lol: ) και θριαμβολόγησε εκεί εν μέσω θρήνου.

* Αν αρχίσω και παραθέτω videos, θα χρειαστούν σελίδες με τις διαιτητικές κόνξες υπερ της υπερ-ομάδας...

fc_bayern_munchen_by_fresco24-d32db9s.jp

Και κακώς έγραψες ότι πληρώθηκε με το ίδιο νόμισμα, εγώ είδα σφαγή της Μπάγερν από τα κοράκια και είναι ποδοσφαιρικό θαύμα που απέναντι σε τέτοια διαιτησία κατάφερε να ρίξει 4 στην Ουεφαλόνα.
Δημοσ.

Ρε παιδια τι λετε τωρα. Σας ξεφτυλισε η Μπαρτσελονα σημερα!

Την ειδατε την κατοχη?

Κατοχη Μπαγερν 34% και κατοχη Μπαρτσελονα 66%.

34-66!!!!

Δεν ακουμπησατε μπαλα με αλλα λογια!!!

Υ.Γ. Μην προσπαθειτε να εξηγησετε τα αυτονοητα στους οπαδους της Φαρσελονας. Προσπαθω τοσο καιρο να τους εξηγησω πως αυτο που παιζουν δεν ειναι ποδοσφαιρο αλλα αηδια, αλλα χαλαω το σαλιο μου. Τελευταια μου ελπιδα να το καταλαβαν σημερα (αν και δεν το πιστευω...).

34-66 κατοχη!!!!!! Ουτε μια ευκαιρια η Φαρσελονα και η Μπαγερν επρεπε να βαλει 7 γκολ! Ημαρτον!!!!

• Like 1
Δημοσ.

ρε μάγκες επειδή με έχουν πρήξει στη κλάψα οι φαν της Μπαρτσελονα ( με τη μεγάλη παντελόνα για να χωράνε τα τέσσερα) Μου λένε τα τρία γκολ ήταν δώρο του διατητή και του επόπτη... πιστεύω μόνο  το 2-0, μπορεί να ήταν οφσάιντ αν και η φάση είναι οριακή, έχετε κανα λινκ απο τα ριπλέι των γκολ από καμιά εκπομπή novasports  με  τις αμφισβητούμενες φάσεις ή από κάποιο ξένο κανάλι...? 

Δημοσ.

2 πεναλτυ και το γκολ δεν ειναι οφσαιντ.

Εν τω μεταξυ μας εχουν χαρισει και 1-2 πεναλτι ή ειναι ιδεα μου?

Δημοσ.

Περα απο την Πλακα τωρα την Bayern να την φοβασαι στον τελικο :fear: ....

Ειμαι απο τους φανατικους οπαδους της , και το χω παραπονο οτι σε τελικο τα τελευταια χρονια,η δεν αποδιδει τα αναμενομενα( βλεπε με ιντερ), η κοιμαται ο θεος :blink: ( βλεπε με τσελσι.......)

Δημοσ.

Καιρος να σπασει αυτη η τιμημενη καταρα. Ενταξει το 09 ηταν αρκετα τυχερη αλλα περσυ επαιξε υποδειγματικα και φετος παιζει παρα πολυ καλο ποδοσφαιρο.

Δημοσ.

To κακο ειναι οτι πηγαινει παλι σαν φαβορι στο τελικο....και αυτο με φοβιζει.... :fear:

Οποτε παει σαν φαβορι της κακομοιρας γινεται....ακομα και με την Βαλενθια τοτε που το σηκωσε στα πεναλτι το φτασε..... :wacko:

Δημοσ.

Και γω φανατικός της Bayern είμαι.Η μητέρα μου (ελληνιδα) εχει γεννηθει στο Μόναχο και έζησε ως τα 20 εκεί και γω πάλι εχω πάει καμμια 20 ρια φόρες εκεί ταξίδι.Μένει η Γιαγια μου εκεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...