Achilles Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Την τελευταία φορά που έπαιξε μπαλάρα η Μπάγερν...η νεκρά θάλασσα ήταν ακόμη άρρωστη. Δυστυχώς... Χρειάζεται να κάνει μια σπουδαία χρονιά η Μπάγερν στην Ευρώπη και για την ίδια...
leftermann Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Την τελευταία φορά που έπαιξε μπαλάρα η Μπάγερν...η νεκρά θάλασσα ήταν ακόμη άρρωστη. χου χου! Το σημειώνω, να το λέω κι εγώ!
alexdelpiero Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Tiμητικο σημερα για την Γιουβε το 1-4.Μπορουσε κ 1-11 να ειναι.μεγαλη μπαλα οι γερμανοι...Ο Ολιτς απο αλλο πλανητη...Καλα στην Γιουβε πε=ρεπει να τον διωξουν το Φεραρα.Μιλαμε για πολυ λιγο προπονητη.Σημερα εβαλε σε ματς που του κανει η ισοπαλια μαζι ντελ πιερο κ ντιεγκο αντε μονος του ο κακομοιρης ο μελο να προσπαθει να κοψει.Κανναβαρο κ λεγκροταριε απλα δεν υπαρχουν γατακι ο κασερες κ αντιο ζωη....
Humphrey Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Tiμητικο σημερα για την Γιουβε το 1-4.Μπορουσε κ 1-11 να ειναι.μεγαλη μπαλα οι γερμανοι...Ο Ολιτς απο αλλο πλανητη...Καλα στην Γιουβε πε=ρεπει να τον διωξουν το Φεραρα.Μιλαμε για πολυ λιγο προπονητη.Σημερα εβαλε σε ματς που του κανει η ισοπαλια μαζι ντελ πιερο κ ντιεγκο αντε μονος του ο κακομοιρης ο μελο να προσπαθει να κοψει.Κανναβαρο κ λεγκροταριε απλα δεν υπαρχουν γατακι ο κασερες κ αντιο ζωη.... Εντύπωση μου είναι ή έχει μικρύνει σαν μέγεθος η Γιούβε μετα τον υποβιβασμό?
alexdelpiero Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Εντύπωση μου είναι ή έχει μικρύνει σαν μέγεθος η Γιούβε μετα τον υποβιβασμό? Δυστηχως ειναι πραγματηκωτητα.Σιγα σιγα παει να χτυσει αλλα ο φεραρα ειναι παρα πολυ λιγος.Εγκλημα που φαγανε τον ρανιερι...
margaritagr Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μπραβο ρε Μπαγερν μας γλιτωσες απ την αχωνευτη
jason_rethymno Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Nαι ρε Μπαγερν Μονάχου γεννήτηρα της μάνας μου!
Lucifer Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Nαι ρε Μπαγερν Μονάχου γεννήτηρα της μάνας μου! Όλη την εντεκάδα είχε πάρει η γιαγιά;
jason_rethymno Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 χαχαχααχαα εννοώ οτι η μανα μου γεννηθηκε στο Μοναχο
Lucifer Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΡΕ ΖΩΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΙΔΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΑΠΑΡΑ
tr3quart1sta Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US#/results?client=mv-google&q=eduardo%20injury&aq=f&oq= Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα