Προς το περιεχόμενο

Bayern München

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδιά σοβαρά μόνο εγώ είδα την Μπάγερν να κάνει μια φάση όλη και όλη στο παιχνίδι

Ναι. Μακάρι να ήταν τόσο εύκολα και να έλεγα με όλη μου την καρδιά "καλά να πάθουμε".

Δημοσ.

Ο Μουρινιο καταφερε να παρει τρεμπλ με την πιο λουσερ ομαδα της Ευρωπης και ακομα μερικοι τον αμφισβητουν ...

Δημοσ.
Ο Μουρινιο καταφερε να παρει τρεμπλ με την πιο λουσερ ομαδα της Ευρωπης και ακομα μερικοι τον αμφισβητουν ...

Παλιά στο Τέξας το looser. Και το looser, με αυτά που αποδεδειγμένα γίνονταν στο Ίταλι, ακούγεται κάπως.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ας γράψω κι εγώ τη γνώμη μου:

Πολύ ωραίος τελικός, συναρπαστικός, εξαιρετικό "σκακιστικό" παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.

Η Ίντερ είναι καταπληκτική στις αντεπιθέσεις. Το πρώτο γκολ είναι ενδεικτικό, όταν με μπαλιά από τον τερματοφύλακα και δύο παίχτες μόνους τους προλαβαίνεις να αιφνιδιάσεις, προφανώς πρόκειται για κάτι πολύ δουλεμένο.

Είχε πολύ εύκολο έργο στην άμυνα, μιας και η Μπάγερν έπαιζε με μια πλευρά λόγω της απώλειας του Ριμπερί. Η Ίντερ πολύ απλά φόρτωσε εκείνη την πλευρά και η Μπάγερν δε μπόρεσε να βρει άλλους δρόμους ή παίχτες που να υπερβούν τον εαυτό τους.

Η ανάπτυξη της Μπάγερν δεν ήταν ότι χειρότερο, αλλά ήταν εύκολο να μπλοκαριστεί.

Στην τελική, όμως, το παιχνίδι ήταν αρκετά κοντά και θα μπορούσε να κερδίσει ο οποιοσδήποτε. Η Ίντερ είχε ένα πλεονέκτημα (τις αντεπιθέσεις και την εύκολη άμυνα), αλλά όταν ο αντίπαλος έχει συνεχώς τη μπάλα είναι πολύ εύκολο να σου κάτσει η στραβή. Και φυσικά δεν είχε ούτε η Ίντερ τη δυνατότητα να δημιουργήσει ευκαιρίες, αφού δεν είχε τη μπάλα.

Οι πιθανότητες θα έλεγα ότι ήταν 60-40 υπέρ της Ίντερ.

Αν έμπαινε το γκολ της Μπάγερν στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ή αργότερα κατόρθωνε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα ο Ρομπέν, τα πράγματα θα ήταν αλλιώς και φυσικά δε θα έλεγε κανένας για την "ολοφάνερη ανωτερότητα" της Ίντερ και την ανυπαρξία της Μπάγερν. Στην τελική παρόμοιο αριθμό ευκαιριών έκαναν. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι η Ίντερ έκανε πολύ περισσότερα.

60-40 λοιπόν όπως είπα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Συναρπαστικό τελικό δεν τον λες πάντως. Αν και είχε μπόλικες φάσεις.

Ε, πώς δεν τον λέω; Αφού τον είπα ήδη. :lol:

Εντάξει, έχω γράψει χίλιες φορές ποια είναι η άποψη μου για το τι θεωρώ συναρπαστικό ποδόσφαιρο. Κακές - ανοιχτές άμυνες και άπειρες φάσεις, τακουνάκια, τρίπλες κτλ για μένα δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι τσίρκο. "Σκακιστικό"-στρατηγικό παίξιμο και "κάνω τα πάντα για να κερδίσω" (μέσα στα πλαίσια του παιχνιδιού, δεν εννοώ καραγκιοζιλίκια), είναι για μένα ένας συναρπαστικός αγώνας και ας τελειώσει 0-0.

Ελπίζω να μην χρειαστεί να ξαναπιάσουμε την κουβέντα. Κολοκυθόπιτα, έτσι παιδιά; :-)

Δημοσ.

Γενικά πάντως συμφωνώ με τον manuel. Και με κάτι που ειπώθηκε πριν, είναι δύσκολο να έχει ο άλλος κατοχή και να μην τρως γκολ. Δεν είναι μόνο άντε γεμίζω την άμυνα. Βέβαια τώρα στον τελικό η inter δεν έπαιξε αντιποδόσφαιρο κατεμέ. Με την barcelona είχε γεμίσει την άμυνα, αλλά νομίζω πως εκεί οποιαδήποτε άλλη ομάδα το έκανε αυτό θα έτρωγε 2 γκολ απο πολύ νωρίτερα. Νομίζετε δεν το έχουν σκεφτεί άλλες ομάδες;

Δημοσ.
Γενικά πάντως συμφωνώ με τον manuel. Και με κάτι που ειπώθηκε πριν, είναι δύσκολο να έχει ο άλλος κατοχή και να μην τρως γκολ. Δεν είναι μόνο άντε γεμίζω την άμυνα. Βέβαια τώρα στον τελικό η inter δεν έπαιξε αντιποδόσφαιρο κατεμέ. Με την barcelona είχε γεμίσει την άμυνα, αλλά νομίζω πως εκεί οποιαδήποτε άλλη ομάδα το έκανε αυτό θα έτρωγε 2 γκολ απο πολύ νωρίτερα. Νομίζετε δεν το έχουν σκεφτεί άλλες ομάδες;

Στο camp nou ΟΛΕΣ αυτο σκεφτονται...!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει ποιος είναι ο βασικός χορηγός φανέλας της Bayern München?

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μην ξεχαστούμε σήμερα είναι η πρεμιέρα του Γερμανικού πρωταθλήματος

ζωντανή μετάδοση Bayern Munchen-VFL Wolfsburg 20,30

Επεξ/σία από IOSTEFO
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μην ξεχαστούμε σήμερα είναι η πρεμιέρα του Γερμανικού πρωταθλήματος

ζωντανή μετάδοση Bayern Munchen-VFL Wolfsburg 20,30

Επεξ/σία από IOSTEFO

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...