anterovgaltis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ο κοσμος, φιλοδοξια παιζουν και αυτα.Εκαναν συντηρηση δυναμεων, θα εχαναν αλλα... δεν μας νοιαζει. Αυτοι ειναι οι Γερμανοι... για αυτο τους γουσταρουμε. Αν τρωγανε γκολ θα βαζανε και αλλο Ο Ναούμης δεν ειναι ειδωλο?
Steven Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δεν μου άρεσε πολύ το χτεσινό παιχνίδι που κάναμε. Στο πρώτο είμασταν απίστευτα αποτελεσματικοί χωρίς καμία τρελή μπάλα όμως. Στο δεύτερο σαν να κατέρρευσε η ομάδα. Καταλαβαίνω ότι κάνεις συντήρηση δυνάμεων γιατί παίζεις έξω με Stuttgart αλλά και πάλι. Κάνε 2 αλλαγές στο 55 να φρεσκαριστεί η ομάδα. Βάλε Altintop και Kroos να πάρουν παιχνίδια.. Στην τελική 4 γκολ δεν θα έτρωγες ότι και να γινόταν.. Τώρα και κουράστηκαν οι βασικοί παραπάνω και φάγαμε και 2... Πάντως όπως και να έχει και όσο να κατακρίνουμε την ομάδα είναι γεγονός ότι είναι η καλύτερη των ομίλων σε έναν όχι πολύ εύκολο όμιλο με μια από τις καλύτερες άμυνες και με ομάδες φωτιά στην επίθεση (lyon, fiorentina). Επίσης παρά 1-2 αστάθειες, έδειξε ο Rensing ότι μπορεί να γίνει πολύ καλος τερματοφύλακας..νομίζω πως το έχει γενικά Ποιον θα θέλατε τώρα? Θα ήθελα να δω Real γιατί την μισώ αυτή την ομάδα και είναι και ψιλοπελάτες... Από την άλλη Sporting, Villareal, Atletico είναι στα χαρτιά οι πιο εύκολοι αντίπαλοι.. Chelsea, Arsenal ούτε θέλω να το σκέφτομαι σε αυτή τη φάση... Το πιο θετικό είναι ότι έχουμε το δεύτερο παιχνίδι μέσα που για τη Bayern έχει μεγάλη σημασία απότι έχουν δείξει τα αποτελέσματα
Lucifer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Επίσης παρά 1-2 αστάθειες, έδειξε ο Rensing ότι μπορεί να γίνει πολύ καλος τερματοφύλακας..νομίζω πως το έχει γενικά Θάνατος. Ανώδυνος γιατί έσωσε εκείνο το άσωστο γύρω στο 70, αλλά δε με πείθει με τίποτα ο άτιμος.
Steven Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 To kicker του έδωσε 1.5 βαθμολογία και στο Ribery και Klose έδωσαν 1. Οι υπόλοιποι μέτρια πράγματα.. Καλά εκείνο ήταν πραγματικά άσωστο... Θα δούμε πιο μετά... Απότι φαίνεται πάντων δεν προβλέπεται αλλαγή τερματοφύλακα σε καμία περίπτωση.
speedy23 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια σορρυ αλλα τι μπορει να θεωρηθει progress για την Μπαγερν Μοναχου?Ευκολα ή δυσκολα το πρωταθλημα θα το παιρνει αρα αυτο πραγματικα που πρεπει να τους νοιαζει ειναι η κατακτηση του Τσαμπιονς Λιγκ.Αυτο φαινεται πια πιο δυσκολο απο ποτε διοτι κατι η ποιοτητα του γερμανικου πρωταθληματος οτι ειναι αστεια,κατι οτι η ομαδα δεν εχει τις τεραστιες προσωπικοτητες πια τυπου Εφενμπεργκ.Εχει ενα μονο παγκοσμιας κλασης παικτη,τον σημαδεμενο.Οι 2 μπροστα δεν με πολυπειθουν οτι μορουν να την οδηγηουν στη κατακτηση της κουπας και το γενικο συνολο.
insomniaK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Ήθελα να γράψω για τον Παναθηναϊκό, αλλά επειδή απαγορεύεται θα γράψω για αυτούς εδώ τους κατάπτυστους... Πολύ κωλόπαιδο ο Ριμπερί, ότι κι αν κάνει του πιάνει. Σφυρίζω αδιάφορα... Το είδαμε το τακουνάκι του Μάτζιου, έτσι;
VAssassin Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Αυτοι οι τραγικοι της ΕΡΤ γιατι επελεξαν να μας δειξουν για χιλιοστη φορα την εγγυημενη σουπα Chelsea - Liverpool; Μηπως οι Barcelona και Bayern δεν ειναι ιστορικες ομαδες;; ΟΥΣΤ. (Barca ειμαι)
firewalker Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Ο τελευταίος να κλειδώσει και να πετάξει τα κλειδιά. Luci, θα κλειδώσεις;
leftermann Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 αν και τελικά δεν ήταν καθόλου σούπα το εγγλέζικο, μακάρι να είχαν δείξει ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ!
VAssassin Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 αν και τελικά δεν ήταν καθόλου σούπα το εγγλέζικο, μακάρι να είχαν δείξει ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ! Σωστος. Εγω τα εβλεπα και τα δυο και μπορω να πω οτι οι Βαυαροι ηταν απ' τις χειροτερες ομαδες που εχουν περασει φετος απ' το καμπ νου.Μια ομαδα που παρ' οτι δεν εχει κακο υλικο, εχει χασει τελειως τον χαρακτηρα της.
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ε 'νταξ, η ομάδα τον παίρνει και σέρνεται, μην κρυβόμαστε τώρα. Αλλά όχι ότι δεν είχε και τη σφραγίδα της στα νορμάλ της παιχνίδια, μην τρελαθούμε τελείως =ρ Εκτός αν είσαι Αρειανός, οπότε πάω πάσο λόγω συμπόνοιας, χουα χουα χουα.
leftermann Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δεν είμαι αρειανός. Αλλά η μπάλα της μπάγερν (της πρόσφατης) ποτέ δεν μου άρεσε, και ποτέ δεν την παραδέχτηκα. Εκτός από μια χρονιά, φαντάρος ήμουν, πρέπει να ήταν το 99-00 ή το 00-01 που ΕΣΠΕΙΡΕ στα προκριματικά, στους ομίλους εννοώ, καταπληκτική μπάλα, αλλά μετά τον ρούφηξε στο πρώτο νοκ-άουτ αγώνα, δεν θυμάμαι από ποιόν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα