tr3quart1sta Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Σορρι λαθος μπες youtube και γραψε eduardo injury και θα καταλαβεις γιατι πηρε κοκκινη...! Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Lucifer Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 ?! Μπέρμινγκχαμ Άρσεναλ; Γουάτ; ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ
Lucifer Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Έλα, η νέα μόδα τατουάζ για Γαλλικά κωλαράκια:
jason_rethymno Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Σορρι λαθος μπες youtube και γραψε eduardo injury και θα καταλαβεις γιατι πηρε κοκκινη...! Sent from my iPod touch using Insomnia.app Μαλάκα μου! του ακρωτήρίασε το πόδι μιλάμε. Αλήθεια τι έγινε μ αυτόν τον παίχτη , του το ξανακολλήσανε το πόδι?
geovard Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Απορώ που υπάρχουν εκτός Γερμανίας οπαδοί αυτής της ανέραστης ομάδας που λέγεται Μπάγερν Μονάχου.Το ποδόσφαιρο παίχτηκε χθες βράδυ.Σήμερα απλά κλώτσαγαν μπάλλα.Όποιος αγαπάει την μπάλα λοιπόν δεν λατρεύει Γερμανικές ομάδες.
VAssassin Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Απορώ που υπάρχουν εκτός Γερμανίας οπαδοί αυτής της ανέραστης ομάδας που λέγεται Μπάγερν Μονάχου.Το ποδόσφαιρο παίχτηκε χθες βράδυ.Σήμερα απλά κλώτσαγαν μπάλλα.Όποιος αγαπάει την μπάλα λοιπόν δεν λατρεύει Γερμανικές ομάδες. Μάλλον άλλο ματς έβλεπα.
alexis333 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Η μοναδικη οαση ηταν ο Ρομπεν ... Πραγματικη οαση ομως ...
antreas18 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Απορώ που υπάρχουν εκτός Γερμανίας οπαδοί αυτής της ανέραστης ομάδας που λέγεται Μπάγερν Μονάχου.Το ποδόσφαιρο παίχτηκε χθες βράδυ.Σήμερα απλά κλώτσαγαν μπάλλα.Όποιος αγαπάει την μπάλα λοιπόν δεν λατρεύει Γερμανικές ομάδες. συμφωνω με χιλια
izerman76 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Απορώ που υπάρχουν εκτός Γερμανίας οπαδοί αυτής της ανέραστης ομάδας που λέγεται Μπάγερν Μονάχου.Το ποδόσφαιρο παίχτηκε χθες βράδυ.Σήμερα απλά κλώτσαγαν μπάλλα.Όποιος αγαπάει την μπάλα λοιπόν δεν λατρεύει Γερμανικές ομάδες. Αλλα αντ'αλλων. Φαντάζομαι ότι, αφου βλεπεις τοση μπαλα που κρινεις ασχετους όσους τους αρέσουν οι γερμανικες ομάδες φετος, θα έχεις δει τα άθλια παιχνίδια της Μπαγερν όπως το 1-4 με τη Γιουβεντους ή το 3-2 με Φιορεντινα και Μαντσεστερ ή το 4-4 της Βερντερ με τη Βαλένθια. Εκεί να δεις κακοποίηση του ποδοσφαίρου. Έλα μωρε τωρα, ποιος Ριμπερι, ποιος Ρομπεν, ποιος Λαμ; Αμπαλοι. Και άσχετος προπονητής, Αλεφαντος νουμερο 2.
Tilemaxx Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Απορώ που υπάρχουν εκτός Γερμανίας οπαδοί αυτής της ανέραστης ομάδας που λέγεται Μπάγερν Μονάχου.Το ποδόσφαιρο παίχτηκε χθες βράδυ.Σήμερα απλά κλώτσαγαν μπάλλα.Όποιος αγαπάει την μπάλα λοιπόν δεν λατρεύει Γερμανικές ομάδες. Έλα ρε Geo. Kατα κοινή αποδοχή το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος μετά τη Μπάρτσα το παίζει η Μπάγερν. Φοβερή κυκλοφορία μπάλας, τρομεροί παίκτες στα άκρα, ταχύτητα στο κέντρο. Ίσως να σε επηρέασε το γεγονός οτι η Λυόν μπήκε για να καταστρέψει το παιχνίδι των γερμανών. Σε καμία περίπτωση η Μπάγερν φέτος δεν κλωτσάει απλά τη μπάλα. Κάτι που αν μου έλεγες οτι έκανε πέρσυ, θα ήταν αλήθεια.
tzizzz Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 εγω παΝτως τα λεφτά μου τα πόνταρα στην Μπαγερν, για νικητή CL
linkin Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 εγω παΝτως τα λεφτά μου τα πόνταρα στην Μπαγερν, για νικητή CL ποσα επαιξες/εχασες?
Lucifer Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Αν σου έλεγε ότι στο Μάντσα - Μπάγερν τα έριξε στη δεύτερη, το ίδιο δε θα έλεγες; Μην υποτιμάτε τη Μπουντεσλίγκα, είναι η θεωρία του χάους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα