Nephelia Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Πεεεερε τι ήταν αυτό το 1:1 με τα Ιταλάκια ...καλά που είμαστε πρώτοι ακόμα ....φάγαμε και γκολ μετά από 1146 λεπτά καθαρών διχτύων ...τους μισώωωω !!!
Anubis13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Εχει αργα στοπερ και αυτο θα κοστισει στο δρομο για τον τελικο. Πιστευω οτι το χειμωνα θελει ενα γρηγορο στοπερ και ενα κεντρικο χαφ βαρβατο.
Steven Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Ένα αργό στόπερ έχει, τον van Buyten. Ο Badstuber και ο Boateng είναι αρκετά (ο πρώτος) εως πολύ γρήγορος (ο δεύτερος). Στο κέντρο γίνεται χαμός, γιατί να πάρεις κι άλλους παίχτες? έχει τον κορυφαίο schweinsteiger, τον πολύ καλο φέτος kroos και από πίσω έρχεται το παιδί θαύμα του αυστριακού ποδοσφαίρου alaba που πρέπει να πάρει πολλά παιχνίδια γιατί πραγματικά είναι φοβερό ταλέντο. Ελπίζω τώρα που τραυματίστικε ο schweinsteiger να πάρει πολλά παιχνίδια, μιας και απότι φαίνεται τηα χάσει πάνω από μήνα. Έτσι κι αλλιώς γυρνάει σιγά σιγά και ο Robben, οπότε θα πρέπει να βρεθεί μια θέση για τον Müller. Πολύ πιθανό να τον βάλει στη θέση του Kroos και να γυρίσει τον Kroos λίγο πιο πίσω. Οι ομάδες επιπέδου bayern δεν κάνουν σχεδόν ποτέ μεταγραφές το χειμώνα, μιας και η αγορά δεν έχει τίποτα της προκοπής. Όλοι οι σοβαροί παίχτες δεν θα μπορόυν να παίξουν CL κλπ. Μόνο άμα υπάρξει κάποια ιδιαίτερη περίπτωση και ιδιαίτερη ανάγκη. Η ομάδα είναι στο top3 της Ευρώπης αυτή τη στιγμή, μεταγραφές το καλοκαίρι πάλι. Μόνο τραυματισμοί να μην υπάρχουν.
Anubis13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Ο Badstuber ειναι αργος..Εχει καλο positioning και του επιτρεπει να καλυπτει την αδυναμια του αυτη αλλα οχι παντα. Ποιος χαμος γινεται ακριβως στο κεντρο? η μπαγερν παιζει ενα 4-2-3-1 η ενα 4-1-2-2-1 Εν πασει περιπτωση στην πρωτη περιπτωση τις θεσεις τις καλυπτουν οι Gustavo, Tymo, schweinsteiger ενω στην δευτερη περιπτωση παιζει ο Κροος κεντρικο χαφ αν και νομιζω οτι πρεπει να παιζει ως CAM. Απο εκει και περα το ενα ακρο ειναι του Ribery και το αλλο ειναι των Robben/Müller με τον alaba να αγωνιζεται ως αλλαγη του ribery και πιο σπανια στο κεντρο. Προφανως και η ομαδα παει καλα αλλα μην λεμε οτι ειναι και υπερπληρεις, εξαλλου ο στοχος ειναι ο τελικος φετος. Επίσης καλό είναι να ανοίγει που και που το rotation και να χρησιμοποιουνται οι Contento/Usami/Petersen. Η ενσταση μου ως προς τις καλοκαιρινες μεταγραφες ειναι η μη αποκτηση του Vidal(καταραμενη bayer). Θα εδενε την ομαδα ακομα καλυτερα. ΥΓ: Ξεχασα τον Pranjic αλλα δεν παιζει οποτε θεωρω πως δεν υπολογιζεται απο τον προπονητη.
Steven Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Πράγματι ο Vidal θα ήταν πολύ καλό να ερχόταν, αλλά είχαν στυλώσει τα πόδια. Δε πειράζει, θα πάρουμε τον Götze του χρόνου αν δε βγει CL Dortmund. Μα το γεγονός ότι έχουμε τόσους πολλούς παίχτες στο κέντρο έχει αναγκάσει τον heynches να βγάζει παίχτες στα άκρα, ειδικά με την απουσία του Robben. Η καλύτερη θέση για τον Müller είναι πίσω από τον Gomez και όχι δεξιά, απλά μπορεί να παίξει και δεξιά αρκετά καλά. Χτες φάνηκε πάντως πολύ λίγο. Οπότε μετά έχεις την επιλογή μεταξύ Μüller και Kroos για πίσω από Gomez. Συμφωνώ πάντως ότι είναι καλύτερα ο Kroos να παίζει CAM αλλά μπορείς να τον γυρίσεις και CM και να παίξεις πιο επιθετικά. Είναι κρίμ ανα μην παίζουν και οι 2. Θεωρώ δεδομένο ότι θα παίζει ο Müller γιατί προσφέρει πολλά στην ομάδα και σου δίνει έναν πολύ σημαντικό παράγοντα του απρόβλεπτου. Αλλά είναι κρίμα να χάσεις τη δημιουργηκότητα και το σουτ του Kroos. Schweini δεδομένος προφανώς. Είδαμε τι έγινε χτες όταν βγήκε. Κόπηκε η ομάδα στα 2. Gustavo και Tymo μαζί είναι πολύ αμυντική η ομάδα. Γενικά στο κέντρο έχει πολλές επιλογές, δεν είναι όλες φοβερά ονόματα αλλά συνεργάζονται καλά. Η έλευση ενός παίχτη ακόμα εκεί πιστεύω ότι θα χαλάσει τις ήδη τεντωμένες ισοροπίες και ή θα πρέπει να καεί τελείως ένας εκ των tymo, gustavo, kroos, alaba, και για τους 2 τελευταίους θα ήταν πραγματικά κρίμα, αλλά δεν γίνεται να παίζουν και οι 2 γιατί μετά η ομάδα θα μπάζει πίσω. Για την ομάδα έχω 2 ενστάσεις και μια επιθυμία αυτή τη στιγμή: 1. Θέλει ένα ΠΟΛΥ βαρβάτο κεντρικό αμυντικό. Καλός, χρυσός ο van buyten αλλά είναι ασταθής και ΠΟΛΥ αργός όπως είπες. Εκεί θες έναν pique, vidic etc. αλλά που να τον βρεις.. 2. Θα έπαιρνα κάτι σε επίπεδο Maicon αντί του Rahinha. Πολύ καλός ο Rahinha, αλλά τον θεωρώ ένα επίπεδο κάτω από αυτό που θες στη Bayern, τώρα βέβαια τον πήραν.. 3. Θέλω τον Bale στην ομάδα, ξέρω ότι δε χωράει πουθενά και ότι δεν πρόκειται να έρθει, αλλά τον θέλω Φοβερός παίχτης. Για μπροστά τι να πω. Δεν θεωρώ τον Gomez επιθετικό παγκόσμιας κλάσης, αλλά βάζει τα γκολ του και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ελπίζω να μην είναι φούσκα και σκάσει και μείνουν όλοι με το **** στο χέρι...
Anubis13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Γουσταρω Götze απειρα αλλα μετα να δεις συνοστισμο εκει μπροστα. Ο Vidal ειναι ενα κεντρικο χαφ που τα κανει ολα και συμφερει. Πραγματικος σκυλος αν χρειαστει να αμυνθει και πολυ καλος αν χρειαστει η ομαδα βοηθεια μπροστα. Γενικοτερα η φιλοσοφια πρεπει να ειναι να εχουμε 2 παικτες σε καθε θεση. Βεβαια δεν μπορεις να εχεις 2 world-class παικτες σε 1 θεση προφανως. Σιγουρα, ο Μιλλερ καθως δεν ειναι winger ουτε εχει φοβερη τριπλα δεν ταιριαζει απολυτα δεξια αλλα παιζει πολυ καλα εκει σε αυτο που θελει ο