Προς το περιεχόμενο

Bayern München

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την τελευταία φορά που έπαιξε μπαλάρα η Μπάγερν...η νεκρά θάλασσα ήταν ακόμη άρρωστη. :P

Δυστυχώς...:-(

Χρειάζεται να κάνει μια σπουδαία χρονιά η Μπάγερν στην Ευρώπη και για την ίδια...

• Απαντ. 731
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Την τελευταία φορά που έπαιξε μπαλάρα η Μπάγερν...η νεκρά θάλασσα ήταν ακόμη άρρωστη. :P

χου χου! Το σημειώνω, να το λέω κι εγώ! :lol:

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Tiμητικο σημερα για την Γιουβε το 1-4.Μπορουσε κ 1-11 να ειναι.μεγαλη μπαλα οι γερμανοι...Ο Ολιτς απο αλλο πλανητη...Καλα στην Γιουβε πε=ρεπει να τον διωξουν το Φεραρα.Μιλαμε για πολυ λιγο προπονητη.Σημερα εβαλε σε ματς που του κανει η ισοπαλια μαζι ντελ πιερο κ ντιεγκο αντε μονος του ο κακομοιρης ο μελο να προσπαθει να κοψει.Κανναβαρο κ λεγκροταριε απλα δεν υπαρχουν γατακι ο κασερες κ αντιο ζωη....

Δημοσ.
Tiμητικο σημερα για την Γιουβε το 1-4.Μπορουσε κ 1-11 να ειναι.μεγαλη μπαλα οι γερμανοι...Ο Ολιτς απο αλλο πλανητη...Καλα στην Γιουβε πε=ρεπει να τον διωξουν το Φεραρα.Μιλαμε για πολυ λιγο προπονητη.Σημερα εβαλε σε ματς που του κανει η ισοπαλια μαζι ντελ πιερο κ ντιεγκο αντε μονος του ο κακομοιρης ο μελο να προσπαθει να κοψει.Κανναβαρο κ λεγκροταριε απλα δεν υπαρχουν γατακι ο κασερες κ αντιο ζωη....

Εντύπωση μου είναι ή έχει μικρύνει σαν μέγεθος η Γιούβε μετα τον υποβιβασμό?

Δημοσ.
Εντύπωση μου είναι ή έχει μικρύνει σαν μέγεθος η Γιούβε μετα τον υποβιβασμό?

Δυστηχως ειναι πραγματηκωτητα.Σιγα σιγα παει να χτυσει αλλα ο φεραρα ειναι παρα πολυ λιγος.Εγκλημα που φαγανε τον ρανιερι...

• 3 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...