προπονητης και καλυπτει αρκετα καλα το κενο του Robben. Απο εκει και περα για το διλημμα Μüller η Kroos εγω θεωρω αναλογα το παιχνιδι και το σχημα. Αναλογως με ποιον παιζουμε μπορουμε να χρησιμοποιουμε και τους 2 ειτε τον ενα ειτε τον αλλο. Πραγματικα ο Schweini εχει εξελιχθει πολυ τα τελτυταια χρονια και ειναι ενα πραγματικο CM τα κανει ολα και συμφερει. Ο Kroos δεν εχει ακομα την εμπειρια να κανει ολα αυτα αν και θεωρω το potential του αρκετα μεγαλο. Ο Tymo μπορει να παιξει πιο επιθετικα απο τον Gustavo αν εχεις διπλα του καποιον σαν τον Schweini. Ο alaba δεν με εχει πεισει τι θεση πρεπει να παιξει, στην Αυστρια τον χρησιμοποιουν ως αριστερο χαφ, τα πηγαινει καλα αλλα στην bayern δεν νομιζω οτι μπορει να σταθει σε αυτη την θεση. Οσο για την ενσταση σου, πραγματικα ο Van Buyten μεγαλωνει και ειναι αργος. Βεβαια και top στο ψηλο παιχνιδι. Βεβαια με τον καινουριο προπονητη εχει αναγεννηθει λογω του οτι παιζουμε ενα συστημα αλα μπαρτσελονα, μεγαλη κατοχη, πολλες πασες μεχρι να εκνευρισουμε τον αντιπαλο και να κανει το λαθος. Ετσι κοντροαρουμε τον ρυθμο και δεν επιτρεπουμε αντεπιθεσεις. Επισης σε αυτο το συστημα παιζει σαν stopper εχοντας cover badstuber & boateng. Ομως ενα καλο στοπερ βαρβατο το χρειαζομαστε. Δυστυχως, τα καλα στοπερ δυσκολα τα βρισκεις ελευθερα και πρεπει να τα σκασεις. Ο Rahinha πραγματικα και εμενα δεν μου αρεσε οταν ακουσα το ονομα της μεταγραφης ομως για τα 5 εκατομμυρια που ηρθε και με τις εμφανισεις που εχει κανει μια χαρα. Ομως χρειαζομαστε κατι πισω απο αυτον ωστε να παιζει ο boateng στο κεντρο της αμυνας. Θελεις και Götze kai Bale? Αχορταγος εισαι . Οπως τα γραφεις η πλευρα ειναι καλυμμενη απο εκει. Για επιθετικους ειμαστε οκ ο Γκομεζ ειναι ενας πραγματικος σκορερ μετα απο την πρωτη κακη χρονια και ελπιζουμε οτι ο Olic θα επιστρεψει δυνατος και με γκολ. Εγω επιμενω οτι πρωτες προτεριαοτητες θα πρεπει να ειναι ενα κεντρικο χαφ και ενας στοπερ και επειδη ο Usami δεν μου γεμιζει το ματι κάποιον απο τους Hazard, Shaquiri, Götze, Reus ετσι ωστε το διδυμο robbery να ειχε ενα top-class με μελλον backup. Αν γινουν φυσικα αυτες οι προσθηκες ο προπονητης οφειλει να ανοιξει το rotation ωστε να παιρνουν ολοι χρονο κατι που θα βοηθησει μελλοντικα την ομαδα. Εξαλλου δεν ειναι λιγα τα ματς που τα εχουμε τε λειωσει νωρις φετος οποτε δεν νομιζω να υπηρχε προβλημα. Ο προπονητης τωρα θα μας δειξει τι μπορει να κανει. Ακολουθουν Ντορτουντ και City με αγριες διαθεσεις και ηρθε η ωρα να δουμε την ομαδα σε ενα test με καποιες απωλειες. Ελπιζω να τα παει καλα. ΥΓ: Συγγνωμη για το σεντονι.
Tilemaxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Ωραία ομάδα η πάει να φτιάξει η Μπάγερν, μου θύμισε την Μπαρτσελόνα του 2005-2006. Η μόνη παραφωνία είναι αυτός ο Βαν Μποίτεν που δεν κάνει ούτε για Αστέρα Τρίπολης.
Steven Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Κι εμένα μαρέσουν και οι 2 παίχτες πολύ Götze και Vidal. Τον Vidal τον ξεχνάς πάντως τώρα μετά το παιχνίδι που παίχτηκε και υπέκυψε υπογράφοντας στη Juve. Άμα παίζεις Bundesliga προφανώς και μπορείς να παίξεις με Müller και Kroos μαζί, απλά το θέμα είναι ότι πια έχεις ομάδα που παει για τη κούπα οπότε ουσιαστικά αρχίζει το πράγμα να έχει ενδιαφέρον από του 8 άντε τους 16 του CL ΑΜΑ ατυχήσεις στη κλήρωση και πέσεις με καμιά πολύ καλή ομάδα που τον έπαιζε στους ομίλους. Και εκεί δεν μπορείς να παίξεις τόσο επιθετικά γιατί θα την πατήσεις. Μη ξεχνάμε ότι ήδη βρισκόμαστε σε έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους που έχω δει να βγαίνει την τελευταία πενταετία, πραγματικό death group και θα είχαμε το απόλυτο, αν δεν υπήρχε τόση γκανεμιά στη Napoli. Και προχτές το 3-2 πλασματικό ήταν. 2 γκολ από 2 φάουλ και τίποτα άλλο. Σχεδόν ούτε καν ευκαιρεία έκαναν. Επίσης το χάρηκα πολύ με τη City, που θέτος πραγματικά παίζει πάρα πολύ καλό και στρωτό ποδόσφαιρο και στο Μόναχο, αν εξαιρέσουμε το πρώτο 20αλεπτο δεν την αφήσαμε να ακουμπήσει μπάλα σχεδόν. Ο Van buyten συμφωνώ ότι είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι και έχει πετύχει και πολλά σημαντικά γκολ, αλλά θα τον αντάλλαζα κάθε μέρα με ένα βαρβάτο στόπερ. Μη ξεχνάμε ότι έχουμε φάει και αρκετά γκολ (όχι φέτος) επειδή είναι πολύ στατικός και αργός. Που να το βρεις το στόπερ όμως... Ελπίζω στην επόμενη φάση του CL με γρήγορες επιθέσεις των αντιπάλων να βάζει τον Boateng μέσα και τον Rafinha δεξιά. Από τον Lahm περνάνε έτσι κι αλλιώς πολύ λίγα πράγματα και έτσι έχεις μια καλή ταχύτητα στους στοπερ σου, αλλά και πολύ γρήγορα άκρα να βοηθάνε. Πράγματι έρχονται ωραία match. Απώλεια μεγάλη ο Schweini. Από το 2012 πάλι. Έχω χάσει λίγο τη πορεία του Robben. Ξέρει κάνεις σε τι στάδιο βρίσκεται? Και έχουν και οι Boateng Badstuber κόκκινες στους επόμενους αγώνες, ευτυχώς ο ένας bundesliga ο άλλος CL. Θεωρώ δεδομένο ότι η πρόκριση θα τελειώσει την επόμενη αγωνιστική και ελπίζω και η πρώτη θέση μιας και η Napoli καίγεται για βαθμούς, για να πάμε χαλαροί στο Manchester για το πιο δυσκολο παιχνίδι της χρονιάς ως τώρα. P.S. Μάλλον θα παραγγείλω 2 tickets για καθεμία από τις επόμενες φάσεις του CL. Υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να τα πάρω. Δεν έχω κανένα να τα δώσω ακόμα, αλλά προφανώς δεν θα πάνε χαμένα, 50άρια ή 60άρια θα είναι απότι ξέρω. Αν θέλει κανείς, λέει! Γενικά και για Bundesliga, παρόλο που είναι πάντα sold out το γήπεδο, βγαίνουν σχεδόν για όλους τους αγώνες μερικά tickets προς πώληση μόνο για μέλη. Είναι λίγα βέβαια και είναι ταλαιπωρια να τα πάρεις γιατί πρέπει να παω προσωπικά στα γραφεία να τα αγοράσω με first come first serve basis αλλά άμα θέλει κανείς και μπορώ, κομμάτια να γίνει, παω! Απλά πρέπει να το ξέρω κανα δίμηνο και πρίν. Ας πούμε στις 26.10 βγήκαν για τον αγώνα στις 16.12..
Anubis13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Καλη μεταγραφη αλλα θα προτιμουα Reus που μπορει να παιξει και κορυφη. Θελει 2 στοπερ κλασης βεβαια. Ο προεδρος κατι θα κανει το καλοκαιρι.
doctor444 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ο reus εχει κλεισει για την dortmund για το καλοκαιρι,εναντι 17 ή 20 εκαττομυρια ευρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα